Leader Removals

Μετακομίσεις Προσφορές

Εάν ζείτε στην Αθήνα και θέλετε να μετακομίσετε σύντομα, έχετε κάνει κλικ στο σωστό άρθρο, επειδή έχουμε 7 ασφαλείς εγγυημένους τρόπους για να μειώσετε το κόστος μετακόμισης. Η τήρηση αυτών των συμβουλών όχι μόνο θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος, αλλά θα σας βοηθήσει να μειώσετε και τον όγκο της εργασίας που θα έπρεπε να κάνετε την ημέρα της μετακόμισής σας. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Αν επίσης ψάχνετε για Μετακομίσεις Προσφορές, τότε καλέστε μας.

Μετακομίσεις προσφορές – Πως να χαμηλώσετε το κόστος

Επιλέξτε στοιχεία που δεν χρησιμοποιείτε

Η ιδέα είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Όταν έχετε λιγότερα, έχετε λιγότερα να μεταφέρετε και έτσι, θα μειώσετε το κόστος μετακόμισής σας. Μπορείτε να το προσεγγίσετε αυτό με διάφορους τρόπους. Πρώτον, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την επόμενη μετακόμιση σας ως μια εξαιρετική ευκαιρία να αποφορτιστείτε και να ασκηθείτε.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να απαλλαγείτε από όσο το δυνατόν περισσότερα αχρησιμοποίητα αντικείμενα, γιατί ό,τι κι αν αποφασίσετε να πάρετε μαζί σας θα πιάσει πολύτιμο χώρο στο φορτηγό. Μπορείτε επίσης να το προσεγγίσετε αυτό ως ένα μακροπρόθεσμο, συνηθισμένο έργο. Μπορείτε να εξασκηθείτε στο να γίνετε μινιμαλιστής.

Το να είστε μινιμαλιστής θα σας βοηθήσει να μειώσετε σημαντικά το κόστος μετακόμισης και επομένως να εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν δεν έχετε ακόμη σπίτι ή μετακομίζετε συχνά λόγω της δουλειάς σας ή επειδή είστε φοιτητής, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το «Γιατί είναι ωφέλιμο να είσαι μινιμαλιστής». 

Είτε αποφορτίζεστε βραχυπρόθεσμα, είτε έχετε αποφασίσει να γίνετε περισσότερο μινιμαλιστές, τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι να προσδιορίσετε τι πρέπει να κάνετε. Αυτό πιθανότατα θα είναι το πιο δύσκολο βήμα για μερικούς από εμάς, αλλά αν γίνει σωστά, η επόμενη μετακόμιση μπορεί να αποδώσει!

Εάν δεν έχετε φορέσει κάποιο ρούχο τους τελευταίους 12 μήνες, ήρθε η ώρα να πείτε αντίο. Εάν ένα έπιπλο χρησιμοποιείται μόνο περιστασιακά, ίσως είναι καιρός να το αποχωριστείτε κι εσείς. Αφού αποφασίσετε ποια αντικείμενα πρέπει να φύγουν, τότε πρέπει να αποφασίσετε πώς να τα ξεφορτωθείτε.

Πουλήστε ανεπιθύμητα αντικείμενα για να βρείτε πιο εύκολα Προσφορές Μετακόμισης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα αντικείμενα ενώ κερδίζετε χρήματα. Αυτά περιλαμβάνουν τις πωλήσεις στο eBay, τη διεξαγωγή εκπτώσεων στο Marketplace, τη χρήση αγγελιών κ.λπ. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να μετατρέψετε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα σε μετρητά. Εάν έχετε λιγότερα αντικείμενα, θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για να πακετάρετε, να μετακφέρετε και να ξεπακετάρετε.

