Leader Removals

Μεταφορά Καναπέ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και ασφάλεια την μεταφορά καναπέ σε όλη την Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεταφορά ενός καναπέ μπορεί να είναι δύσκολη δουλειά, είτε μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι, αντικαθιστώντας έναν παλιό καναπέ είτε απλά αναδιατάσσοντας το σαλόνι σας. Η χρήση του σωστού εξοπλισμού και των ασφαλέστερων τεχνικών μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας βοηθήσει να αποφύγετε ζημιές στο σπίτι, τον καναπέ και την πλάτη σας. Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να μεταφέρετε έναν καναπέ με χρήσιμες συμβουλές και ενημερωτικές οδηγίες, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σε χρόνο μηδέν. Φυσικά να θυμάστε ότι η ιδανική λύση είναι να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, καθώς θα μεταφέρουμε τον καναπέ σας χωρίς να ρισκάρετε την σωματική σας υγεία αλλά και με ασφαλή μεταφορά στον νέο σας χώρο. Είτε το μεταφέρετε απλώς κατευθείαν στο νέο σας σπίτι, είτε σε αποθηκευτικό χώρο για ασφαλή φύλαξη μέχρι να το χρειαστείτε στη συνέχεια, είναι σημαντικό να μεταφέρετε σωστά έναν καναπέ. Η λανθασμένη μεταφορά ενός καναπέ μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στο έπιπλο. μεταφορα καναπε στην αθηνα

1. Προετοιμασία, μέτρηση και σχεδιασμός

Το πόσο μεγάλη είναι η απόσταση για την μετακόμιση του καναπέ μπορεί να είναι ένας παράγοντας στην απόφασή σας για το αν θα μεταφέρετε έναν καναπέ μόνοι σας ή όχι. Το μέγεθος του καναπέ ή των καναπέδων θα επηρεάσει το κόστος της μετακόμισης σας. Πολλές φορές ένας καναπές μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα έπιπλα για να χωρέσει σε ένα φορτηγό. Μετρήστε το μήκος και το πλάτος του καναπέ σας. Αυτές οι διαστάσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τον καλύτερο τρόπο για να μεταφέρετε τον καναπέ. Οι καναπέδες πρέπει συχνά να γυρίσουν στο πλάι ή να μετακινηθούν έξω από το σπίτι από μια μεγαλύτερη πόρτα. Ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε πόρτες ή να καθαρίσετε στενούς διαδρόμους. Προσδιορίστε την διαδρομή σας, αφιερώνοντας χρόνο για να μετρήσετε τις πόρτες, τα παράθυρα ή άλλα εμπόδια στο δρόμο, για να βοηθήσετε να προγραμματίσετε το σχέδιο μετακόμισης. Οι ελαφρύτεροι καναπέδες και τα σαλόνια μπορεί να απαιτούν μόνο δύο άτομα. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα τμήματα μπορεί να χρειάζονται τέσσερα άτομα για να σηκώσουν κάθε πλευρά. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ασφαλή μετακόμιση του σαλονιού και των καναπέδων σας. Σε μεταφορές λίγων αντικειμένων ο καναπές είναι ένα από τα πολλά project που αναλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση.

2. Τυλίξτε τον καναπέ

Θα πρέπει να προστατεύσετε τον καναπέ σας από τυχόν ζημιές τυλίγοντας τον με ειδικές κουβέρτες ή περιτύλιγμα, ανάλογα με το ύφασμα του καναπέ σας. Ξεκινήστε αφαιρώντας τυχόν κουβέρτες και μαξιλάρια συσκευάζοντάς τα ξεχωριστά σε μια τσάντα ή ένα μικρό κουτί. Αφαιρέστε τα πόδια και τα αξεσουάρ, εάν είναι απαραίτητο. Αυτό δεν διασφαλίζει ότι δεν θα γίνει ζημιά κατά την μετακόμιση του καναπέ. Για μεγάλα τμήματα, αποσυναρμολογήστε σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατόχου σας. Τοποθετήστε βίδες, πόδια και άλλα μέρη καναπέ στο ίδιο κουτί με τα μαξιλάρια σας και επισημάνετε ανάλογα το κουτί. Για έναν καναπέ-κρεβάτι, αφαιρέστε πάντα το στρώμα για να ελαχιστοποιήσετε το βάρος του καναπέ κατά τη μεταφορά. Σε κάθε μετακόμιση σπιτιού οφείλουμε να μεταφέρουμε τα πράγματα σας με ασφάλεια. Τώρα, ξεκινώντας από τη βάση του καναπέ, χρησιμοποιήστε το περιτύλιγμα ή και τις κουβέρτες για να τυλίξετε ολόκληρο τον καναπέ. Ασφαλίστε κάθε χαλαρό άκρο με ταινία συσκευασίας. Όταν ανακαλύπτετε πώς να τυλίξετε έναν καναπέ για μετακόμιση, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε ειδικές κουβέρτες σε πιο ευαίσθητα υλικά, όπως το δέρμα, καθώς το περιτύλιγμα μπορεί να καταστρέψει το φινίρισμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιτύλιγμα και την ταινία συσκευασίας για να στερεώσετε τις κουβέρτες στη θέση τους. Η Leader Removals ακολουθεί αυστηρά όλους τους κανόνες προστασίας του καναπέ σας πριν την έναρξη της μεταφοράς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει όλη την παραπάνω διαδικασία χωρίς να χρειαστείτε να κάνετε τίποτα εσείς.

