Leader Removals

Μετακόμιση – Γιατί πρέπει να επιλέξετε έμπειρους επαγγελματίες

Η πανδημία του COVID-19 εξακολουθεί να είναι σε πλήρη εξέλιξη και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βρείτε αξιόπιστους και ασφαλείς επαγγελματίες για μετακόμιση, για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες, διατηρώντας παράλληλα όλους τους ανθρώπους υγιείς. Η πανδημία προσθέτει άλλο ένα στρώμα αβεβαιότητας και επιπλοκές στην ήδη αγχωτική σκέψη της μετακόμισης, αλλά η Leader Removals είναι μια εταιρεία που εμφανίζεται όταν αναζητάτε μετακομίσεις Αθήνα.

Μαζί με την εύρεση μιας εταιρείας μετακόμισης, θα θέλετε να έχετε κατά νου και πρακτικές ασφαλής μετακόμισης. Θα περιγράψουμε πώς λειτουργεί η Leader Removals για να διατηρήσει ασφαλή τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες μας ενώ σας βοηθά να μετακομίσετε. Θα σας δώσουμε επίσης μερικές γρήγορες συμβουλές για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια ομαλή μετακόμιση από την αρχή μέχρι το τέλος παρακάτω.

Μέτρα Προστασίας για Μετακόμιση στην Αθήνα

Λάβαμε μέτρα για να προστατεύσουμε τόσο το προσωπικό μας όσο και τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ συνεχίζουμε να λειτουργούμε υπό τους περιορισμούς. Μερικά από τα βασικά σημεία που εισαγάγαμε στις τυπικές ρουτίνες μας περιλαμβάνουν:

Όλα τα οχήματα καθαρίζονται τακτικά πριν και μετά από κάθε εργασία καθώς και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Leader Removals συμμορφώνεται με την οδηγία της κυβέρνησης που επιβάλλει τη χρήση μάσκας προσώπου για το προσωπικό μας.

Επίσης, δώσαμε οδηγίες σε οποιονδήποτε μετακομίζει να μην πηγαίνει στην εργασία του εάν έχει συμπτώματα γρίπης ή αισθάνεται άρρωστος και πρέπει να επικοινωνήσει με το γιατρό του για περαιτέρω βήματα. Οι επαγγελματίες πρέπει να διατηρούν μια κοινωνική απόσταση 1,5 μέτρου ανά πάσα στιγμή. Διατηρούμε το δικαίωμα να εγκαταλείψουμε οποιαδήποτε εργασία όπου οι επαγγελματίες μας αισθάνονται ότι κινδυνεύουν.

Βήματα για την προστασία των πελατών κατά την Μετακόμιση

Μαζί με την προστασία του προσωπικού μας, συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να λάβουν μέτρα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και οποιονδήποτε από τους επαγγελματίες μας με τους οποίους ενδέχεται να έρθουν σε επαφή κατά τη διάρκεια μιας εργασίας. Επί του παρόντος, η Leader Removals προτείνει:

 • Μην βοηθάτε τους επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της εργασίας.
 • Έχετε ένα σχέδιο δωματίου με χρωματική κωδικοποίηση με ταιριαστά χρωματικά κωδικοποιημένα κουτιά με ετικέτα και έτοιμa για χρήση.
 • Ελαχιστοποιήστε τον αριθμό των ατόμων στο χώρο κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης, σε ένα άτομο αν είναι δυνατόν.
 • Δημιουργήστε ένα δωμάτιο που απομονώνεται και δώστε περαιτέρω οδηγίες στο προσωπικό μέσω βιντεοκλήσης ή τηλεφωνικής κλήσης. Διατηρήστε ανά πάσα στιγμή κοινωνική απόσταση 1,5 μέτρου.
 • Φοράτε μάσκα προσώπου ανά πάσα στιγμή.

Επτά συμβουλές για να διατηρείτε τα αντικείμενά σας ασφαλή κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα αντικείμενά σας ασφαλή κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Η πρόσληψη έμπειρων επαγγελματιών όπως της Leader Removals είναι το πρώτο βήμα. Αλλά υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη μετακόμισή σας για να προστατέψετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από τον COVID-19. Διαλέξαμε τις μεγαλύτερες συμβουλές παρακάτω.

Συμβουλή 1 — Προσλάβετε έναν ειδικό

Είναι πολύ δελεαστικό να προσπαθείς να κάνεις τις δικές σου πινελιές. Τελικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικούς δυνατούς φίλους και ένα φορτηγό, σωστά; Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα να καλέσετε επαγγελματίες για αυτό το έργο, ειδικά δεδομένων των περιστάσεων. Οι επαγγελματίες ενημερώνονται για όλους τους πιο πρόσφατους κανόνες και κανονισμούς ενώ έχουν την εκπαίδευση για τη μεταφορά του φορτίου σας χωρίς καμία ζημιά. Η πληρωμή για έναν μετακομιστή είναι ένα μικρό τίμημα για την αποφυγή τραυματισμών, καταπονήσεων ή λοιμώξεων. Ρωτήστε επίσης αν τρέχουμε κάποια προσφορά αυτή την περιόδο.

