Leader Removals

Εταιρεία Μετακομίσεων Αθήνα

Η κορυφαία εταιρεία Μετακομίσεων στην Αθήνα. Οι κριτικές των πελατών μας και η διαφάνεια που μας διακατέχει είναι η ταυτότητα μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα. Με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε το πλεονέκτημα της ασφαλέστερης και πιο γρήγορης μεταφοράς των αντικειμένων σας. Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος σε συνδυασμό με τα έμπειρα εργατικά χέρια που διαθέτουμε σας προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια που ψάχνετε για τα υπάρχοντα σας.

Το κόστος μετακόμισης θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η δυσκολία της μετακόμισης όπως το μέρος αν είναι προσιτό ή όχι, χρήση ανυψωτικού, ο όγκος των αντικειμένων αλλά και η ποσότητα αυτών είναι οι βασικοί παράγοντες. Ως Μεταφορική που συσκευάζει θα επηρεάσει το συνολικό κόστος, εφόσον αναλάβουμε τη συσκευασία αμπαλάζ των αντικειμένων σας.

Γιατί να επιλέξετε Εταιρεία Μετακομίσεων

Μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που θα πάρετε, έχει να κάνει με την πραγματική φυσική εργασία της μεταφοράς των αντικειμένων σας. Θέλετε να καλέσετε μερικούς φίλους και να χειριστείτε την μετακόμιση στην Αθήνα από την αρχή έως το τέλος μόνοι σας ή να προσλάβετε έμπειρους επαγγελματίες για να ανακουφιστείτε από αυτό το βάρος; Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες μετακόμισης αλλά και αποθήκευσης οικοσκευών.

Οι υπηρεσίες συσκευασίας και η συναρμολόγηση επίπλων είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που μπορείτε να επωφεληθείτε όταν επιλέγετε να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική εταιρεία μετακομίσεων όπως η Leader Removals. Ωστόσο, το πραγματικό όφελος για την πρόσληψη επαγγελματιών είναι η εμπειρία χωρίς άγχος που προσφέρουμε. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι επίσης η ανακούφιση από το να γνωρίζει κανείς ότι το έργο σας θα είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα και σε καλά χέρια.

Λόγοι για να επιλέξετε μια από τις κορυφαίες εταιρείες μετακομίσεων στην Αθήνα

Παρακάτω είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει η εταιρεία μας.

1. Φυσική καταπόνηση

Μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό για να μεταφέρετε μερικά κουτιά ή κάποια κομμάτια επίπλων. Ωστόσο, πιθανότατα δεν είστε διατεθειμένοι να μεταφέρετε ένα ολόκληρο σπίτι γεμάτο αντικείμενα, ανεξάρτητα από το πόσο εφικτό φαίνεται! Μην διακινδυνεύετε να τραυματίσετε την πλάτη ή την μέση σας ανυψώνοντας ογκώδη αντικείμενα, όπως καναπέ, κρεβάτι ή πλυντήριο έναντι εκπαιδευμένων επαγγελματιών για να κάνετε τη δουλειά για σας.

Έχουμε την εμπειρία, τον εξοπλισμό και την αντοχή που χρειάεται για τη φροντίδα της βαριάς ανύψωσης.

2. Επιλογές εξοικονόμησης χρόνου

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, ειδικά όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τα πάντα στο παλιό σας μέρος πριν κάνετε το ταξίδι στο νέο σας σπίτι. Αντί να ανησυχείτε για τη συσκευασία και τη μετακόμιση, ο χρόνος σας πρέπει να αφιερώνεται στα σημαντικά πράγματα. Στη προετοιμασία της οικογένειάς σας για νέα σχολεία και θέσεις εργασίας λοιπές υποχρεώσεις. Επιλέξτε μια ολοκληρωμένη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα που μπορεί να φροντίσει για τη φυσική μετακόμιση. Από την παροχή των προμηθειών συσκευασίας σας έως την τοποθέτηση του τελευταίου αντικειμένου στο σπίτι σας, ενώ φροντίζετε τα πάντα.

Επιπλέον, μπορείτε να αισθανθείτε άνετα γνωρίζοντας ότι η ημερομηνία μετακόμισηςς σας είναι προγραμματισμένη και υποστηρίζεται από επαγγελματίες που θα είναι εγκαίρως εκεί και θα χειρίζονται τυχόν λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής. Η πρόσληψη μιας ομάδας θα σας δώσει ηρεμία.

3. Κόστος

Ενώ η μετακόμιση ή η συσκευασία θεωρείται συχνά μια φθηνότερη λύση, η πρόσληψη μεταφορικής εταιρείας μετακομίσεων μπορεί συχνά να σας εξοικονομήσει χρήματα και απρόβλεπτα λάθη σε χρονικές καθυστερήσεις καθώς και τη λογική σας μακροπρόθεσμα. Από την ενοικίαση ενός φορτηγού χωρίς βοήθεια έως την καταστροφή των επίπλων ή της περιουσίας σας, επειδή δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν την άνοδο του κόστους.

Σκεφτείτε ότι ειδικότερα η μετακόμιση βαρέων αντικειμένων όπως η μεταφορά πιάνου, δημιουργεί κινδύνους. Ο πρώτος κίνδυνος είναι ο τραυματισμός των ανθρώπων που το μεταφέρουν και δεν έχουν την εμπειρία. Ο δεύτερος είναι να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο πολύτιμο έπιπλο σας.

Με όλα όσα έχουμε αναφέρει παραπάνω, είναι σαφές ότι η πρόσληψη μιας αξιόπιστης εταιρείας μετακομίσεων υπερτερεί των πλεονεκτημάτων. Σώστε τον εαυτό σας από το άγχος και τον κίνδυνο για την υγεία σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά από την Leader Removals για να ξεκινήσετε την επόμενη μετακόμιση. Θα κάνουμε μια επιτόπια αξιολόγηση του δικού σας project, η οποία θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την μετακόμιση. Θα συντονίσετε τι μένει, τι συμβαίνει και τι είδους προκλήσεις θα σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00