Leader Removals

Μεταφορές Βαρέων Αντικειμένων

Μεταφορές Βαρέων Αντικειμένων με τους ειδικούς.

Μόλις κλείσατε τη συμφωνία για το τέλειο σπίτι και ανυπομονείτε να μετακομίσετε. Βλέπετε τα αντικείμενα στο σημερινό σας σπίτι και συνειδητοποιείτε: Έχω μια εξαιρετική ποσότητα «πραγμάτων» για να μετακομίσω. Γρήγορα αναγνωρίζετε ότι αυτή είναι μια δουλειά για τους επαγγελματίες και προχωράτε στη βοήθεια μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας. Αλλά τότε μπορεί να σκεφτείτε: Μερικά από τα «πράγματα» που έχετε στην κατοχή σας μπορεί να είναι δύσκολο να μετακινηθούν και θα χρειαστείτε έναν «εξειδικευμένο» επαγγελματία, που ειδικεύεται σε μεταφορές βαρέων αντικειμένων και επίπλων. Αναμφίβολα η μετακόμιση βαρέων επίπλων είναι μια πρόκληση. Υπάρχουν μερικές συμβουλές για να κάνετε την μετακόμιση σας πιο ομαλή, είτε μετακομίζετε σε κοντινή περιοχή είτε σε άλλη πόλη. Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που δεν μπορούν να μεταφερθούν σε φορτηγό, για λόγους ασφαλείας. Είναι πάντα καλύτερο να επιβεβαιώνετε με την μεταφορική εταιρεία που επιλέγετε το είδος και αριθμό των αντικειμένων. Λάβετε όμως υπόψη ότι τα επικίνδυνα υλικά πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθούν στο βαν σας. Αντικείμενα όπως βενζίνη για τα αυτοκίνητά σας ή χλοοκοπτικό, υγρά για μπάρμπεκιου και πυροτεχνήματα, για ευνόητους λόγους, δεν επιτρέπονται σε φορτηγά. Θα πρέπει επίσης να βρείτε έναν τρόπο για να μεταφέρετε οποιοδήποτε χρώμα, διαλυτικό χρώματος και άλλα χημικά που χρειάζεστε για να μετακομίσετε στη νέα κατοικία σας.

Η μεταφορά βαρέων αντικειμένων είναι μια δύσκολη υπόθεση

Η κοινή λογική υπαγορεύει να μεταφέρετε μαζί σας σημαντικά έγγραφα, φωτογραφίες, κοσμήματα, συνταγογραφούμενα φάρμακα και χρήματα όταν μετακομίζετε. Ενώ μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία προσφέρει εγγυήσεις, είναι καλύτερο να μην βασίζεστε σε μια υπηρεσία για τη μεταφορά αυτών των αντικειμένων. Εάν έχετε μοναδικά αντικείμενα για να μεταφέρετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χειρίζονται με προσοχή. Δεν είναι όλες οι μεταφορικές εταιρείες εξειδικευμένες όπως η Leader Removals σε όλους τους τύπους μετακομίσεων, οπότε ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν πριν τις προσλάβετε. Όταν μπείτε στη διαδικασία να ερευνήσετε για μετακομίσεις στην Αθήνα θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές. Βεβαιωθείτε με την μεταφορική που θα μιλήσετε ότι διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση σε μεταφορές βαρέων αντικειμένων.