Γνωρίζετε ήδη ότι ο COVID-19 μπορεί να εξαπλωθεί εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα εάν δεν λάβετε προφυλάξεις. Ο κορωνοϊός μεταδίδεται συνήθως από μολυσμένους φίλους, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους όταν έρχονται για επίσκεψη στο σπίτι σας. Όταν μετακομίζετε από το ένα σπίτι στο άλλο, ο ιός μπορεί να έρθει μαζί σας. Έτσι, βοηθάει εάν προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και όλους τους γύρω σας καλύπτοντας ή τυλίγοντας τα πάντα σε πλαστική μεμβράνη ή σακούλες σκουπιδιών πριν μετακινηθείτε.

Καθώς δεχόμαστε πολλά αιτήματα για μετακομίσεις στο Περιστέρι, δεν αλλάζει κάτι σε όλες τις συμβουλές. Είναι βέβαια γνωστό ότι το Περιστέρι είναι μια περιοχή με πολύ πλυθησμό. Και εδώ ακολουθούμε διαδικασίες όπως για κάθε περιοχή της Αθήνας.

Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα πάντα σε κουτιά που έρχονται ειδικά σχεδιασμένα για τη μεταφορά αυτών των αντικειμένων. Διαβάστε τις κριτικές ασφαλών ειδικών και επιλέξτε μια ομάδα όπως η Leader Removals! Εξετάζουμε κάθε μεταφορέα προτού σας τον στείλουμε.

Συμβουλή δεύτερη — Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετακόμισης χωρίς επαφή

Στη Leader Removals, έχουμε μια υπηρεσία μεταφοράς μηδενικών επαφών που συνδυάζουμε με την υπηρεσία συσκευασίας και αποστολής. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι δεν θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι, διατηρώντας παράλληλα μηδενική επαφή με την ομάδα μετακόμισης. Ρωτήστε για το κόστος της μετακόμισης τηλεφωνικά.

Προσφέρουμε υπηρεσίες μηδενικής επαφής για μεταφορά, μετακίνηση και παραδόσεις. Αυτή είναι μια φανταστική επιλογή για όποιον έχει μέλη της οικογένειας που ανήκουν σε μια ευάλωτη ομάδα ή που ανησυχεί για τον κορωνοϊό. Επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κάνουν μια εικονική έρευνα προτού ξεκινήσουμε οποιαδήποτε διαδικασία αφαίρεσης προτού τους συναντήσουμε, επειδή είναι πολύ πιο ασφαλές από μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

Διευκολύνουμε κάθε δυνητικό πελάτη να δειμιλήσει μαζί μας για να λάβει δωρεάν προσφορά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις προφυλάξεις ασφαλείας για τον COVID-19 και να μάθετε ποια βήματα εφαρμόσαμε για το προσωπικό μας. Συνιστούμε επίσης να καλέσετε και να μιλήσετε με ένα από το προσωπικό μας για να δείτε ποια βήματα έχουμε λάβει για τη Διαδικασία Ασφαλούς Αφαίρεσης COVID.

Συμβουλή Τρίτη — Ελαχιστοποιήστε τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στο σπίτι

Με τα επίπεδα περιορισμών να αυξάνονται και τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται, είναι καλή ιδέα να υπάρχουν λιγότερα άτομα στο χώρο για τη μετακόμιση. Στην ιδανική περίπτωση, όσο λιγότερα άτομα έχετε παρόν, τόσο το καλύτερο. Το πλήρωμά μας εργάζεται σκληρά για να παραμείνει εντός των οδηγιών κοινωνικής απόστασης. Έτσι, εάν ένα δωμάτιο ή περιοχή έχει πάρα πολλά άτομα, το πλήρωμά μας δεν θα μπορεί να μπει μέχρι να το καθαρίσετε. Ακόμα και για μικρομεταφορές προτείνεται να ακολουθήσετε τις παρακάτω προτάσεις.

Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των ατόμων στο σπίτι για να μειώσετε την επαφή και να επιταχύνετε ολόκληρη τη διαδικασία μετακόμισης. Άλλοι τρόποι για την ελαχιστοποίηση της επαφής περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Αποφύγετε την περιττή επαφή με τα έπιπλα και τα κιβώτια κατά τη διαδικασία μετακόμισης.
 • Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να ανοίξετε τα κουτιά σας ένα πλήρες 24ωρο αφότου ολοκληρώσετε τη μετακίνησή σας.
 • Προετοιμάστε ένα σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης για τα κουτιά και τα δωμάτια. Αυτό εξαλείφει ένα τεράστιο μέρος της ανάγκης για οδηγίες από άτομο σε άτομο και βοηθά όλους να τηρούν καλύτερα τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.
 • Λάβετε μέτρα για να ελαχιστοποιήσετε την επαφή άτομο με άτομο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντάς μας οδηγίες μέσω email την ημέρα πριν από τη μετακόμιση ή μπορείτε να προετοιμάσετε και να οργανώσετε μια πλήρη λίστα οδηγιών και να την παραδώσετε στους μεταφορείς μας προφορικά κατά την έναρξη της διαδικασίας μετακόμισης.

