Leader Removals

Άτομα για Μετακόμιση

Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, ειδικά αν έχετε σφιχτό χρονοδιάγραμμα και πρέπει να μεταφέρετε τα αντικείμενά σας στην αποθήκη ή στο νέο σας σπίτι γρήγορα. Μπορείτε να μετακομίσετε μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε εταιρείες μετακόμισης για να σας βοηθήσουν με το έργο. Το να μετακομίσετε μόνοι σας μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνετε μόνοι σας. Η πρόσληψη έμπειρων μεταφορέων που γνωρίζουν πώς να συσκευάσουν, να φορτώσουν και να ξεφορτώσουν καλύτερα ένα φορτηγό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι όλα τα υπάρχοντά σας θα φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους χωρίς ζημιές ή σπασίματα – ανεξάρτητα από το αν θα σταλούν με φορτηγό, τρένο ή αεροπλάνο! Όταν βρείτε τα κατάλληλα Άτομα για Μετακόμιση είστε ασφαλείς και ήσυχοι.

Άτομα για Μετακόμιση – Πλεονεκτήματα

Μπορείτε να μετακομίσετε μόνοι σας ή να προσλάβετε επαγγελματίες μεταφορείς για να το κάνουν για εσάς. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στις δύο προσεγγίσεις, αλλά η επιλογή είναι δική σας. Το πιο σημαντικό είναι να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας προτού λάβετε οποιαδήποτε απόφαση, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια επιλογή θα λειτουργήσει καλύτερα για τη δική σας μοναδική κατάσταση.

Πλεονεκτήματα: Θα εξοικονομήσετε χρήματα επειδή δεν υπάρχουν έξοδα μεταφορέα (ή τουλάχιστον όχι τόσα πολλά). Επιπλέον, οι εταιρείες μετακόμισης χρεώνουν με βάση το βάρος- όσο περισσότερα πράγματα έχετε, τόσο υψηλότερες θα είναι οι χρεώσεις τους (και το αντίστροφο). Το να μετακομίζετε μόνοι σας σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από το πόσο βαριά είναι τα πράγματά σας ή πόσο χώρο καταλαμβάνουν στο φορτηγό, αυτά τα έξοδα δεν θα ισχύουν – εφόσον όλα τα πράγματά σας χωράνε σε ένα φορτηγό! Αν όμως δεν χωράνε σε ένα φορτηγό… αυτό είναι μια άλλη ιστορία (βλ. παρακάτω).

Μειονεκτήματα: Η μετακόμιση μόνος σας περιλαμβάνει επίσης τη συσκευασία όλων των αντικειμένων σας με το χέρι και τη φόρτωσή τους σε κάποιο όχημα. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο αν πρόκειται για βαριά έπιπλα.

Μετακομίσεις: Εταιρείες μετακόμισης

 • Οι εταιρείες μετακόμισης χρεώνουν με την ώρα. Αυτή είναι μια συνήθης πρακτική στον κλάδο των μετακομίσεων και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του ποσού που θα σας χρεώσουν για τη μετακόμισή σας.
 • Οι μετακινήσεις με κατ’ αποκοπή τιμές προσφέρονται συχνότερα από επαγγελματίες μεταφορείς, επειδή συνήθως έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από άλλες επιλογές και είναι σε θέση να σας δώσουν μια πιο ακριβή προσφορά με βάση τη μοναδική σας κατάσταση.
 • Το ποσοστό επί της συνολικής τιμής είναι μια άλλη κοινή επιλογή που σας επιτρέπει να πληρώσετε μόνο για όσα χρειάζεται να κάνει η εταιρεία για τη μετακόμισή σας (αν χρειαστεί). Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται επίσης για μετακκομίσεις με κατ’ αποκοπήν αμοιβή όταν υπάρχουν επιπλέον έξοδα για ορισμένες πτυχές της, όπως υλικά συσκευασίας ή συσκευές που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική σας εκτίμηση.
 • Η ασφαλιστική κάλυψη προστατεύει και τα δύο μέρη από ζητήματα ευθύνης που προκύπτουν από κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς- ορισμένες εταιρείες απαιτούν από τους πελάτες τους να αγοράσουν ασφάλιση πριν τους μεταφέρουν οπουδήποτε αλλού εντός ή εκτός των ορίων της πόλης τους, οπότε φροντίστε να μην ξεχάσετε αυτή τη σημαντική πτυχή!

 

Ενοικίαση Φορτηγού για Μετακόμιση

Μετακόμιση: Προσλάβετε αξιόπιστους μεταφορείς για τη δουλειά

Για να βρείτε την καλύτερη εταιρεία μετακόμισης, πρέπει να κάνετε την έρευνά σας. Αυτό σημαίνει να μάθετε πόσο καιρό δραστηριοποιούνται και πόσες μετακινήσεις έχουν πραγματοποιήσει. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε αν έχουν άδεια και είναι ασφαλισμένοι.

Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε την εγκυρότητα της μεταφορικής εταιρείας προτού προσλάβετε κάποιον για τη μετακόμισή σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μεταφορείς έχουν άδεια, οπότε βεβαιωθείτε ότι ο μεταφορέας σας είναι επίσημη και νόμιμη επιχείρηση.

 

Μετακόμιση Γραφείου

Η μεταφορά των πραγμάτων σας μόνοι σας ή η πρόσληψη κάποιου για να το κάνει είναι οι μόνες σας επιλογές.

Αν μετακομίζετε μόνοι σας, να είστε προετοιμασμένοι. Χρειάζεστε:

 • Ένα φορτηγό ή ένα φορτηγάκι αρκετά μεγάλο για να χωρέσουν όλα τα πράγματά σας (και επίσης ένα τρέιλερ αν πρόκειται για μεγάλη απόσταση).
 • Κουβέρτες και μαξιλάρια για τα ευαίσθητα αντικείμενα
 • Μερικά ζευγάρια ανθεκτικά γάντια (θα τα χρειαστείτε κατά τη φόρτωση του φορτηγού)

Εάν επιλέξετε την επαγγελματική λύση, βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν:

Εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που μπορεί να αντέξει βαριά χρήση

Συμπέρασμα

Αν σκοπεύετε να μετακομίσετε μόνοι σας, φροντίστε να προμηθευτείτε πολλές προμήθειες. Μερικά από αυτά τα είδη περιλαμβάνουν κουτιά, περιτύλιγμα φυσαλίδων, ταινία και μαρκαδόρους για σκοπούς σήμανσης. Φυσικά, είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε μερικούς φίλους κοντά σας όταν κάνετε οτιδήποτε στη ζωή, ώστε να σας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο! Αν ψάχνετε Άτομα για Μετακόμιση είμαστε άμεσα δίπλα σας. Ζητήστε μας προσφορά!

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00