Προσοχή στη μεταφορά πιάνου και έργων τέχνης

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εύθραυστα έργα τέχνης ή καθρέφτες. Επίσης σε αντικείμενα που μπορούν να σπάσουν και να τοποθετηθούν σε φορτηγό. Είναι απαραίτητο να τυλιχτούν σε χαρτί και να καλυφθούν με περιτύλιγμα με φυσαλίδες. Μπορείτε να προσπαθήσετε να τυλίξετε μόνοι σας αυτά τα αντικείμενα, αλλά οι επαγγελματίες θα έχουν όλα τα κατάλληλα υλικά και την εμπειρία, οπότε είναι καλύτερο να τους αφήσετε την συγκεκριμένη εργασία. Πολύτιμα και βαριά αντικείμενα που μπορεί να έχετε ενδέχεται να είναι πολύ μεγάλα ή δυσκίνητα για να μεταφερθούν. Σίγουρα θα χρειαστείτε έναν ειδικό για να μεταφέρετε αυτά τα πράγματα. Για παράδειγμα, εάν έχετε πιάνο, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το χειρίζεστε με προσοχή. Το πιάνο είναι ένα πολύτιμο, λεπτό όργανο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή όταν μετακινείται. Ένα πιάνο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί όπως οποιοδήποτε άλλο έπιπλο. Γι ‘αυτό οι επαγγελματίες πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά του. Εκτός από την άδεια, τη συγκόλληση και την ασφάλιση υπάρχουν κι άλλες εργασίες. Οι επαγγελματίες της Leader Removals έχουν την εμπειρία να προστατεύουν το πιάνο από γρατζουνιές, χτυπήματα ή ζημιές. Μόλις μετακινηθεί, η ομάδα τους θα πρέπει να επιθεωρήσει διεξοδικά το πιάνο σας για να βεβαιωθεί ότι είναι ρυθμισμένο με ικανοποίηση. Προσπαθώντας να τοποθετήσετε μόνοι σας ένα πιάνο θα μπορούσε να σας επιβαρύνει σωματικά. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξετε να καταστρέψετε το πιάνο. Το κόστος της μετακόμισης θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Η σημασία της μετακόμισης σε ευαίσθητα και μεγάλα βαριά αντικείμενα

Ομοίως, η μετακόμιση ενός μεγάλου αντικειμένου όπως ένα ενυδρείο, ψυγείο ή χρηματοκιβώτιο είναι δύσκολη. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τραυματισμούς ή καταστροφή περιουσίας. Με μια ποικιλία σχεδίων, η μετακόμιση ενός ενυδρείου απαιτεί ειδικό σχεδιασμό. Πρέπει να ληφθούν ειδικές προφυλάξεις για να κρατήσετε τα ψάρια σας ζωντανά και να διατηρήσετε την ευαίσθητη ισορροπία του περιβάλλοντος του ενυδρείου υπό έλεγχο. Όταν μεταφέρετε ένα ενυδρείο, η πιο σημαντική πτυχή είναι να παρακολουθείτε τα επίπεδα διήθησης και οξυγόνου στο νερό. Τα ψάρια σας θα πρέπει να μεταφερθούν σε μια δεξαμενή εκμετάλλευσης, ώστε το ενυδρείο να μετακινηθεί με ασφάλεια και να εγκατασταθεί στη νέα σας κατοικία. Τα ενυδρεία μπορεί να είναι μεγάλα, βαριά και εξαιρετικά εύθραυστα και πρέπει να τηρείται ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια για την προστασία του γυαλιού και των σφραγίδων. Να θυμάστε ότι οι μεταφορές βαρέων αντικειμένων φέρουν ευθύνη και χρειάζονται μέγιστη προσοχή.

Οι επαγγελματίες εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά βαρέων αντικειμένων

Όταν μεταφέρετε μια συσκευή, όπως ένα ψυγείο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει αποψυχθεί κατάλληλα για αρκετές ημέρες πριν από τη μεταφορά. Προφανώς, όλα τα τρόφιμα και τα υγρά πρέπει να αφαιρεθούν εκ των προτέρων. Ένας επαγγελματίας μπορεί να χειριστεί στρατηγικά το ψυγείο, το πλυντήριο, το στεγνωτήριο ή άλλη συσκευή σας και να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει γρατζουνιά σε αυτό. Επιπλέον, η μεταφορά ενός χρηματοκιβωτίου μπορεί να είναι περίπλοκη και επισφαλής διαδικασία. Ειδικά εάν δεν διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ή δεν έχετε εμπειρία. Πριν φτάσουν οι μεταφορείς, βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν αφαιρεθεί από το χρηματοκιβώτιό σας. Βεβαιωθείτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενά σας είναι ασφαλισμένα αλλού. Είναι σημαντικό οι πόρτες και οι διάδρομοι να μετρηθούν για να διασφαλιστεί ότι τα μεγάλα αντικείμενα μπορούν εύκολα να περάσουν. Επίσης, εάν είναι εμφανείς οι σκάλες ή άλλα εμπόδια, είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερωθούν οι επαγγελματίες της Leader Removals. Έτσι θα μπορούν να προετοιμαστούν. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και πονοκεφάλους, η πρόσληψη επαγγελματικής υπηρεσίας για μεταφορά βαρέων αντικειμένων μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Μπορείτε να έχετε ρούχα, εξοπλισμό για γκολφ, βαλίτσες, όποια αντικείμενα σας αρέσουν να σταλούν στο νέο σας σπίτι με ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την μετακόμιση σας

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00