Η χρήση αυτών των μεθόδων επιτρέπει στο πλήρωμά μας να εργάζεται αυτόνομα χωρίς να σας χρειάζεται εκεί κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Όσο λιγότερες ερωτήσεις έχουμε, τόσο λιγότερες επαφές θα έχουν όλοι.

Συμβουλή Τέταρτη — Καθαρίστε το σπίτι σας πριν την ημερομηνία μετακόμισης

Στην ιδανική περίπτωση, θα καθαρίσετε και θα απολυμάνετε τα υπάρχοντά σας πριν μετακινηθείτε, ώστε να μην επηρεάσει αρνητικά τη διαδικασία μετακόμισης. Θα σας βοηθήσει να απολυμάνετε τον εαυτό σας και το παλιό και το νέο σας σπίτι. Επίσης, το προσωπικό θα απολυμανθεί όταν έρθει να μεταφέρει τα υπάρχοντά σας. Κάναμε αυτό το βήμα γιατί θέλουμε να είμαστε ασφαλείς για όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το αν πρέπει να μετακομίσουμε ένα γραφείο ή ένα σπίτι. Είτε πρόκειται για γκαρσονιέρα είτε για μεγαλύτερο σπίτι η διαδικασία θα είναι η ίδια.

Συμβουλή πέμπτη — Σημειώστε τη διατήρηση της άριστης υγιεινής

Κάθε μέλος της ομάδας Leader Removals διαθέτει απολυμαντικά χεριών. Επιπλέον, το πλήρωμά μας θα απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά από κάθε έργο μετακόμισης που αναλαμβάνει, καθώς και όποτε το θεωρεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια μιας εργασίας.

Οπότε, πηγαίνουμε σε κάθε δουλειά με καθαρά χέρια. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο απολυμαίνοντας τα χέρια σας πριν και αφού χειριστείτε τα υπάρχοντά σας, συσκευάσετε τα κουτιά ή δημιουργήσετε οδηγίες για την ομάδα μας. 

Συμβουλή Έκτη — Απολυμάνετε το νέο σας σπίτι πριν αποσυσκευάσετε

Πριν αποσυσκευάσετε οτιδήποτε, θέλετε να λάβετε μέτρα για να απολυμάνετε το νέο σας σπίτι. Εάν ακολουθείτε μια πλήρη διαδικασία αφαίρεσης για την ασφάλεια του COVID, θα ακολουθήσετε τους πιο πρόσφατους κανόνες. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση γαντιών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν πρόκειται να επιχειρήσετε να μετακομίσετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να χειριστείτε κανένα έπιπλο χωρίς να το απολυμάνετε πρώτα, ακόμα κι αν περιμένετε 24 ώρες μετά την αρχική μετακόμιση.

Εάν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε επείγον, θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να απολυμάνετε τα πάντα για να αποτρέψετε μια πιθανή μόλυνση.

Συμβουλή έβδομη — Ετικέτες

Στο τέλος για κάθε μετακόμιση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μαντέψετε ποια αντικείμενα βρίσκονται στα κουτιά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να μάθετε πώς να επισημαίνετε σωστά τα κουτιά πριν τα πακετάρετε. Θα πρέπει να επισημάνετε προσεκτικά κάθε κουτί με κάθε αντικείμενο που έχετε μέσα του και να βάλετε από ποιο δωμάτιο το πήρατε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία ή να αγοράσετε μια μηχανή ετικετών για να διευκολύνετε τη διαδικασία. Είναι επίσης καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα σύστημα με χρωματική κωδικοποίηση για κάθε δωμάτιο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επισημάνετε την κουζίνα σας με κόκκινο χρώμα.

Βάλτε ένα κόκκινο σημείωμα post-it στην πόρτα του νέου σας σπιτιού και βάλτε όλα τα είδη της κουζίνας σας σε κουτιά με ένα κόκκινο αυτοκόλλητο ή σημάδι. Θέλετε να βάλετε ετικέτα στο μπροστινό μέρος και σε κάθε πλευρά όλων των κουτιών σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να διακρίνετε την ετικέτα ή το χρώμα κοιτάζοντάς τα και δεν έχει σημασία πώς τα στοιβάζετε.

Αυτό κάνει επίσης την μετακόμιση πολύ πιο εύκολη για τους επαγγελματίες, επειδή μπορούν να δουν το σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης και να φορτώσουν ή να ξεφορτώσουν τα κουτιά σε σαφώς καθορισμένες ομάδες που είναι εύκολο να τοποθετηθούν στο κατάλληλο δωμάτιο στο νέο σας σπίτι. Αυτό θα μειώσει επίσης την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζετε όταν έρθει η ώρα να οργανώσετε και να αποσυσκευάσετε τα πάντα.

Το προσωπικό μας έχει όλη την εκπαίδευση και είναι ενημερωμένο για τους πιο πρόσφατους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τον κορωνοϊό.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00