Leader Removals

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μεταφορές μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα από εξειδικευμένους επαγγελματίες της Leader Removals. Μετακόμιση σπιτιού σε προσιτές τιμές.

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις μεταφορές σπιτιών σε όλη την Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση η μετακόμιση του σπιτιού σας είναι μια υπεύθυνη εργασία η οποία χρίζει επαγγελματικής προσέγγισης. Στη Leader Removals είμαστε στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός και υπό αυτό το πρίσμα εργαζόμαστε. Η ασφάλεια των αντικειμένων σας σε κάθε μεταφορά είναι ευθύνη.

Είμαστε επίσης εδώ για να σας παραθέσουμε τι να προσέξετε και που να δώσετε προτεραιότητες.

Πως να κάνετε τις μετακομίσεις σπιτιών μια πιο εύκολη διαδικασία

 Απορρίψτε τα εύφλεκτα υγρά εκ των προτέρων

Αδειάστε τυχόν φιάλες αερίου, μπουκάλια αέρα και παρόμοια δοχεία αρκετές ημέρες πριν από τη μετακόμιση του σπιτιού σας. Επίσης, απορρίψτε όλα τα εύφλεκτα υγρά, όπως διαλυτικά, χρώματα και υγρά καθαρισμού, καθώς είναι επικίνδυνη η μεταφορά αυτών των αντικειμένων.

Βάλτε όλα τα μικρά μέρη σε ένα κουτί

Συσκευάστε ένα χαρτοκιβώτιο «μικρά πράγματα», συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων όπως τηλεχειριστήρια, πόδια κρεβατιών, στηρίγματα ραφιών και οδηγίες του κατασκευαστή για την επανασυναρμολόγηση των αντικειμένων. Αυτό θα σας εξοικονομήσει να ψάχνετε δεκάδες κουτιά την πρώτη σας νύχτα στο νέο σπίτι.

Έχετε ένα κιτ επιβίωσης

Συγκεντρώστε όλα τα είδη “must-have”, όπως βραστήρα, τσάι και καφέ, προμήθειες για πρωινό, ειδικά παιδικά παιχνίδια, φορτιστές τηλεφώνου, σχολικές ανάγκες, απαιτήσεις για κατοικίδια, είδη μπάνιου, φάρμακα, σνακ, ανοιχτήρια, εφεδρικό φως, ψαλίδι, εργαλεία, χαρτί υγείας, σακούλες σκουπιδιών, και συσκευάστε τα σε ένα κουτί ή τοποθετήστε τα σε μια περιοχή.

Μετρήστε πρώτα τις πόρτες, τις εισόδους και τους διαδρόμους

Ταιριάζει ο καναπές; Ελέγξτε εάν τα έπιπλα θα χωρέσουν στις πόρτες και πάνω και γύρω από τις σκάλες στο νέο σας χώρο. Ορισμένα αντικείμενα μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν με ανυψωτικό μηχάνημα.

Μην δημιουργείτε ένα πλάνο του σπιτιού

Κάντε μια κάτοψη του νέου σπιτιού για τοποθέτηση επίπλων και μετρήστε χώρους για να διασφαλίσετε ότι τα έπιπλα θα ταιριάζουν, ιδιαίτερα για μεγαλύτερα αντικείμενα όπως το ψυγείο.

 Κάντε έναν έλεγχο ασφαλείας στις μετακομίσεις σπιτιών

Στο νέο σας σπίτι, λάβετε υπόψη την ασφάλεια των παιδιών. Δείτε τον πίνακα ασφαλείας, τις πρίζες και ότι άλλο ηλεκτρικό μπορεί να είναι εκτεθειμένο. Τσεκάρετε ένα ένα δωμάτιο ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι όπως πρέπει.

