Leader Removals

Γυάλινοι Τοίχοι – Η διακόσμηση που θα σας ανεβάσει επίπεδο

Γυάλινοι Τοίχοι. Βρήκατε το νέο σπίτι των ονείρων σας και τώρα το μόνο που απομένει είναι η διασκέδαση να το διακοσμήσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματώσετε κομμάτια γυαλιού στο νέο σας σπίτι δίπλα στα παραδοσιακά γυάλινα βάζα και τα γυάλινα έπιπλα. Μπορείτε να διακοσμήσετε με φωτισμό, τέχνη τοίχων, μοναδικά κομμάτια γυάλινης διακόσμησης κ.λπ. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, είναι βέβαιο ότι θα ταιριάζει στο νέο σας σπίτι.

Γυάλινοι Τοίχοι – Ενσωματώστε κομμάτια γυαλιού στο νέο σας σπίτι

Θα εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε πόση όμορφη τέχνη με τοίχους από γυαλί υπάρχει. Είναι μοναδικό και πιο διασκεδαστικό από το να έχεις την παραδοσιακή. Μπορείτε να βρείτε πολλά χειροποίητα κομμάτια σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να ζητήσετε ένα εξατομικευμένο έργο τέχνης από γυάλινο τοίχο εάν δεν βλέπετε κάτι που σας αρέσει. Οποιαδήποτε άλλη τέχνη τοίχου που έχετε, μπορεί να είναι πολύ πιο ορατή με καλό τεχνητό φωτισμό, όπου θα κάνει επίσης το δωμάτιο πιο φωτεινό. Μπορείτε ακόμη να γίνετε πιο δημιουργικοί και να αγοράσετε έναν πίνακα σε μια διαφανή γυάλινη επιφάνεια αντί για έναν κανονικό καμβά και να τον βάλετε σε ένα πλαίσιο της επιλογής σας. Αν θέλετε να μεταφέρετε λίγα πράγματα οι μεταφορές με μικρό φορτηγό, είναι η ιδανική λύση.

Χρησιμοποιήστε ξανά τα κομμάτια γυαλιού που έχετε ήδη

Οι πιθανότητες είναι ότι πιθανότατα έχετε ήδη όμορφα κομμάτια γυαλιού που μπορείτε να ενσωματώσετε στο νέο σας σπίτι. Παλιά κρυστάλλινα βάζα που μαζεύουν σκόνη στη σοφίτα μπορούν να λάμψουν ξανά με ένα καλό πλύσιμο και μερικά τεχνητά ή φρέσκα λουλούδια. Οι λαμπτήρες που δεν είναι πλέον της μόδας, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αλλάζοντας την απόχρωση του φωτιστικού.

Όποια κομμάτια θέλετε να επαναχρησιμοποιήσετε και να επιδείξετε στο νέο σας σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχουν συσκευαστεί σωστά και με ασφάλεια και μεταφέρονται. Οι ειδικοί από την Leader Removals αναφέρουν ότι θα πρέπει να αγοράσετε νέα κουτιά συσκευασίας και να επισημάνετε τα πάντα μετά τη συσκευασία. Αυτό διασφαλίζει περαιτέρω την ασφάλεια των γυάλινων κομματιών σας κατά τη μεταφορά. Μπορείτε να προσθέσετε βάζα, καθρέφτες ή έναν πολυέλαιο στο νέο σας σπίτι.

Προσθέστε γυάλινα έπιπλα στο νέο σας σπίτι

Ένα γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού είναι ένας απλός τρόπος για να ενσωματώσετε κομμάτια γυαλιού στο νέο σας σπίτι. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και στυλ τραπεζιών σαλονιού, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο νέο σας σπίτι, ανεξάρτητα από το αν το στυλ του σπιτιού σας είναι βιομηχανικό, μοντέρνο, ρετρό κ.λπ. Προχωρώντας στην τραπεζαρία, μπορεί να αντικαταστήσει το παλιό σας τραπέζι της τραπεζαρίας με ένα γυάλινο. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε βιτρό ή διαφανές γυαλί. Τα γυάλινα ράφια κάνουν το δωμάτιο πιο φωτεινό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικό. Εφόσον είστε σε μετακόμιση, αναζητήστε μεταφορική και εξηγήστε ότι έχετε πολλά γυάλινα αντικείμενα.

