Leader Removals

Μεταφορά Ψυγείου

Μεταφορά ψυγείου σε όλη την Αθήνα με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε την μετακόμιση του ψυγείου σας σε χαμηλές τιμές.

Αφού αποφασίσατε για μεταφορά ή μετακόμιση ψυγείου, μην σκεφτείτε κανένα μαγικό κόλπο. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να περάσετε από μια δοκιμασία. Ένα ψυγείο είναι αρκετά μεγάλο για να το μεταφέρετε μόνοι σας. Ένα παλιό ψυγείο μπορεί να είναι βαρύτερο από ένα νεότερο, αλλά οποιοδήποτε από αυτά θα φέρει έξτρα βάρος στη μέση σας εφόσον προσπαθήσετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών, ανεβαίνοντας πάνω και κάτω σκάλες, στρίβοντας δεξιά και αριστερά και προσπαθώντας να κρατήσετε το ψυγείο στο σωστό ύψος ώστε να μην προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά ψυγείου με ασφάλεια και υπευθυνότητα στο νέο σας χώρο χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρετε.

Η μεταφορά ψυγείου είναι ευθύνη

Αν δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να ρισκάρετε την ακεραιότητα του ψυγείου σας, τότε καλέστε μας και θα αναλάβουμε την μετακόμιση του ψυγείου σας σε ασυναγώνιστη τιμή. Κανείς δεν θα μπορούσε να μεταφέρει ένα ογκώδες και βαρύ αντικείμενο χωρίς προσπάθεια. Έτσι, ετοιμαστείτε να εργαστείτε σκληρά από την αρχή. Ωστόσο, εδώ θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές χωρίς κόστος για το πώς να κάνετε τη σκληρή δουλειά με ευκολία και, τέλος, για να επιτύχετε τον σκοπό που είναι να μεταφέρετε το ψυγείο σας μόνοι σας σωστά. Χωρίς αμφιβολία, η μετακόμιση του ψυγείου χωρίς την βοήθεια ειδικών θα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Είναι περίεργο ότι οι άνθρωποι θεωρούν αυτή τη λειτουργία πολλές φορές εύκολη. Ακούμε πολλές φορές γιατί να μην το κάνουμε μόνοι μας; Η ομάδα της Leader Removals ακολουθεί αυστηρά τους κανόνες, με άλλα λόγια τα σωστά βήματα για να μεταφέρετε ένα ψυγείο και η εργασία θα αποδειχθεί τελικά 100% εφικτή. Είναι σαφώς προτιμότερο να βασίζεστε σε μια επαγγελματικά εκπαιδευμένη ομάδα ειδικών σε μικρομεταφορές.

Μπορεί να εξαρτάται είτε από τις ιδιαιτερότητές σας, είτε από τον κίνδυνο τραυματισμού ή από τον κίνδυνο του αντικειμένου να είναι πολύ υψηλός. Υπάρχουν επίσης καταστάσεις στις οποίες μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας πολύ κουρασμένο, ή να σκέφτεστε το ρίσκο του να σηκώσετε ένα τόσο μεγάλο βάρος και να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη μέση σας. Με αυτό το πρίσμα, τείνουμε να σας εξοπλίσουμε με έναν έγκυρο Οδηγό Μεταφοράς Ψυγείου ή ένα εγχειρίδιο, οδηγίες για το πώς να το κάνετε λιγότερο ριψοκίνδυνο. Εάν αισθάνεστε αβέβαιοι ή θέλετε να καλέσετε την Leader Removals για την μεταφορά του ψυγείου σας, με πολύ χαρά είμαστε στη διάθεση σας για να βοηθήσουμε

Η μεταφορά ψυγείου πρέπει να γίνει με σχέδιο

Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι πρέπει να μεταφέρουμε το ψυγείο. Και θα πρέπει να μεταφερθεί από μια περιοχή σε κάποια άλλη στον 4ο όροφο. Πάρτε το χρόνο σας για να προγραμματίσετε το πλάνο. Πρέπει να βρείτε ένα σχέδιο, όπου θα καθορίσει τα επόμενα βήματα για την μεταφορά του ψυγείου σας. Όλα αυτά που αναφέρουμε είναι για τον έλεγχο της κατάστασης.

