Leader Removals

Οικονομική Μεταφορική Αθήνα

Η Leader Removals ως η κορυφαία οικονομική Μεταφορική στην Αθήνα διαθέτει εξαίρετους επαγγελματίες για κάθε είδους μετακόμιση.

Η Leader Removals ως η κορυφαία οικονομική Μεταφορική στην Αθήνα διαθέτει εξαίρετους επαγγελματίες για κάθε είδους μετακόμιση. Όταν έρθει ή ωρα της διαδικασίας αλλαγών αλλά και άγχους, οι πελάτες μας αναζητούν μετακομίσεις Αθήνα στο διαδίκτυο. Είναι λογικό αυτό καθώς θέλουν να βρουν την μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει με ευθύνη και συνέπεια τα αντικείμενα τους. Κάθε μετακόμιση είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Έχουμε αναλάβει ακόμα και την πιο δύσκολη μετακόμιση σε όλη την Αθήνα. Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες μικρομεταφορών μέχρι και ολοκληρωμένες μετακομίσεις. Σχεδόν σε καθημερινή βάση αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σε γκαρσονιέρες έχοντας πάντα την συσκευασία και αμπαλάζ ως μέγιστη ασφάλεια.

Διαλέξτε Οικονομική Μεταφορική στην Αθήνα που έχει σχέδιο

Σας προτείνουμε 5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε την ημέρα της μετακόμισης. Σχεδιάστε ένα πλάνο και θα έρθουν όλα πιο ομαλά.

Ξυπνήστε νωρίς

Την ημέρα της μετακόμισής σας, ξυπνήστε όμορφα και νωρίς. Ακόμα κι αν τα έχετε υπολογίσει όλα, ακολουθώντας αυτή τη συμβουλή θα σας βοηθήσει να είστε προετοιμασμένοι για ό, τι σας φέρνει η μέρα.

Πάρτε μαζί αντικείμενα της τελευταίας στιγμής

Στη συνέχεια, συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία της τελευταίας στιγμής που χρειάζεστε για να συσκευάσετε. Αυτό μπορεί να είναι φορτιστής τηλεφώνου, ένα πιο ζεστό μπουφάν σε περίπτωση που κρυώνετε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης ή κάτι από την κουζίνα.

Φορέστε άνετα ρούχα

Ακόμα κι αν έχετε προσλάβει επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν στην μετακόμιση σας, είναι ακόμα σημαντικό να φοράτε άνετα ρούχα. Θα κινείστε πολύ, και αυτό θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα όλη την ημέρα.

Βοήθεια για κατοικίδια και μωρά

Την ημέρα που θα μετακομίσετε, είναι καλή ιδέα να κάνετε ρυθμίσεις ώστε ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας να παρακολουθεί τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε την ημέρα που μετακομίζετε είναι οι περισπασμοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τα κατοικίδια και τα παιδιά σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην μετακόμιση σας.

Καθοδηγήστε τους επαγγελματίες

Είτε προσλάβετε την Leader Removals είτε απλώς φίλους ή μέλη της οικογένειας, οι επαγγελματίες μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι η μετακόμιση σας πραγματοποιείται όσο το δυνατόν πιο ομαλά είναι να τους καθοδηγείτε καθ ‘όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Φροντίστε να ενημερώσετε τους επαγγελματίες για το πού θα θέλατε να πάει κάθε κουτί μόλις φορτωθούν στο νέο σας σπίτι. Αν θέλετε να μεταφέρουμε ένα ψυγείο τότε ρωτήστε μας.

Συμβουλές από τους ειδικούς

Μόλις ολοκληρωθεί η μετακόμιση, μην ξεχάσετε να συμβουλεύσετε τους επαγγελματίες σας. Ενώ αυτό είναι τεχνικά προαιρετικό, είναι μια ωραία χειρονομία να τους ευχαριστήσετε για τη σκληρή τους δουλειά. Σίγουρα θα μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάποια ανησυχία σας σχετικά με τα έπιπλα.

Οικονομική Μεταφορική χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας

Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις για την μετακόμιση σας, είμαστε δίπλα σας. Δεν κάνουμε εκτπώσεις στην ποιότητα και ασφάλεια της δουλειάς μας. Προσέχουμε τα πράγματα σας σαν να είναι δικά μας. Είτε πρόκειται για μεταφορές λίγων αντικειμένων είτε για μια πιο ειδική μετακόμιση όπως ένα πιάνο, είμαστε εδώ για εσάς. Οι ηλεκτρικές συσκευές και τα ευαίσθητα αντικείμενα είναι εξίσου πολύ σημαντικής αξίας. Το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Οι οδηγίες και εκπαίδευση των επαγεγλματιών μας είναι σαφής. Μεταφέρουμε τα πράγματα σας σαν να είναι τα δικά μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Γι αυτό όταν μας καλέσετε είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε τα έπιπλα σας, Η συσκευασία είναι για εμάς ευθύνη και προσέχουμε κάθε έπιπλο ξεχωριστά. Η Leader Removals είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που έχει μακρά εμπειρία και γνώση σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τη συσκευασία, τη μεταφορά και τη φάση συναρμολόγησης. Στην πραγματικότητα, η μετακόμιση δεν περιορίζεται στην απλή μεταφορά επίπλων από το ένα σημείο στο άλλο. Για το λόγο αυτό οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν πολύ χρήσιμες πρόσθετες υπηρεσίες. Ειδικά όταν η μετακόμιση πραγματοποιείται από μια μακρινή περιοχή στην άλλη, μπορεί να είναι χρήσιμο για την επιλεγμένη εταιρεία να διαθέτει χώρο αποθήκευσης επίπλων, έτσι ώστε μέρος της μετακόμισης να μπορεί να ολοκληρωθεί ενώ περιμένετε να εισέλθετε στο νέο διαμέρισμα.

Κορυφαίες υπηρεσίες

Είτε χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία είτε όχι, η παρουσία ακριβών και σημαντικών επίπλων, είναι σκόπιμο να λάβετε εγγυήσεις, προτεινόμενες από την ίδια εταιρεία, η οποία θα προστατεύσει τα έπιπλά σας τόσο κατά τη μεταφορά όσο και κατά την αποθήκευση. Για να αποφευχθούν ταλαιπωρίες κατά τη φάση της μετακόμισης, η εταιρεία μας έχει στη διάθεση της ειδικά φορτηγά διαφόρων μεγεθών με ειδικές αναρτήσεις προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι. Όσον αφορά τις τιμές, αυτές είναι πολύ μεταβλητές ανάλογα με τις επιλογές και τις υπηρεσίες που επιλέγονται, οι οποίες είναι:

 • Η απόσταση της μετακίνησης
 • Συσκευασία και αμπαλάζ
 • Αριθμό και τύπος αντικειμένων και επίπλων

Για το λόγο αυτό είναι πάντα καλύτερο να ζητήσετε μια προσφορά έχοντας πρώτα υπολογίσει τις απαραίτητες ημέρες και αποστάσεις. Η τιμή μπορεί επίσης να αυξηθεί εάν απαιτείται ανυψωτικό μηχάνημα για τα βαριά έπιπλα. Αν τα διαμερίσματα δεν βρίσκονται στο ισόγειο ή είναι αδύνατο να μεταφερθούν τα έπιπλα από τις σκάλες τότε το ανυψωτικό μηχάνημα είναι η λύση. Ρωτήστε μας για κάθε διευκρίνηση και θα σας δώσουμε δωρεάν εκτίμηση για το δικό σας project.

Είμαστε στη διάθεση σας για την δική σας μετακόμιση

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00