Leader Removals

Πακετάρισμα Ρούχων για Μετακόμιση

Πακετάρισμα Ρούχων για Μετακόμιση. Η μετακόμιση είναι μια εξαιρετικά αγχωτική περίοδος και η συσκευασία των ρούχων σας μπορεί να είναι ένα από τα πιο αγχωτικά μέρη της. Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία είναι να συσκευάσετε τα ρούχα σας πριν μετακομίσετε σε αποθήκες ή κουτιά. Με αυτόν τον τρόπο, όταν έρθει η ώρα να τα ξεπακετάρετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βγάλετε και να τα κρεμάσετε! Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μερικές συμβουλές για να συσκευάσετε τα ρούχα σας για τη μετακόμιση, ώστε κάθε αντικείμενο να φτάσει με ασφάλεια στο νέο του σπίτι. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μετακόμισης , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας – είμαστε εδώ για εσάς σε κάθε βήμα της διαδρομής!

Πακετάρισμα Ρούχων για Μετακόμιση Ξεκινήστε με τα βαριά αντικείμενα

 • Ξεκινήστε με βαριά και ογκώδη αντικείμενα.
 • Τοποθετήστε τα αντικείμενα σε ένα κουτί που έχει το κατάλληλο μέγεθος για αυτά.
 • Χρησιμοποιήστε πολλαπλά κουτιά για να συσκευάσετε βαρύτερα αντικείμενα, εάν είναι απαραίτητο.
 • Χρησιμοποιήστε φιστίκια συσκευασίας ή μεμβράνη φυσαλίδων για την προστασία εύθραυστων αντικειμένων, όπως πιάτα και γυάλινα σκεύη.

Πακετάρισμα Ρούχων για Μετακόμιση – Φτιάξτε τα ρούχα οργανωμένα

Η ίδια αρχή που ισχύει και για τη σύνθεση των ρούχων ανάλογα με την εποχή ισχύει και για τη συσκευασία της ντουλάπας σας. Ξεκινήστε με τα πιο ελαφριά ρούχα και προχωρήστε σε στρώσεις μέχρι τα πιο βαριά. Για παράδειγμα, αν φοράτε ένα πουλόβερ, προσθέστε ένα πουκάμισο κάτω από το πουκάμισο, στη συνέχεια ένα πουκάμισο με κουμπιά από πάνω (και ούτω καθεξής).

Για να συσκευάσετε αυτές τις στρώσεις σε μία βαλίτσα: Χρησιμοποιήστε μια συσκευή σφράγισης με κενό αέρος για να τα συμπιέσετε όλα μαζί σε μια σφιχτή δέσμη – αυτό θα δημιουργήσει περισσότερο χώρο στη βαλίτσα σας, επειδή υπάρχει λιγότερος αέρας μεταξύ κάθε ρούχου! Η προσφορά μετακόμισης θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε που θέλετε να μεταφερθούν.

Οι κυλιόμενες βαλίτσες είναι ιδανικές για το σκοπό αυτό, επειδή κρατούν τα πράγματα επίπεδα- ωστόσο, αν δεν έχετε πρόσβαση σε μία ή προτιμάτε να μην τη χρησιμοποιήσετε (π.χ. αν είναι πολύ μεγάλη), τότε απλά διπλώστε τα πάντα τακτοποιημένα! Μια έμπειρη Μεταφορική στην Αθήνα, θα σας δώσει ασφαλείς λύσεις για την μετακόμιση.

Μην ξεχνάτε τα παπούτσια σας

 • Τα παπούτσια πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που συσκευάζετε.
 • Συσκευάστε τις κάλτσες και τα εσώρουχα σε ξεχωριστές σακούλες και στη συνέχεια στοιβάξτε τα το ένα πάνω στο άλλο στο κάτω μέρος της βαλίτσας σας.
 • Τυλίξτε τα ρούχα σφιχτά σε ρολό και στερεώστε τα με ταινία συσκευασίας ή λαστιχάκια.

Συσκευάστε τις κάλτσες σε μια τσάντα, τα εσώρουχα σε μια άλλη, κ.λπ.

 • Μην ξεχάσετε τα παπούτσια σας: Βάλτε τις κάλτσες σε μια τσάντα, τα εσώρουχα σε μια άλλη, κ.λπ.
 • Μην ξεχνάτε να πακετάρετε τα παπούτσια σας: Συσκευάστε τις κάλτσες σε μια τσάντα, τα εσώρουχα σε μια άλλη, κ.λπ.

Πιέστε όλο τον αέρα από τη σακούλα

Αν έχετε συσκευή σφράγισης κενού, χρησιμοποιήστε την για να αφαιρέσετε τον αέρα από τις σακούλες σας. Ένας ατμομάγειρας πλυντηρίου λειτουργεί επίσης καλά. 

Αν όχι, τοποθετήστε ένα αντικείμενο, όπως ένα βιβλίο ή άλλο αντικείμενο παρόμοιου βάρους, πάνω σε κάθε σακούλα αφού την κλείσετε με το φερμουάρ και αφήστε την για τουλάχιστον μία ώρα πριν αφαιρέσετε το αντικείμενο. Το Πακετάρισμα Ρούχων για Μετακόμιση έχει αρκετή δουλειά αλλά με υπομονή και καλή διάθεση όλα γίνονται. Εφόσον είστε σε αναζήτηση για μετακομίσεις τιμές, ρωτήστε για δωρεάν εκτίμηση στο δικό σας έργο.

Τυλίξτε τα ρούχα σφιχτά σε ρολό και στερεώστε τα με ταινία συσκευασίας ή λαστιχάκι.

 • Τυλίξτε τα ρούχα σφιχτά σε ένα ρολό και στερεώστε τα με ταινία συσκευασίας ή ελαστική ταινία.
 • Μην υπερσυσκευάζετε! Αν το κάνετε, το βάρος των αντικειμένων σας θα είναι πολύ βαρύ για τα κουτιά σας, με αποτέλεσμα να σπάσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής.
 • Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τον αέρα από τις σακούλες πριν τις σφραγίσετε – αυτό θα βοηθήσει να μην συνθλιβούν τα ρούχα κατά τη μεταφορά.*

Τα ρούχα σας θα είναι οργανωμένα και εύκολα να τα βρείτε όταν ξεπακετάρετε

Όταν μετακομίζετε, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ψάχνετε στη βαλίτσα σας για να βρείτε κάτι. Η συσκευασία των ρούχων για τη μετακόμιση μπορεί να είναι εύκολη αν οργανώσετε τα αντικείμενά σας με τρόπο που να έχει νόημα. Αυτό θα διευκολύνει και το ξεπακετάρισμα. Ακόμα και αν πρόκειται για μεταφορές με μικρό φορτηγό η οργάνωση πρέπει να περιλαμβάνει την ίδια στρατηγική.

Είναι επίσης σημαντικό να παίρνετε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο και να αφήνετε πίσω τυχόν παλιά ρούχα ή παπούτσια που δεν σας ταιριάζουν πλέον ή είναι εκτός μόδας. Όσο λιγότερα ρούχα πάρετε μαζί σας σε αυτό το ταξίδι, τόσο το καλύτερο!

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να είστε έτοιμοι να συσκευάσετε τα ρούχα σας για τη μετακόμιση. Θυμηθείτε ότι το κλειδί για τη συσκευασία είναι η οργάνωση – μην ξεχάσετε τα παπούτσια σας!

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00