Χρειάζεστε επίσης κάποια λίστα με τον εξοπλισμό που απαιτείται για να διευκολύνετε την προσπάθειά σας και να το κάνετε αποτελεσματικά. Για να μεταφέρετε το ψυγείο σας και να μην γίνει κάποια ζημιά, ή να χάσετε την ψυχραιμία σας, ή, ακόμη χειρότερα, να χάσετε την περιουσία σας ή να το θέσετε σε κίνδυνο, χρειάζεστε βοήθεια από ειδικούς. Ό, τι κι αν υποτίθεται ότι θα χάσετε, θα πρέπει να τονίσουμε εδώ για άλλη μια φορά, θα ήσασταν στην ασφαλή πλευρά όλων αυτών εάν μια πιστοποιημένη ομάδα μετακόμισης όπως η Leader Removals αναλάβει την ασφαλή μεταφορά του ψυγείου.

Ας σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα βήματα και θα σας αφήσουμε να μάθετε τον σωστό τρόπο μετακόμισης ψυγείου από σπίτι σε σπίτι,, γραφείο σε γραφείο, πόρτα σε πόρτα. Λοιπόν, φτάσαμε στην αρχή και ακολουθεί ο δωρεάν βήμα-προς-βήμα οδηγός για να σας βοηθήσουμε να μετακομίσετε το ψυγείο σας. Σημειώστε ότι είναι εκατό τοις εκατό δωρεάν οδηγός και λειτουργεί για πολλές περιπτώσεις αυτού του είδους, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά πρέπει να ταξιδέψετε με το ψυγείο να στηρίζεται στην πλάτη σας.

Βήμα πρώτο. Αδειάστε το ψυγείο

Θα πρέπει ελέγξετε αν έχετε αδειάσει το ψυγείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει όλα τα φαγώσιμα και όλα τα περιεχόμενα έξω από το ψυγείο. Δεν χρειάζεται να χάσετε πολύ χρόνο σε αυτή την διαδικασία. Απλώς βάλτε τα τρόφιμα σε ένα πιο δροσερό μέρος. Τσεκάρετε ότι έχετε αρκετό πάγο για να αποθηκεύσετε το φαγητό σας σωστά μέχρι το τέλος της μετακόμισης σας. Θα ήταν συνετό καλύτερα να σχεδιάσετε να το φάτε το αργότερο μια εβδομάδα πριν από την μετακόμιση σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε λιγότερα τρόφιμα σε κατάσταση ρίσκου να χαλάσουν. 

Καθαρίστε όλες τις επιφάνειες καλά και σωστά, στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί κάποια λογική ποσότητα σόδας αναμεμιγμένη σε νερό. Γυαλίστε τα όλα με φρέσκο ​​καθαρό νερό. Χρησιμοποιήστε ένα πανί για να το εμποτίσετε στο νερό. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο μια μικρή ποσότητα νερού. Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε για διαρροές. Δεν πρέπει να ανακαλύπτονται διαρροές από το ψυγείο. Είστε έτοιμοι. Και ναι, πριν από όλα τα παραπάνω, απενεργοποιήστε το ψυγείο σας. Είναι καλύτερα να είναι εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον αρκετές ώρες πριν την μετακόμιση.

Βήμα δυο. Αποσυνδέστε το ψυγείο

Εδώ πρέπει να ακολουθήσετε το εγχειρίδιο χρήσης και να αποσυνδέσετε σωστά το ψυγείο. Το καλώδιο θα πρέπει να κολληθεί στο πίσω μέρος του ψυγείου σας για να μην εμποδίσει στη μεταφορά. Επιλέξτε να αφαιρέσετε τις πόρτες σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη ή απλώς ασφαλίστε τις με κορδόνια / σχοινί. Εάν αποσυναρμολογηθούν βίδες ή μέρη / κομμάτια, φυλάξτε τα σε ένα ασφαλές δοχείο (πιθανώς μια σακούλα).

