Leader Removals

Μεταφορές Εντός Αττικής

Η μετακόμιση είναι μια μεγάλη δουλειά που μπορεί να πάρει εβδομάδες ή και μήνες για να προετοιμαστεί.

Η μετακόμιση είναι μια μεγάλη δουλειά που μπορεί να πάρει εβδομάδες ή και μήνες για να προετοιμαστεί. Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να μετακομίσουν στην Αθήνα, όλα αυτά τα χρόνια και αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι όσο πιο οργανωμένοι είστε για μεταφορές εντός Αττικής, τόσο καλύτερα θα πάει! Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις 10 κορυφαίες συμβουλές μετακόμισης και συσκευασίας παρακάτω για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ομαλά τη μετακόμισή σας και φροντίστε να τις ακολουθήσετε.

Μεταφορές Εντός Αττικής από τους Ειδικούς

Κάνε μία λίστα

Γράψε τα πάντα! Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας αργότερα. Προτού συσκευάσετε έστω και ένα κουτί, δημιουργήστε ένα απλό σύστημα τήρησης αρχείων. Δημιουργήστε μια λίστα αριθμών με ένα κενό για να γράψετε τα περιεχόμενα ή έχετε ένα σημειωματάριο ή tablet με σπειροειδή σύνδεση για την εργασία. Τοποθετήστε έναν αριθμό σε ΚΑΘΕ κουτί που συσκευάζετε και αναφέρετε τα περιεχόμενα στη λίστα σας. Η Λίστα μετακόμισης είναι πολύ σημαντική, καθώς θα έχετε ένα οργανωμένο πλάνο. Οι μεταφορές εντός Αττικής κρύβουν δυσκολίες και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

 Έχετε άφθονες προμήθειες

Θα χρειαστείτε ΠΟΛΛΑ κουτιά, πιθανώς περισσότερα από ό,τι νομίζετε, και το να έχετε αρκετά κουτιά θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη! Έχετε περίπου 10 κουτιά στην άκρη για να τα χρησιμοποιήσετε για αντικείμενα της τελευταίας στιγμής την ημέρα της μετακόμισης, όπως κλινοσκεπάσματα, ρούχα και είδη καθαρισμού. Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε κουτιά συσκευασίας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χρειαστείτε επίσης ισχυρή πλαστική ταινία συσκευασίας για να κλείσετε τα κουτιά με ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε μη εκτυπωμένο χαρτί εφημερίδων (η εφημερίδα μπορεί να λερώσει τα αντικείμενά σας), χαρτί συσκευασίας ή περιτύλιγμα με φυσαλίδες για να προστατέψετε και να περιποιηθείτε τα οικιακά είδη. Και πάλι, πιθανότατα θα χρειαστείτε περισσότερες προμήθειες από ό, τι νομίζετε στις μετακομίσεις σπιτιών, οπότε κερδίστε επιπλέον για να διασφαλίσετε ότι η συσκευασία θα πάει ομαλά.

Κουτιά συσκευασίας συντεταγμένων χρώματος

Τα κουτιά συσκευασίας με συντονισμό χρωμάτων διευκολύνουν την μετακόμιση. Ο συντονισμός χρωμάτων των κουτιών σας θα κάνει την αποσυσκευασία πολύ πιο εύκολη. Ορίστε ένα χρώμα για κάθε δωμάτιο στο νέο σπίτι. Τοποθετήστε χρωματιστά αυτοκόλλητα ή έγχρωμη ταινία στο κουτί κοντά στον αριθμό του κουτιού. Στο νέο σας σπίτι, βάλτε ένα αντίστοιχο αυτοκόλλητο στην πόρτα κάθε δωματίου. Είναι επίσης χρήσιμο να τοποθετήσετε μια μεγάλη πινακίδα στον τοίχο στο δωμάτιο όπου θέλετε να στοιβάζονται κουτιά, για να τα κρατήσετε μακριά από έπιπλα και χώρους κυκλοφορίας.

Κρατήστε τα πράγματα μαζί

Επιμείνετε να κρατάτε τα πράγματα μαζί όταν εσείς ή οι επαγγελματίες πακετάρετε κουτιά. Κρατήστε βιβλιοθήκες με βιβλία, λαμπτήρες με λάμπες και καλώδια επέκτασης με συσκευές. Μικρά, χαλαρά εξαρτήματα μπορούν να στερεωθούν σε όλα τα αντικείμενα, στα οποία ανήκουν με ταινία ή να τοποθετηθούν σε μικρούς φακέλους, για να φυλάσσονται φωτογραφίες, βραχίονες ραφιών με βιβλιοθήκη, ειδικό κλειδί και μπουλόνια με τη μονάδα τοίχου. Το κόστος μετακόμισης θα εξαρτηθεί από κάθε λεπτομέρεια αλλά και συνολικά τα έπιπλα που θα μεταφερθούν.

