Leader Removals

Λίγα Αντικείμενα

Μεταφορές λίγων αντικειμένων από ειδικούς επαγγελματίες της εταιρείας Leader Removals.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την μεταφορά λίγων αντικειμένων σε όλη την Αθήνα, με μικρό φορτηγό για κάθε ασφάλεια στα έπιπλα σας. Η μετακόμιση ακόμα και για λίγα αντικείμενα είναι μια σημαντική διαδικασία. Ενώ είναι δελεαστικό να το δούμε ως πρακτικό καθήκον, δηλαδή μεταφορά επίπλων από το σημείο Α έως το σημείο Β, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Σε τελική ανάλυση, όλα όσα βρίσκονται σε αυτά τα κουτιά αντιπροσωπεύουν την καθημερινή σας ζωή. Αυτά τα κουτιά περιέχουν τα οικογενειακά κειμήλια, τις μνήμες, τα αγαπημένα σας ρούχα και πολλά άλλα. Και όποιον προσλάβετε για να τα χειριστεί πρέπει να είναι άξιος αυτής της ευθύνης. Οι μεταφορές λίγων αντικειμένων για λίγα πράγματα ακόμα και με μικρό φορτηγό είναι για εμάς εφικτή.

Μεταφορές λίγων αντικειμένων με μικρό φορτηγό από τους ειδικούς

Γι ‘αυτό η επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας μπορεί να μοιάζει μια αγχωτική διαδικασία. Η ομάδα μας κατανοεί πόσο σημαντική είναι η μετακόμιση των αντικειμένων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια διαδικασία για την κατανόηση των αναγκών σας και την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την προστασία και την παράδοση των πολύτιμων αντικειμένων σας με ασφάλεια, αντιμετωπίζοντάς τα σαν τα δικά μας. Θα σας παραθέσουμε αναλυτικά με το τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και μας επιτρέπει να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας ξανά και ξανά. Οι μεταφορές μικρών αντικεμένων και με λίγα πράγματα είναι για εμάς ευθύνη. Προσφέρουμε ακόμη όπως προαναφέραμε και μεταφορά με μικρό φορτηγό. Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας. Ας ξεκινήσουμε.

μεταφορες λιγων αντικειμενων αθηνα

Η αξιόπιστη διαδικασία μετακόμισης για μεταφορές λίγων αντικειμένων

Πολλοί νέοι πελάτες μας λένε ότι έψαξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το πως να επιλέξουν μια μεταφορική εταιρεία. Σε τελική ανάλυση, πώς ξέρετε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε για τα αντικείμενά σας; Στη Leader Removals, θέλουμε να σας ανακουφίσουμε από αυτούς τους φόβους παρουσιάζοντας την αποδεδειγμένη διαδικασία μας. Είναι αυτό που μας επέτρεψε να αναδυθούμε ως ηγέτης σε μετακομίσεις στην Αθήνα, γιατί οι πελάτες μας βασίζονται σε εμάς να χειριστούμε τα αντικείμενα που αγαπούν με σεβασμό και ευσυνειδησία. Οι μεταφορές λίγων αντικειμένων πρέπει να γίνονται από ειδικούς επαγγελματίες. Θα αξιολογήσουμε με κάθε λεπτομέρεια το δικό σας project. Ακολουθεί μια ανάλυση:

Εγγυημένες εκτιμήσεις

Η διαδικασία μας ξεκινά με το να αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε την μετακόμιση σας και να σας δώσουμε μια εκτίμηση της δουλειάς που θα κάνουμε. Εγγυόμαστε ότι οι εκτιμήσεις μας δεν θα αυξηθούν ποτέ εφόσον έχουμε συμφωνήσει στη μεταφορά και τιμή συγκεκριμένων επίπλων. Γνωρίζουμε ότι αυτές είναι περίεργες εποχές, οπότε προσφέρουμε μερικές διαφορετικές επιλογές. Δίνουμε ιδιαίτερα προσοχή στις ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικές συσκευές. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο υπολογιστής σας είναι πολύτιμος όπως και τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχετε. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να ρισκάρετε παραπάνω έξοδα όπως μια επισκευή του υπολογιστή, αν δεν έχετε έμπειρους επαγγελματίες να προσέξουν τα πράγματα σας.

Εάν θέλετε μια προσωπική αξιολόγηση, θα σας παρέχουμε μια ακολουθώντας τα αυστηρά μας πρωτόκολλα COVID-19. Για τη δική σας ευκολία, προσφέρουμε έρευνες και προσφορές μέσω τηλεφώνου. Η διαφορά είναι ότι, εφόσον έρθετε στα γραφεία μας θα έχουμε και την προσωπική επαφή. Το κόστος μετακόμισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Ακριβής Εκτίμηση

Με μια εικονική έρευνα, από την άλλη πλευρά, επικοινωνούμε μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Zoom – Skype. Κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης, θα συζητήσουμε το πλάνο και το κόστος της δική σας μετακόμισης. Το αποτέλεσμα είναι μια ακριβής εκτίμηση που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Θα οργανώσουμε και κανονίσουμε την ακριβή ώρα και ημέρα που θα έρθουμε για την μετακόμιση. Μόλις προγραμματίσουμε την μετακόμιση σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα της Leader Removals θα εμφανιστεί έτοιμη για την δουλειά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα πάντα, από μεταφορά λίγων αντικειμένων έως και μεγάλες μετακομίσεις σε όλη την Αθήνα. Αν θέλετε να ακολουθήσετε μια πρακτική προσέγγιση, προσφέρουμε επίσης συσκευασία και αμπαλάζ στα αντικείμενα σας με κάθε ασφάλεια. Είτε αυτό αφορά ένα ψυγείο, είτε ένα καναπέ ερχόμαστε στην ώρα που θα συμφωνηθεί και τα κάνουμε όλα εμείς.

μεταφορικη για λιγα πραγματα

Την ημέρα της μετακόμισης, θα εμφανιστεί το Covid Free φορτηγό μας (για την ασφάλεια των αντικειμένων σας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης), θα προσέξουμε πολύ για να προστατέψουμε τους χώρους στους οποίους θα εργαζόμαστε και θα εργαστούμε προσεκτικά και αποτελεσματικά. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επαγγελματίες μας είναι εκπαιδευμένοι, με τα υψηλότερα πρότυπα. Μερικοί από τους ανθρώπους μας είναι μαζί μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια – απόδειξη ότι οι ομάδες μας ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και ότι τους αρέσει να εργάζονται στη Leader Removals. Η μετακόμιση με χρήση ανυψωτικού για τα βαριά έπιπλα είναι πολύ πιο ασφαλής και εύκολη. Σε κάθε μεταφορά λίγων αντικειμένων ενεργούμε άμεσα, αλλά πάντα με κάθε ασφάλεια.

Καλώς ήρθατε στους ειδικούς σε μεταφορές για λίγα πράγματα

Η μετακόμιση σας είναι πολύ σημαντική για να εμπιστευτείτε οποιονδήποτε. Στην εταιρεία μας, ειδικευόμαστε στη μεταφορά ακριβών αντικειμένων και στη μεταφορά των καθημερινών επίπλων που αγαπάτε. Ανεξάρτητα από το αν αυτή είναι η πρώτη σας μετακόμιση, η ομάδα μας θα είναι εδώ για εσάς σε κάθε βήμα. Υποσχόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και να αντιμετωπίζουμε τα αντικείμενά σας, ως πολύτιμα και σημαντικά. Οι μεταφορές λίγων αντικειμένων με μικρό φορτηγό ακόμη και για λίγα πράγματα είναι για εμάς ευθύνη. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00