Leader Removals

Κόστος Μετακόμισης – Πόσο κοστίζει μια Μεταφορικη

Είτε μετακομίζετε με επιλογή είτε για επαγγελματική ανάγκη, ίσως θέλετε να προβλέψετε την τιμή της μετακόμισης σας στην Αθήνα. Εδώ λαμβάνονται υπόψη διάφορες παράμετροι για τον υπολογισμό της. Η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί, εάν θα μετακομίσετε μόνοι σας ή με τη βοήθεια επαγγελματιών, το φορτίο και ο όγκος των εμπορευμάτων που θα μεταφερθούν. Ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες σας, όταν έρχεται το ερώτημα πόσο κοστίζει μια μετακόμιση η τιμή θα ποικίλλει. Ας δούμε το κόστος μετακόμισης.

Ποιο είναι το κόστος μετακόμισης βάση όγκου

Η τιμή μιας μετακόμισης εξαρτάται από τον όγκο των επίπλων και άλλων αντικειμένων που πρόκειται να μεταφερθούν. θα χρειαστείτε αυτά τα δεδομένα, είτε πρόκειται για ενοικίαση φορτηγού, είτε εάν καλέσετε επαγγελματίες να σας βοηθήσουν στη μετακόμιση.

Για να έχετε μια ακριβή εκτίμηση σε σχέση με τον όγκο που θέλετε να μεταφερθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν θέλετε να καλέσετε τους επαγγελματίες μας, μην διστάσετε να το ζητήσετε. Το εύρος τιμών είναι αρκετά ευρύ, καθώς η συνολική τιμή μιας μετακόμισης εξαρτάται επίσης και από την απόσταση. Λαμβάνονται υπόψη πολλά κριτήρια, ιδίως για να εκτιμήσουν οι επαγγελματίες την τιμή.

Προσπαθήστε να εκτιμήσετε τον όγκο των αντικειμένων σας, αυτό είναι σημαντικό. Φανταστείτε ότι πρέπει να κάνετε ένα δεύτερο ταξίδι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορέσατε να τοποθετήσετε ένα από τα έπιπλα σας στο όχημα ενώ έχετε να διανύσετε μεγάλη απόσταση.

Θα ήταν κρίμα. Εάν κάνετε την μετακόμιση μόνοι σας, φορτώστε το όχημά σας αρκετά νωρίς για να αποφύγετε να μείνετε χωρίς φορτηγό την Ημέρα (ειδικά τα σαββατοκύριακα). Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ταξινομήσετε τα πράγματά σας. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη μείωση του όγκου, συνεπώς, να περιορίσει την τιμή.

 

Μεταφορική Τιμές – Τι πληρώνεται ανά μετακόμιση

Το κόστος μετακόμισης θα εξαρτηθεί και από το αμπαλάζ

Μπορείτε να αγοράσετε κουτιά από καταστήματα ή να επιλέξετε να προμηθευτείτε από μια μεταφορική εταιρεία. Καλέστε σε κοντινά καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Η παράδοση προϊόντων τους αφήνει τα κουτιά στα χέρια τους, από τα οποία θέλουν να απαλλαγούν. Τα μεγέθη των πακέτων μπορούν να ποικίλουν, αυτό σας επιτρέπει να γεμίσετε τα κουτιά με βελτιστοποιημένο τρόπο με τα υπάρχοντά σας. Ενημερώστε την Leader Removals για τις ηλεκτρικές σας συσκευές, όπως για μεταφορά πλυντηρίου, κουζίνας, ψυγείου κτλ. Με την σαφή εικόνα που θα μας δώσετε θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Πόσο κοστίζει μια επαγγελματική μετακόμιση

Κάθε μετακόμιση είναι μοναδική. Για αυτόν τον λόγο, οι τιμές μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις περιστάσεις της μετακόμισης. Οι επαγγελματίες μας λαμβάνουν υπόψη διάφορες πτυχές για να καθορίσουν την τιμή στην εκτίμηση.

Ο όγκος είναι σημαντικός, όπως έχουμε δει προηγουμένως. Η απόσταση μεταξύ της τρέχουσας διεύθυνσής σας και της νέας διεύθυνσης. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση που πρέπει να διανύσετε, τόσο αυξάνεται η τιμή. Πράγματι, το κόστος βενζίνης, ακόμη και διάρκεια εργασίας εξετάζεται στο τελικό κόστος. Όταν ψάξετε για μετακομίσεις Αθήνα χρειάζεστε απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα από την μεταφορική που θα καλέσετε.

Τρόπος πρόσβασης

Ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στον επάνω όροφο, με ή χωρίς ασανσέρ, δυνατότητα ή μη μετακίνησης από σκάλες κ.λπ. Ανάλογα με αυτές τις παραμέτρους, η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος μπορεί να είναι απαραίτητη, το οποίο θα σημάνει την αύξηση της τιμής της μετακόμισης. Ο τύπος των αντικειμένων που θα μεταφερθούν. Έύθραυστα, μη εύθραυστα, ογκώδη, βαριά αντικείμενα κ.λπ. Τα πιάνα ή τα έργα τέχνης, για παράδειγμα, απαιτούν ειδικό εξοπλισμό και έμπειρους επαγγελματίες.

Εκτός από αυτές τις πτυχές που αφορούν την ίδια την μετακόμιση, η περίοδος θα επηρεάσει την εκτιμώμενη εκτίμηση. Πράγματι, οι τιμές είναι γενικά χαμηλότερες το φθινόπωρο-χειμώνα και οι υψηλότερες τιμές κυμαίνονται μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου. Ομοίως, καθώς η ζήτηση είναι υψηλότερη τα σαββατοκύριακα από ό, τι τις καθημερινές, συνεπώς αυτό προκαλεί την διακύμανση τιμή. Πολλοί επίσης νέοι που μετακομίζουν για τις φοιτητικές εργασίες αναζητούν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους μετακόμιση.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν επίσης γενικά πρόσθετες υπηρεσίες και οφέλη για τη διευκόλυνση της μετακόμισης σας. Ανάλογα με το επίπεδο υπηρεσίας που έχετε επιλέξει, έχετε την επιλογή να το εκτελέσετε μόνοι σας ή να αναθέσετε την προετοιμασία και τη συσκευασία όλων των προϊόντων σας, συμπεριλαμβανομένων των εύθραυστων αντικειμένων.

Ομοίως, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα το αφήσετε ή όχι στους επαγγελματίες για τη φροντίδα της αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων. Μεταξύ των άλλων προσφερόμενων υπηρεσιών, υπάρχει επίσης υποστήριξη με διοικητικές διατυπώσεις, η παροχή ενός κιτ κίνησης (κουτιά από χαρτόνι, περιτύλιγμα φυσαλίδων, αυτοκόλλητα κ.λπ.).

Όλα αυτά τα στοιχεία λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του κόστους της μετακόμισης από επαγγελματίες.

Μεταφορά Πιάνου

Όπως είδαμε, ο προϋπολογισμός για μια μετακόμιση μπορεί να αυξηθεί εάν χρειαστεί να μετακινήσετε τα λεγόμενα βαριά είδη, όπως για παράδειγμα ένα πιάνο. Ένα πιάνο είναι βαρύ, ογκώδες, αλλά και εύθραυστο, καθιστώντας το περίπλοκο να μεταφερθεί.

Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση!

   

  Στείλτε το αίτημα σας

  Επικοινωνία

   Καλέστε μας

   + 30 6984096562

   Στείλτε e-mail

   info@metakomiste.gr

   Νέος Κόσμος

   Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

   Ώράριο

   Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00