Χρήση Ανυψωτικού

Η μετακόμιση με χρήση ανυψωτικού είναι μια μεγάλη ευκολία τόσο για την επιτάχυνση της μετακόμισης όσο και για την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Η εταιρεία μας διαθέτει κορυφαίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακόμισης για όλη την Αθήνα.

Είμαστε στη διάθεση σας να πραγματοποιήσουμε την μετακόμιση προς τον νέο σας χώρο με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, τόσο κατά την φόρτωση όσο και για την εκφόρτωση στον νέο σας χώρο.

Όταν φτάσουν οι συνεργάτες μας στον χώρο, δείξτε τους τα στοιχεία που θέλετε να μεταφέρουν. Θα αρχίσουν να δουλεύουν τα πάντα προσεκτικά και αποτελεσματικά. Φροντίστε να συγκεντρώσετε σε ένα συγκεκριμένο χώρο τα κατοικίδια ζώα σας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης! Στο νέο σας σπίτι, θα σας ζητήσουμε να μας κατευθύνετε σε ποιο δωμάτιο πρέπει να πάει κάθε αντικείμενο. Εάν έχετε επισημάνει τα κουτιά σας με τον προορισμό τους, θα εξοικονομήσετε χρόνο και ταλαιπωρία. Μόλις αδειάσουν τα φορτηγά, οι συνεργάτες μας θα έρθουν μαζί σας για να βεβαιωθούν ότι τα αντικείμενα σας έχουν τακτοποιηθεί με τον τρόπο που θέλετε. Θέλουμε να γνωρίζουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με την μετακόμιση σας!

Η συσκευασία μη εύθραυστων αντικειμένων σε κουτιά συνεπάγεται απλώς στην ομαδοποίηση πραγμάτων που θα πάνε στην ίδια περιοχή του νέου σπιτιού σας. Για δικό σας όφελος, πιθανότατα θα θελήσετε να επισημάνετε το κουτί με τα περιεχόμενά του για να διευκολύνετε την αποσυσκευασία. Προς όφελος των συνεργατών μας, είναι σημαντικό να επισημάνετε την κορυφή του κουτιού με την περιοχή του νέου σπιτιού σας όπου ανήκει. Αυτό θα σας δώσει μια ακόμη βοήθεια και θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα. Όταν τυλίγετε εύθραυστα αντικείμενα, συνιστούμε τη χρήση χαρτιού συσκευασίας.

Το χαρτί συσκευασίας είναι ένας οικονομικός τρόπος παροχής ανώτερης προστασίας για όλα τα εύθραυστα αντικείμενά σας. Και πάλι, υπάρχουν και άλλα προϊόντα διαθέσιμα, όπως περιτύλιγμα φυσαλίδων και αφρός συσκευασίας, αλλά αυτά τα προϊόντα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα για αποστολή μεγάλων αποστάσεων και συνήθως δεν είναι απαραίτητα (ή ακόμη και προτιμώμενα) για την τοπική σας μετακόμιση. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι κακό εφόσον  τα έχετε για να τα χρησιμοποιήσετε.

Leave a comment