Δεν θα έβαζες τους επαγγελματίες σου να κουβαλήσουν κάτι που θα πετάξεις αργότερα έτσι κι αλλιώς σωστά; Πού είναι η λογική σε αυτό; Πληρώνετε για το χώρο του φορτηγού και το ανθρώπινο δυναμικό. Διώχνετε πράγματα, κατέχετε λιγότερα, πακετάρετε λιγότερα, διατηρήστε το κόστος της μετακόμισης προς τα κάτω, εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Άλλωστε όταν ψάχνετε για Μετακομίσεις Προσφορές, πρέπει να έχετε και εσείς χαμηλότερο όγκο εργασίας.

Θα έχετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας και χρόνο στα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Εάν μπορείτε να μειώσετε δύο φορτηγά σε ένα μόνο φορτίο, θα εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων. Γνωρίστε τις τιμές και αποφύγετε κρυφές χρεώσεις.

Η γνώση είναι δύναμη στις Μετακομίσεις Προσφορές

Η γνώση των τιμών σας σάς επιτρέπει να συγκρίνετε το κόστος και να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να επιλέξουμε μια τυχαία εταιρεία μετακόμισης από το χάος που επικρατεί στην Αθήνα, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τα μετρητά να πετάξουμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το κόστος πρόσληψης μιας εταιρείας μετακόμισης στην Αθήνα. Είναι σύνηθες για τους ανθρώπους να γνωρίζουν τις “ωριαίες τιμές”.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η απόσταση που διανύουν οι υπάλληλοι μετακόμισης και οι αυξήσεις χρέωσης είναι εξίσου σημαντικές με τις ωριαίες χρεώσεις, αν όχι περισσότερες. Όταν λοιπόν αναζητήσει ένας χρήστης μετακομίσεις προσφορές, ψάχνει κάποια έκπτωση.

Σε κανέναν δεν αρέσει να πληρώνει για κάτι που δεν έχει χρησιμοποιήσει. Γιατί να πληρώσετε για κάτι που δεν έχετε χρησιμοποιήσει; Η επιλογή μιας εταιρείας μετακόμισης της οποίας θα γνωρίζετε από την αρχή το κόστος, μπορεί να αποδειχθεί μια πιο ορθή από οικονομική άποψη απόφαση!

Δοκιμάστε να πάρετε μια προσφορά τώρα!

Πραγματοποιήστε περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις

Επενδύοντας τον χρόνο σας σε ορισμένες κλήσεις, θα εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα αύριο. Οι επαγγελματίες πρέπει να αποζημιωθούν για το χρόνο και τον εξοπλισμό τους. Πραγματοποιήστε τηλεφωνικές κλήσεις και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις. Επικοινωνήστε με την Leader Removals για να μάθετε το κόστος. Η αρχική τιμή μπορεί να φαίνεται λογική, αλλά μόλις ληφθούν υπόψη όλες οι διογκωμένες χρεώσεις, θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα από όσα αρχικά περιμένατε. Ρωτήστε σήμερα, εξοικονομήστε χρήματα την ημέρα της μετακόμισής σας.

Σταματήστε τις αγορές για να διατηρήσετε χαμηλά τα έξοδα

Διακόψτε όλες τις αγορές μέχρι να κάνετε την μετακόμιση. Τα νέα σας έπιπλα ή ένα νέο πιάνο μπορούν να περιμένουν μέχρι να εγκατασταθείτε στο νέο σας σπίτι. Διαφορετικά, θα ήταν σχεδόν το ίδιο με το να πληρώνετε για παραδόσεις δύο φορές. Θυμηθείτε ότι ο χώρος του φορτηγού είναι περιορισμένος και ένα ταξίδι είναι φθηνότερο από δύο. Επίσης είναι λογικό να χρειαστεί και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Το ίδιο ισχύει και για τα τρόφιμα. Ωστόσο, δεν θέλουμε επίσης να πετάξετε το μισό περιεχόμενο του ψυγείου σας το βράδυ πριν τη μετακόμιση. Σχεδιάστε εκ των προτέρων και προσπαθήστε να αγοράσετε αρκετά είδη παντοπωλείου. Πλέον λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού και ζήτησης δεν είναι απλή υπόθεση να βρείτε Μετακομίσεις Προσφορές. Ρωτήστε μας!

