Leader Removals

Μεταφορά Πλυντηρίου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορά του πλυντηρίου σας σε όλη την Αθήνα, με υπευθυνότητα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά του πλυντηρίου σας σε όλη την Αθήνα με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Διαθέτουμε τόσο την γνώση όσο και εμπειρία στη μετακόμιση πλυντηρίου σε ασυναγώνιστες τιμές. Θα σας παραθέσουμε τα βήματα που ακολουθούμε αλλά που πρέπει και εσείς να κάνετε για την ασφαλή μεταφορά του πλυντηρίου σας.

1. Καθαρίστε πριν την μεταφορά πλυντηρίου

Μια εβδομάδα προτού χρειαστεί να μεταφέρετε τη συσκευή, κάντε ένα καθαρό ξέβγαλμα στο πλυντήριο για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε απορρυπαντικό από μέσα. Εάν υπάρχει απορρυπαντικό που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, δημιουργήστε χρησιμοποιήστε ξύδι στα σημεία. Όταν πρόκειται για μεταφορές λίγων αντικειμένων θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε ταχύτητα με ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουμε το δυναμικό μας με τα απαραίτητα εργαλεία για να μεταφέρουμε το πλυντήριο σας με ασφάλεια.

2. Αποσυνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα από τον τοίχο

Αφού κάνετε τον τελευταίο κύκλο ξεβγάλματος, κλείστε τις βαλβίδες κρύου και ζεστού νερού από τον τοίχο. Εάν οι συσκευές συνδέονται με ρεύμα αερίου, απενεργοποιήστε το αέριο και αφαιρέστε τον εύκαμπτο σωλήνα πολύ προσεκτικά από τον τοίχο. Πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία εάν δεν είστε σίγουροι για την αποσύνδεση από το αέριο. Μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τους διακόπτες προστασίας πλυντηρίου και στεγνωτηρίου. Προτού προβείτε σε κάποια κίνηση χωρίς να γνωρίζετε, καλό είναι να αφήσετε αυτή την δουλειά στους επαγγελματίες της Leader Removals.

3. Αφαιρέστε και πλύνετε τα αφαιρούμενα μέρη πριν την μεταφορά πλυντηρίου

Αφαιρέστε τις παγίδες από χνούδι και άλλα αφαιρούμενα μέρη από το πλυντήριο. Πλύνετε τα χρησιμοποιώντας ένα ήπιο μείγμα σαπουνιού και νερού. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη πλυντηρίου που αφαιρέσατε είναι επίσης στεγνά για να αποφύγετε τη συσσώρευση μούχλας και σκουριάς.

4. Περιμένετε τις συσκευές να στεγνώσουν πριν από την αποθήκευση

Αφήστε το πλυντήριο να στεγνώσει καλά αφού το καθαρίσετε. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή για λίγες μέρες για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνή.

5. Φυλάξτε τους σωλήνες και τις καλωδιώσεις πριν την μεταφορά πλυντηρίου

Αποθηκεύστε τους εύκαμπτους σωλήνες μέσα στις συσκευές για ασφαλή φύλαξη. Επίσης, τοποθετήστε ηλεκτρικές καλωδιώσεις μέσα στη συσκευή, ώστε να μην τις χάσετε κατά τη μεταφορά. Εφόσον αναλάβουμε εμείς την διαδικασία δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Θα ασφαλίσουμε το πλυντήριο σας από κάθε πλευρά όπως και τις καλωδιώσεις. Το πως να μεταφέρουμε ένα πλυντήριο αφορά ανθρώπους που μπροούν να το κάνουν και στη καλύτερη περίπτωση το έχουν ξανακάνει. Μην ξεχνάτε ότι δεν αφορά μόνο την ασφάλεια της ηλεκτιρκής συσκευής αλλά και την δική σας. Άρα λοιπόν συνοψίζοντας :

 • Αποστραγγίστε πλήρως το νερό από το πλυντήριο σας.
 • Απενεργοποιήστε το πλυντήριο και αποσυνδέστε το από το ηλεκτρικό σύστημα.
 • Κολλήστε το αποσυνδεδεμένο ηλεκτρικό καλώδιο στο πίσω μέρος του μηχανήματος.
 • Με τη βοήθεια πένσας, αποσυνδέστε τους εύκαμπτους σωλήνες τροφοδοσίας από την παροχή νερού (αδειάστε το υπόλοιπο νερό σε έναν κάδο) και από το πλυντήριο.
 • Ασφαλίστε το σωλήνα αποστράγγισης στη ροδέλα με πλαστικό περιτύλιγμα.
 • Αφήστε την πόρτα (ή το καπάκι) του πλυντηρίου σας ανοιχτή για 24 ώρες, ώστε το τύμπανο να στεγνώσει εντελώς.
 • Τοποθετήστε τα μπουλόνια διέλευσης για να διατηρήσετε την ανάρτηση του τυμπάνου σταθερή και ασφαλή κατά τη μετακόμιση
 • Ασφαλίστε την πόρτα (ή το καπάκι) με πλαστικό περιτύλιγμα.
 • Τυλίξτε το πλυντήριο σε κουβέρτες για να το προστατέψετε από βαθουλώματα και γρατσουνιές κατά τη μετεγκατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινήσεις. Προτείνεται εκτός από το πλύσιμο του πλυντηρίου και την απενεργοποίηση του, αν δεν γνωρίζετε να μην κάνετε άλλη ενέργεια. Αφήστε το στους επαγγελματίες της εταιρείας μας.

Πώς μεταφέρουμε σωστά ένα πλυντήριο

1. Ασφαλίζουμε πόρτες και σημεία

Χρησιμοποιήουμε ισχυρή ταινία για να κρατήσουμε τις πόρτες και τα μάνδαλα κλειστά κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

2. Τυλίγουμε το πλυντήριο σε ειδικές κουβέρτες

Η μεταφορά του πλυντηρίου πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά για να αποφευχθούν γρατσουνιές, σπασμένες πόρτες και μεντεσέδες. Τυλίγουμε κουβέρτες ή ειδικλα προσταυτετικά γύρω από τη συσκευή για να αποφύγουμε γρατσουνιές. Στη Leader Removals η μεταφορά του πλυντηρίου σας αφορά μια φθηνή μετακόμιση. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν άμεσα και με ασφάλεια με την ενίσχυση ανυψωτικού μηχανήματος να πραγματοποιούν την διαδικασία.

3. Τοποθετήση πλυντηρίου στο φορτηγό

Τοποθετούμε το πλυντήριο ειδικό φορτηγό που διαθέτουμε. Το πλυντήριο θα είναι από τα πρώτα αντικείμενα που θα αφαιρεθούν όταν φτάσετε στο νέο σας σπίτι. Θα το τοποθετήσουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε και θα σας βοηθήσουμε με την εκ νέου σύνδεση του.

Η Leader Removals αναλαμβάνει την μεταφορά του πλυντηρίου σας σε όλη την Αθήνα

Διαθέτουμε εξειδίκεσυη σε μεταφορά πλυντηρίου στην ΑΘήνα. Είναι μια εργασία που αναλαμβάνουμε καθημερινά και γνωρίζουμε πως να προστατέψουμε αυτή την ευαίσθητη ηλεκτρική συσκευή. Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας project.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00