3. Μεταφορά του καναπέ

Ανάλογα με το μέγεθος του καναπέ, σηκώνουμε το άκρο ή τα άκρα του. Φροντίζουμε να σηκώσουμε τον καναπέ με τα γόνατά για να αποφύγουμε τραυματισμό στην πλάτη ή μέση. Η μεταφορά ενός καναπέ γύρω από ένα στενό χώρο απαιτεί επίσης κάποιο σχεδιασμό. Ελέγχουμε αν μπορούν να αφαιρεθούν τα πόδια, κάτι που θα διευκολύνει την διαδρομή.  Για μικρότερους καναπέδες ή σαλόνια, μπορούμε να το γείρουμε και να το σύρουμε μέσω της πόρτας σε όρθια θέση. Με μεγαλύτερους καναπέδες, περνάμε τον καναπέ μέσα από την πόρτα, γέρνοντας και περιστρέφοντας τον. Εάν πρέπει να μεταφέρετε έναν καναπέ πάνω ή κάτω, σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια από ειδικούς επαγγελματίες. Ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτούν να πρέπει να μεταφέρετε έναν καναπέ πάνω από ένα μπαλκόνι. Αυτό είναι δύσκολο και προτείνεται η μετακόμιση να γίνει με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος από την εταιρεία μας.

Η μεταφορά καναπέ πρέπει να γίνει με ασφάλεια

Μόλις ο καναπές σας τυλιχθεί σωστά, θα πρέπει να τον ασφαλίσουμε με ανυψωτικούς ιμάντες και στις δύο πλευρές, ώστε να τον ανυψώσουμε. Βεβαιωνόμαστε ότι οι ιμάντες τυλίγονται εντελώς γύρω από τον καναπέ. Μόλις ο καναπές βρεθεί στον αέρα, οι άλλοι δύο βοηθοί μπορούν να κατευθυνθούν προς το μπαλκόνι για να τον σηκώσουν, πάνω από οποιοδήποτε κιγκλίδωμα. Επειδή πρόκειται για μικρομεταφορές η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά άμεσα στην Αθήνα. Μόλις ο καναπές σας είναι έξω από το σπίτι, ήρθε η ώρα να τον φορτώσουμε στο φορτηγό. Τα φορτηγά μας διαθέτουν ειδικές ράμπες για να διευκολύνουν τη δουλειά. Όταν ανακαλύπτετε πώς να μεταφέρετε έναν καναπέ, λάβετε υπόψη το βάρος και τα μεγέθη του καναπέ. Αποφασίστε εάν έχετε πραγματικά το χρόνο ή τη δύναμη να το μεταφέρετε μόνοι σας ή αν προτιμάτε να το κάνουν επαγγελματίες για εσάς. Σηκώστε πάντα με τα πόδια σας, ποτέ με την πλάτη σας κατά την ανύψωση. Το έντονο βάρος στη μέση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Όταν μεταφέρετε έναν καναπέ, να φοράτε πάντα τα σωστά ρούχα και παπούτσια. Συνιστάται πάντοτε κλειστά παπούτσια για την αποφυγή τραυματισμών. Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι είναι άδειο, χωρίς κατοικίδια ή παιδιά, όταν μεταφέρετε βαριά έπιπλα όπως καναπέδες. Όσο λιγότερα εμπόδια, τόσο λιγότερες πιθανότητες για τυχόν ζητήματα καθ ‘όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Η μετακόμιση ενός καναπέ μέσα και έξω από μικρούς χώρους, όπως σφιχτές γωνίες και ανελκυστήρες, συνήθως απαιτεί την αφαίρεση των ποδιών. Φροντίστε να μετρήσετε όλους τους χώρους πριν από τη μετακόμιση. Όπως αντιλαμβάνεστε η μεταφορά ενός καναπέ ή καναπέδων είναι μια δύσκολη διαδικασία. Για να αποφύγετε κάθε είδους τραυματισμό ή ζημιά στο έπιπλο σας η Leader Removals αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά του καναπέ σας σε όλη την Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00