Οι επαγγελματίες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε επαγγελματίες συσκευαστές. Λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά και μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και άγχος. Η συσκευασία αμπαλάζ είναι για εμάς μια διαδικασία που αναλαμβάνουμε πάρα πολλά χρόνια. Αφήστε την σκληρή δουλειά σε εμάς και απολαύστε τον νέο σας χώρο ξεκούραστα. Ξεκινήστε τη συσκευασία όσο το δυνατόν νωρίτερα εφόσον θέλετε μόνοι σας. 

Παρόλο που τεχνικά θα έχετε μια δύσκολη μέρα, η διαδικασία της μετακόμισης μπορεί να ξεκινήσει εβδομάδες πριν. Συσκευάστε ό, τι δεν χρειάζεστε όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, συσκευές κουζίνας, έγγραφα και αθλητικό εξοπλισμό. Κάθε αντικείμενο που δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά μπορεί να συσκευαστεί εκ των προτέρων. 

 Έχετε τα πάντα συσκευασμένα πριν φτάσουν οι επαγγελματίες

Είτε έχετε βοηθούς είτε έχετε προσλάβει επαγγελματίες, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα υπάρχοντά σας είναι καλά συσκευασμένα και έτοιμα για φόρτωση στο φορτηγό ή στο αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση το αμπαλάζ είναι μια εργασία από μόνη της και το αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου.

Να είστε προετοιμασμένοι

Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονο νερό και σνακ στη διάθεσή σας όλη την ημέρα. Κάντε τα κατάλληλα διαλείμματα για να φάτε αξιοπρεπή γεύματα. Η μέρα της μετακόμισης είναι εξαντλητική τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε καλά ενυδατωμένοι για να λειτουργείτε σε κορυφαίες επιδόσεις. Ακόμα και αν πρόκειται για μεταφορές λίγων αντικειμένων, η προσοχή μας πάντα είναι στοπ επίκεντρο. Σχεδιάζουμε το πλάνο και την ασφαλή διαδρομή προς τον νέο σας χώρο.

Να είστε ευέλικτοι στις μετακομίσεις σπιτιών

Μπορείτε να προγραμματίσετε την ημέρα που θα μετακομίσετε όσο θέλετε, αλλά τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ποτέ ομαλά. Είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τη ροή, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που προκύπτουν και να είστε αρκετά ευέλικτοι για να αλλάξετε σχέδια εάν χρειαστεί.

Απαραίτητο να έχετε: Διαδίκτυο. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για λίγες ημέρες, το να έχετε Internet και να είστε έτοιμοι, θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εάν δεν έχετε οργανώσει σύνδεση στο Διαδίκτυο πριν μετακομίσετε, δεν είναι πιθανό να συμβεί ούτε από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε ακόμα κι αν δεν το χρειάζεστε αμέσως, μην αφήνετε τον εαυτό σας να μείνει χωρίς αυτό για μέρες συνεχώς. Δεν το συζητάμε αν το χρειάζεστε για επαγγελματικούς λόγους. Στις περισσότερες μετακομίσεις σπιτιών το ίντερνετ είναι κομβικής σημασίας, ειδικά όταν πρόκειται για εργασία.

Ρωτήστε εξ αρχής για το πόσο θα κοστίσει η μετακόμιση και παραθέστε όλα τα αντικείμενα που θα μεταφερθούν. Με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματίες μας θα έχουν μια σαφής εικόνα.

Διασκεδάστε το καθώς οι μετακομίσεις σπιτιών είναι μέσα στη ζωή

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να βάλετε υπέροχη μουσική ή ένα podcast ενώ ετοιμάζετε πακέτα. Προσκαλέστε μερικούς φίλους για βοήθεια. Η στάση σας παίζει τεράστιο ρόλο στο να έχετε μια μέρα χωρίς άγχος, οπότε βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε στη διατήρηση της ημέρας όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξα και θετικά.

Στη Leader Removals αναλαμβάνουμε μετακομίσεις και μεταφορές σπιτιών σε όλη την Αθήνα. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για την μετακόμιση σας. Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση και προσφορά. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε καθώς η ευελιξία μας σε ώρες και μέρες θα σας λύσει τα χέρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας μετακόμιση

 

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00