Γυάλινοι Τοίχοι – Διακοσμήστε το σπίτι σας με φωτισμό

Τα διακοσμητικά φώτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε κομμάτια γυαλιού στο νέο σας σπίτι. Ένας μεγάλος κρυστάλλινος πολυέλαιος μπορεί να είναι το επίκεντρο του σαλονιού ή της τραπεζαρίας σας. Θα τραβήξει το βλέμμα οποιουδήποτε μπαίνει στο δωμάτιο και θα δέσει όλο το μέρος μαζί. Η προσθήκη ενός φωτιστικού στο τραπέζι της κονσόλας στο διάδρομο για να το διακοσμήσει θα κάνει τη διαφορά στη συνολική πρώτη εντύπωση. Οι λάμπες από φυσητό γυαλί είναι ένας μοναδικός τρόπος για να προσθέσετε κομμάτια στο νέο σας σπίτι, καθώς είναι βασικά λειτουργικά έργα τέχνης. Τα φωτιστικά με μεγάλους λαμπτήρες είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα αίθριο ή ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Τα διακοσμητικά φώτα πάνω από τα νυχτερινά τραπέζια είναι πρακτικά για διάβασμα πριν τον ύπνο και κάνουν κάθε υπνοδωμάτιο να μοιάζει πιο ζεστό. Οι καθρέφτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε κομμάτια γυαλιού στο νέο σας σπίτι. Οι Γυάλινοι Τοίχοι δίνουν επίσης μια αίσθηση κομψότητας.

Τα γυάλινα χωρίσματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Εάν έχετε άφθονο, πολυλειτουργικό χώρο στο σπίτι σας, μπορείτε να τον χωρίσετε σε διαφορετικούς χώρους χρησιμοποιώντας γυάλινα χωρίσματα. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα γραφείο στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα διαφανές γυάλινο χώρισμα για να το κάνετε να νιώθετε χωρισμένο. Τώρα, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να εργάζεστε από το σπίτι και το δωμάτιο θα φαίνεται πολύ πιο τακτοποιημένο. Για να προσθέσετε λίγο χρώμα, μπορείτε να το φτιάξετε από βιτρό που ταιριάζει με το στυλ του νέου σας σπιτιού. Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης οι επιλογές από παγωμένο και βιτρό, που δεν αφήνουν το φως να περάσει τόσο πολύ, αλλά κάνουν καλύτερη δουλειά στο να κάνουν τον χώρο να μοιάζει ξεχωριστός. Τα γυάλινα χωρίσματα είναι πραγματικά λειτουργικά και για μικρούς χώρους. Εάν το νέο σας σπίτι είναι ένα διαμέρισμα με ένα μόνο δωμάτιο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχωρίσετε τον χώρο διαβίωσης από το κρεβάτι σας.

Συνολικά, αυτό είναι ένα καλό, λειτουργικό κομμάτι διακόσμησης που μπορεί να χωρέσει σε κάθε χώρο. Οι Γυάλινοι Τοίχοι έχουν ήδη άνοδο στις προτιμήσεις των ανθρώπων.

Γυάλινη διακόσμηση

Τα διακοσμητικά γλυπτά από γυαλί είναι μερικά από τα πολλά πολυτελή κομμάτια διακόσμησης που μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας. Είναι εύκολο να βρείτε ένα κομμάτι που θα ταιριάζει στο νέο σας σπίτι. Αν αγαπάτε την καλή τέχνη, μπορείτε να βρείτε χειροποίητα γλυπτά από γυαλί. Για να προσθέσετε κάτι πιο λειτουργικό, επιλέξτε ένα γυάλινο βάζο ή ένα γυάλινο μπολ για φρούτα ή ποτ πουρί. Μια πιο ρετρό μορφή γυάλινης διακόσμησης είναι τα μικρά γλυπτά ζώων από γυαλί. Αυτά τα μικρά κομμάτια φέρνουν προσωπικότητα σε κάθε ράφι του σπιτιού. Αν έχετε ήδη κάποια κομμάτια σαν αυτά, σκεφτείτε πώς να τα μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι. Μην ξεχάσετε να το τυλίξετε και να το συσκευάσετε σωστά πριν το μεταφέρετε.

Η συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων για τη μετακόμιση μπορεί να είναι δύσκολη, επομένως μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Αυτό αποτρέπει τον κίνδυνο ζημιάς κατά τη μεταφορά και διασφαλίζει την ασφαλή άφιξή τους. Τα φώτα κάνουν μεγάλη διαφορά. Μπορείτε να βάλετε καθρέφτες σε οποιοδήποτε δωμάτιο Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνετε το νέο σας σπίτι να αισθάνεται μεγάλο και ευρύχωρο από το να προσθέσετε καθρέφτες. Μετά το μπάνιο, το επόμενο καλύτερο δωμάτιο για να προσθέσετε έναν καθρέφτη είναι

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00