Προετοιμάστε μπανάνες και άλλα είδη που μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται και τρώγονται. Αν απλώς σας λείπει φαγητό, αυτές οι μπανάνες μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

Ξοδέψτε λιγότερα σε υλικά συσκευασίας

Γιατί να πληρώσετε για κάτι που είναι δωρεάν; Αν δεν έχετε μετρητά για να κάψετε στον ελεύθερο χρόνο, σίγουρα αποφύγετε να ξοδέψετε κάθε είδους χρήματα για υλικά συσκευασίας. Ξέρουμε ότι είναι αρκετά δελεαστικό να βγεις έξω και να αγοράσεις ένα ολόκληρο μάτσο κουτιά και περιτυλίγματα με φυσαλίδες, νιώθοντας ότι είστε όλοι έτοιμοι για τη μεγάλη μετακόμιση. Αλήθεια, όμως, για τι πράγμα μιλάμε εδώ;

Τα κουτιά είναι απλώς δοχεία από χαρτόνι και τα περιτυλίγματα με φυσαλίδες προστατεύουν τα αντικείμενα στα οποία τα αποθηκεύετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζετε ολοκαίνουργια κουτιά από τις τοπικές σας επιχειρήσεις αποθήκευσης. Για αυτό το θέμα, δεν θα χρειαστείτε καν περιτυλίγματα με φυσαλίδες! Τα κουτιά είναι αρκετά εύκολο να τα προμηθευτείτε. Ακόμα και αν πρόκειται για μικρομεταφορές, πάντα η ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Η εργασία σας πιθανότατα θα περάσει από διάφορα κουτιά ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε. Εάν αυτό δεν είναι μια επιλογή, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε τοπικά καταστήματα και απλώς να ζητήσετε κουτιά. Όσο για τα περιτυλίγματα με φυσαλίδες, τα ρούχα ή οι πετσέτες σας μπορούν να μπουν ανάμεσα στα φλιτζάνια και τα πιάτα σας και θα κάνουν την ίδια δουλειά με τα περιτυλίγματα με φυσαλίδες. Οι δαπάνες σε υλικά συσκευασίας συμβάλλουν στη διατήρηση του κόστους μετακόμισης προς τα κάτω.

Μετακομίσεις Προσφορές και προετοιμασίες για χαμηλότερα έξοδα

Κάντε προετοιμασίες, εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή Μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω το κόστος μετακόμισης κάνοντας μικρές προετοιμασίες το προηγούμενο βράδυ και την ημέρα της μετακόμισης. Απλά πράγματα, όπως να αποσυναρμολογήσετε τα κρεβάτια σας και να αποσυνδέσετε το πλυντήριο ρούχων και τα πλυντήρια πιάτων σας. Ας πούμε ότι έχετε στο σπίτι σας, 3 κρεβάτια, ένα πλυντήριο πιάτων και ένα πλυντήριο ρούχων.

Πόσο χρόνο θα εξοικονομήσετε αποσυναρμολογώντας και αποσυνδέοντας μόνοι σας τα κρεβάτια και τα πλυντήρια ρούχων; Μπορείτε να αποσυνδέσετε τους σωλήνες νερού για το πλυντήριο ρούχων και το πλυντήριο πιάτων το προηγούμενο βράδυ και την ημέρα της μετακόμισης και να αποσυναρμολογήσετε τα κρεβάτια εκ των προτέρων.

Οι επαγγελματίες της Leader Removals θα χαρούν να αποσυναρμολογήσουν τα κομμάτια του κρεβατιού σας και να αποσυνδέσουν τους εύκαμπτους σωλήνες. Αν σας απομένει λίγος χρόνος μετά την αποσυναρμολόγηση των κρεβατιών, μπορείτε να περιηγηθείτε κολλώντας τα καλώδια ρεύματος στις ηλεκτρικές σας συσκευές, ώστε να είναι ευκολότερη η μεταφορά τους.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00