Κρατήστε μεγαλύτερα αντίστοιχα αντικείμενα (όπως ένα καλώδιο τηλεόρασης) σε επανασφραγιζόμενες σακούλες και κολλήστε τα στην κάτω ή στο πίσω μέρος του αντικειμένου. Ως εφεδρικό, έχετε ανοιχτό ένα “Parts Box” στον πάγκο της κουζίνας και γεμίστε το με καλώδια, κορδόνια, εξαρτήματα, κομμάτια, βραχίονες ή καρφιά που αφαιρούνται από οποιοδήποτε έπιπλο. Κρατήστε αυτό το κουτί μαζί σας ή σημειώστε το καλά με ένα ουράνιο τόξο από χρωματιστά αυτοκόλλητα, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί εύκολα την ημέρα της μετακόμισης.

Μεταφορές εντός Αττικής – Πακετάρετε νωρίς

Οτιδήποτε μπορείτε να πακετάρετε νωρίς θα σας εξοικονομήσει χρόνο την ημέρα της μετακόμισης. Αν είναι καλοκαίρι, βάλτε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας στο κουτί και από τη μέση. Συσκευάστε το σαμπουάν και την επιπλέον οδοντόκρεμα σας και έχετε μια θήκη καλλυντικών για ταξίδια για τις τελευταίες ή δύο εβδομάδες. Μειώστε τα μαγειρικά σκεύη και τις προμήθειες τροφίμων στα απολύτως απαραίτητα.

Τα καλάθια απορριμμάτων μπορούν επίσης να συσκευαστούν (τοποθετήστε τα πράγματα μέσα τους!) ενώ χρησιμοποιείτε πλαστικές σακούλες παντοπωλείου (κρεμάστε τις σε μια πόρτα του ντουλαπιού ή στο χερούλι της πόρτας για να μαζέψετε σκουπίδια).

Συμβουλή συσκευασίας: Χρησιμοποιήστε αποσκευές για να πακετάρετε ρούχα όταν μετακομίζετε

Χρησιμοποιήστε τις αποσκευές σας

Γεμίστε τις αποσκευές και τις σακούλες με ρούχα, σεντόνια, πετσέτες και χάρτινα είδη. Ακόμη και για μικρομεταφορές, θα εξελιχθεί σε πολύ χρήσιμο εργαλείο, που θα σας διευκολύνει. Οι μεταφορές εντός Αττικής είτε αφορά μεγάλη μετακόμιση είτε λίγα αντικείμενα χρίζουν σχεδίου και πλάνου.

Ενοποίηση προμηθειών καθαρισμού

Εάν πρέπει να καθαρίσετε τον παλιό σας χώρο μετά τη μετακόμιση, συναρμολογήστε ένα σετ βασικών προμηθειών καθαρισμού. Καθαρίστε έγκαιρα οτιδήποτε είναι δυνατό (το εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας, του φούρνου, των παραθύρων κ.λπ.) και, αν είναι δυνατόν, σκουπίστε κάθε δωμάτιο καθώς το αδειάζετε. Φροντίστε να έχετε μαζί σας αυτά τα είδη καθαρισμού την ημέρα της μετακόμισης, ώστε να μπορείτε να απολυμάνετε γρήγορα τις περιοχές υψηλής επαφής στο νέο σας σπίτι πριν φέρετε αντικείμενα.

Να έχετε μαζί σας σημαντικά χαρτιά

Η λίστα με τα “σημαντικά” έγγραφα μπορεί να περιλαμβάνει πιστοποιητικά γέννησης, σχολικά αρχεία, εκτιμήσεις μετακομιστών, νέες επαφές εργασίας, αριθμούς εταιρειών κοινής ωφελείας, πρόσφατα τραπεζικά αρχεία, τρέχοντες λογαριασμούς, τηλεφωνικές λίστες, έγγραφα κλεισίματος, πληροφορίες μεσίτη, χάρτες και άλλα. Κράτα τα μαζί σου! Σε οποιαδήποτε περιοχή και αν θέλετε να μετακομίσετε, αναζητήστε τοπικά. Για παράδειγμα ψάξτε μετακομίσεις Γλυφάδα, αν είναι αυτή η περιοχή σας.

Εξατομικεύστε τα κουτιά συσκευασίας

Χρησιμοποιήστε κουτιά αποθήκευσης σε έντονα χρώματα, ένα για κάθε άτομο. Αφήστε κάθε μέλος της οικογένειας να γεμίσει τα δικά του με αντικείμενα στα οποία θα θέλει αμέσως πρόσβαση στο νέο σπίτι – ένα σετ σεντόνια, μια πετσέτα, μερικά καλώδια επέκτασης, ένα τηλέφωνο, φώτα νύχτας, βιβλίο διευθύνσεων, στυλό και χαρτί, κλειδιά και θήκη καλλυντικών ταξιδιού και ούτω καθεξής.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00