Βήμα τρίτο. Βήματα πριν την μεταφορά ψυγείου

Για να μεταφέρετε το ψυγείο με ασφάλεια, θα πρέπει πρώτα να είναι τυλιγμένο σε ειδικές κουβέρτες. Χρησιμοποιήμουμε τις κουβέρτες ή ειδικά προστατευτικά για να αποφύγετε ζημιές ή τυχόν αρνητικές επιπτώσεις ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Χρήσιμη συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα γυάλινα αντικείμενα από το εσωτερικό του ψυγείου σας (ράφια κ.λπ.) πριν ξεκινήσετε. Εάν υπάρχουν συρτάρια, ασφαλίστε τα με ταινία στη θέση τους.

Βήμα τέταρτο. Τακτική μεταφοράς

Πραγματοποιήστε όλες τις μετρήσεις του ψυγείου και της πόρτας σας για να το περάσετε με ασφάλεια. Εάν είστε «τυχεροί» και οι πόρτες σας είναι στενές ενώ το ψυγείο σας είναι τεράστιο, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τις πόρτες πριν από την έναρξη της μετακόμισης. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να καλέσετε την Leader Removals για να βρούμε την αποτελεσματική λύση της μεταφοράς του ψυγείου σας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου και οι δύο πόρτες στο ψυγείο σας πρέπει να αφαιρεθούν για μια επιτυχημένη μετακόμιση.

Βήμα πέμπτο. Αφαιρέστε τυχόν εμπόδια

Παραμείνετε στο σχέδιό σας. Προσπαθήστε να αφαιρέσετε τυχόν εμπόδια για την πιο ομαλή μεταφορά. Τίποτα δεν πρέπει να σας εμποδίζει. Εάν τα κιγκλιδώματα της σκάλας σας εμποδίζουν, τότε το επόμενο βήμα είναι να καλέσετε την εταιρεία μας. Θα σχεδιάσουμε το πλάνο της ασφαλής μεταφοράς του ψυγείου σας.

Βήμα έκτο. Μεταφορά του ψυγείου 

Καλέστε μας για να κλείσουμε την ακριβή ώρα και μέρα της μετακόμισης του ψυγείου σας. Απαλλαγείτε από το άγχος και αφήστε τους ειδικούς επαγγελματίες της Leader Removals να πραγματοποιήσουν την ασφαλή μεταφορά του ψυγείου. Μια οικονομική μεταφορική μπορεί να βρει τις καλύτερες λύσεις.

Βήμα Επτά. Τελειώσατε σχεδόν!

Τώρα πρέπει να μεταφέρουμε το ψυγείο σας απευθείας στο όχημα μεταφοράς. Η ομάδα μας θα τοποθετήσει το ψυγείο σας και θα το ασφαλίσει από τυχόν κραδασμούς κατά την μεταφορά.

Βήμα οκτώ. Ασφαλίζουμε το ψυγείο μέσα στο φορτηγό

Στη συνέχεια, πρέπει να ασφαλίσουμε σωστά το ψυγείο μέσα στο φορτηγό. Η προτεινόμενη θέση είναι η όρθια καθώς με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν θα προκληθούν ζημιές και φθορές στο ευαίσθητο αντικείμενο σας. Διαθέτουμε επίσης ανυψωτικό μηχάνημα για να μεταφέρουμε το ψυγείο σας με κάθε ασφάλεια.

Βήμα Εννέα. Ολοκλήρωση διαδικασίας

Τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε την τελευταία σας προγραμματισμένη ενέργεια. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο πριν συνδέσετε το ψυγείο σας. Δεν θα ήταν έξυπνη ιδέα να βάλετε φαγητό μέσα μόλις φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Μείνετε ήσυχοι και ήρεμοι. Καλύτερα να περιμένετε περίπου δύο ώρες προτού το συνδέσετε ξανά. Εν πάση περιπτώσει, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με τη μετεγκατάσταση και ξεκινήστε ξανά το ψυγείο σας για να κάνετε τα πάντα με τον σωστό τρόπο και να μην βλάψετε το ψυγείο ή τον εαυτό σας. Προσοχή: Το ψυγείο σας πρέπει να φυλάσσεται σε όρθια θέση! Η μεταφορά ψυγείου είναι για εμάς ευθύνη και το κάνουμε εξαιρετικά!

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00