Leader Removals

Μικρές Μεταφορές

Μικρομεταφορές Αθήνα μικρομετακομίσεις από έμπειρους επαγγελματίες της εταιρείας Leader Removals.

Δεν είναι κάθε μετακόμιση μεγάλη και πολύ υψηλών απαιτήσεων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με το αίσθημα της ευθύνης μικρομεταφορές σε όλη την Αθήνα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με σχέδιο. Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν θέλετε να κάνετε μικρομεταφορά στην Αθήνα; Πριν επιλέξετε μια μέθοδο μετακόμισης των αντικειμένων σας, υπάρχουν πολλές σημαντικές σκέψεις που πρέπει να κάνετε. Αυτές περιλαμβάνουν:

Δημιουργήστε μια λίστα υποχρεώσεων για τις μικρομεταφορές Αθήνα

Η δημιουργία μιας λίστας μετακόμισης είναι πολύ χρήσιμη για την παρακολούθηση της προόδου της μετεγκατάστασης. Ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη μικρομεταφορά, είτε πρόκειται για μικρή ή μεγαλύτερη απόσταση είναι να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου. Αυτή η λίστα θα σας υπενθυμίσει όλα όσα πρέπει να κάνετε. Το πόσο κοστίζει μια μετακόμιση θα εξαρτηθεί από αρκετούς παράγοντες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Έτσι, δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου που θα μοιάζει με αυτό:

 • Αγοράστε κουτιά
 • Μαρκαδόρους για την επισήμανση των κουτιών
 • Βρείτε κουβέρτες
 • Κλείστε την μετακόμιση σας με την εταιρεία μας τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν
 • Γράψτε ό, τι μπορείτε να βρείτε σχετικά με την μικρομεταφορά σας.

Μια λίστα υποχρεώσεων σημαίνει πολλά όταν είστε στη διαδικασία μετακόμισης. Θα σας υπενθυμίσει όλα όσα είναι απαραίτητα. Σήμερα οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphone τους ως υπενθύμιση, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το στυλό και το χαρτί όπου μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε χρειάζεστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η κατάσταση των αντικειμένων σας

Σκοπεύετε να μεταφέρετε εύθραυστα ποτήρια κρασιού, καθρέφτες ή τηλεοράσεις; Τα αντικείμενά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία κατά την μικρομεταφορά; Εάν ναι, τοποθετώντας αντικείμενα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας που πιθανώς μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε να προσλάβετε επαγγελματίες για να βοηθήσετε στη διαδικασία συσκευασίας και φόρτωσης. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε τον εαυτό σας, νοικιάστε ένα φορτηγό για να αποτρέψετε την ζημιά των αντικειμένων κατά τη μεταφορά. Επενδύστε σε κουτιά ποιότητας. Είναι δελεαστικό να πάτε στο τοπικό μανάβικο και να δοκιμάσετε να πάρετε μερικά κουτιά δωρεάν.

Τα υψηλής ποιότητας κιβώτια είναι σχετικά φθηνά και η πρόσθετη ανθεκτικότητα να αξίζει το κόστος στο τέλος. Στη Leader Removals αναλαμβάνουμε την συσκευασία, και αμπαλάζ, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα κουτί που καταρρέει από τα χέρια ενώ προσπαθείτε να το μεταφέρετε.

Το χρονοδιάγραμμά σας

Έχετε χρόνο για να γίνει η μικρομεταφορά σας σε στάδια και σιγά σιγά; Ακόμη και μια μικρή μετακόμιση μπορεί να διαρκέσει μέρες για να ολοκληρωθεί. Εάν έχετε άφθονο χρόνο για να ολοκληρώσετε την μικρομεταφορά σας και προτιμάτε να το κάνετε σε στάδια, τότε η χρήση του δικού σας αυτοκινήτου ή ενός ενοικιαζόμενου βαν έχει νόημα. Εάν, ωστόσο, χρειαστεί να ολοκληρωθεί η μικρομεταφορά σε μία ημέρα ή Σαββατοκύριακο, θα ήταν πιο λογικό να προσλάβετε επαγγελματίες για να την ολοκληρώσετε.

Η απόσταση στις μικρομεταφορές Αθήνα

Όταν θέλετε να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις εντός Αττικής, είναι λογικό είτε να στείλετε αντικείμενα στο νέο σπίτι είτε να προσλάβετε επαγγελματίες για να μεταφέρετε τα αντικείμενα στον προορισμό σας. Με την βοήθεια της Leader Removals θα εξασφαλίσετε ότι η μεταφορά θα γίνει με ασφάλεια.

 Δώστε σε κάθε δωμάτιο διαφορετική ετικέτα συσκευασίας χρώματος

Για να παραμείνετε οργανωμένοι, εκτυπώστε πολύχρωμες ετικέτες συσκευασίας ή χρησιμοποιήστε διαφορετική έγχρωμη ταινία κάλυψης και δώστε σε κάθε δωμάτιο το δικό του χρώμα. Επισημάνετε τα περιεχόμενα κάθε κουτιού και συμπεριλάβετε το δωμάτιο στο οποίο ανήκει. Στη συνέχεια, στη νέα σας θέση, χρησιμοποιήστε έγχρωμη ταινία για να επισημάνετε τις εισόδους στα δωμάτια. Αυτή η συμβουλή θα εξοικονομήσει χρόνο στους επαγγελματίες. Διαφορετικά αφήστε τα όλα σε εμάς. Θα συσκευάσουμε και αμπαλάρουμε όλα τα αντικείμενα σας και θα τα μεταφέρουμε στο νέο σας σπίτι ή γραφείο.

 Ο χρόνος και η ενέργειά σας

Έχετε το χρόνο και την ενέργεια για να χειριστείτε μια μικρομεταφορά χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών; Υπολογίστε ότι αν χρειαστείτε τη βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος θα δυσκολευτείτε πολύ. Αν, από την άλλη πλευρά, δεν έχετε χρόνο ή ενέργεια για να χειριστείτε τις μικρομεταφορές σας, τότε η πρόσληψη επαγγελματιών είναι η σωστή επιλογή.

Ο προϋπολογισμός σας 

Τελικά, ο τρόπος με τον οποίο θα κάνετε την μικρομεταφορά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Η εταιρεία μας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για την ασφαλή μικρομεταφορά σας σε όλη την Αθήνα. Όταν ψάχνετε για μικρομεταφορές Αθήνα, η Leader Removals είναι η απάντηση στις ανησυχίες σας. Μεταφέρουμε τα υπάρχοντα σας άμεσα στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

  Στείλτε το αίτημα σας

  Επικοινωνία

   Καλέστε μας

   + 30 6984096562

   Στείλτε e-mail

   info@metakomiste.gr

   Νέος Κόσμος

   Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

   Ώράριο

   Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00