Leader Removals

Πλακάκια Μπάνιου – Ιδέες για να ξεχωρίσετε

Με την πληθώρα επιλογών που έχετε κατά την ανακατασκευή ή τη δημιουργία ενός μπάνιου στο σπίτι σας, αυτή που αναμένετε να είναι η πιο διασκεδαστική είναι να επιλέξετε τα πλακάκια. Θέτουν τη βάση για τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του τελικού χώρου και είναι πιθανό να είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε. Φυσικά, η χαρά της τελικά επιλογής των πλακιδίων σας θα μπορούσε γρήγορα να δώσει τη θέση της στον δισταγμό μπροστά στη συντριπτική επιλογή. Ποιο είναι καλύτερο, ανοιχτό ή σκοτεινό; Μεγάλο ή μικρό? Γυαλιστερό ή ματ; Κομψό και μοντέρνο ή ανάγλυφο και οργανικό; Αρκεί να μετατρέψεις αυτή την ευτυχία σε άγχος και ανησυχία για το αν κάνεις τις σωστές επιλογές. Παραθέτουμε μοναδικές ιδέες για πλακάκια μπάνιου.

Ιδέες για Πλακάκια Μπάνιου – Γιατί να το επιλέξετε;

Το πλακάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις επενδύσεις δαπέδου και τοίχων του μπάνιου σας. Όχι μόνο κρατά την υγρασία έξω από τους τοίχους και τα υποδάπεδα, αλλά βοηθά επίσης στην αποφυγή ολισθήσεων και προσθέτει πολύ οπτική αίσθηση στο δωμάτιο.

Προϋπολογισμός

Όταν επιλέγετε πλακάκια μπάνιου, θα πρέπει πάντα να ξεκινάτε με έναν προϋπολογισμό ή τουλάχιστον μια σειρά.

Αυτό θα σας βοηθήσει να συγκρατήσετε τη φαντασία σας κατά το υπόλοιπο της διαδικασίας. Εξάλλου, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί εύκολα να ξοδέψετε πολλά για ένα μόνο κομμάτι όμορφου πλακιδίου του μετρό! Η δημιουργία ενός προϋπολογισμού σάς δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε παραμέτρους για ολόκληρο το έργο. Τώρα, εάν παρεκκλίνετε, το κεφάλι σας θα αναβοσβήσει ένα κόκκινο προειδοποιητικό φως. Και αν επιλέξετε να αγνοήσετε την προειδοποιητική λυχνία, μπορεί να καταλήξετε σε ένα ακόμα πιο όμορφο μπάνιο.

Ωστόσο, με ποιο κόστος; Μέγεθος

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας μικροσκοπικός χώρος απαιτεί λίγο πλακάκι. Ωστόσο, ένα μεγαλύτερο πλακάκι σε έναν μικροσκοπικό χώρο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου, πιο ευρύχωρου χώρου. Για να προσδιορίσετε την ποσότητα του πλακιδίου που απαιτείται, καθορίστε πόσο από την επιφάνεια του δαπέδου και του τοίχου θέλετε να πλακώσετε. Ξεκινήστε με το πάτωμα και ανεβείτε μέχρι τους τοίχους του ντους ή της μπανιέρας. Ο παράγοντας κόστους λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή αυτή. Τα μεγαλύτερα πλακίδια είναι πιο δαπανηρά ανά πλακίδιο και απαιτούν δύο εργάτες για να τοποθετηθούν.

Διαβάστε – Πλακάκια – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Επιπλέον, η γκάμα των 600 χιλιοστών προσφέρει μεγαλύτερη διακύμανση όσον αφορά την τιμή και την εμφάνιση. Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό, εξετάστε τις δυνατότητες. Τα μεγαλύτερα πλακάκια έχουν λιγότερες γραμμές ενέματος από τα μικρότερα πλακάκια, γεγονός που συμβάλλει στην αντιληπτή έκταση του δωματίου. Συνδυάστε ένα πλακάκι δαπέδου 12 ιντσών με ένα παρόμοιο πλακάκι τοίχου 12 ιντσών για να ανοίξετε περαιτέρω το δωμάτιο. Η χρήση ενός μόνο χρώματος σε όλο το δωμάτιο βοηθά στο να τραβήξετε το μάτι προς τα πάνω σε μια συνεχή γραμμή, αυξάνοντας έτσι τον χώρο.

Συντελεστής ολίσθησης

Όταν επιλέγετε πλακάκια δαπέδου μπάνιου, λάβετε υπόψη τον παράγοντα ολίσθησης ή πόσο ολισθηρό θα είναι το πλακάκι όταν είναι υγρό. Ενώ ένα στεγανωτικό μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια για να ενισχύσει την αντοχή του στην ολίσθηση, ορισμένα προϊόντα, όπως η φυσική πέτρα, είναι φυσικά ανθεκτικά στην ολίσθηση.

• Φυσική πέτρα

• Μωσαϊκά πλακάκια

• Πλακάκια πορσελάνης με υφή

Συντελεστής συντήρησης

Σκεφτείτε ποιος θα χρησιμοποιεί αυτό το μπάνιο και τις ρουτίνες του πριν αγοράσετε πλακάκια. Τα πλακάκια από φυσική πέτρα απαιτούν σφράγιση και συντήρηση, γεγονός που μπορεί να τα καταστήσει ακατάλληλα για χρήση στο μπάνιο ενός παιδιού.

Τα πλακάκια πορσελάνης, από την άλλη, καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα με μια υγρή σφουγγαρίστρα, καθιστώντας τα ιδανικά για χώρους με μεγάλη κίνηση. Όταν συνδυάζετε το σχέδιο του σπιτιού σας με τη λειτουργία της περιοχής, οι επιλογές πλακιδίων μπάνιου είναι απεριόριστες. Σκεφτείτε τόσο τον χρήστη όσο και το συνολικό στυλ για να διασφαλίσετε ότι το μπάνιο σας πληροί όλες τις απαιτήσεις σας. Οι ιδέες για πλακάκια μπάνιου όπως και τα γούστα πάντα διαφέρουν.

Είναι εντάξει να μην είστε σίγουροι για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε κατά τον επανασχεδιασμό, επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις περισσότερες από τις ανακαινίσεις σας. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή. Η μεταφορική στην Αθήνα Leader Removals είναι εδώ για κάθε είδους μετακόμιση.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00