Leader Removals

Μεταφορά Κρεβατιού

Μεταφορά Κρεβατιού σε χαμηλές τιμές σε όλη την Αθήνα. Αναλαμβάνουμε την μετακόμιση του κρεβατιού σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά κρεβατιού σε όλη την Αθήνα. Είναι ευθύνη μας να σας βοηθήσουμε και να σας ενημερώσουμε για όλες τις παραμέτρους που θα συναντήσετε σε μια μετακόμιση κρεβατιού. Αναμφίβολα, το κρεβάτι είναι το έπιπλο που μας συντροφεύει στον ύπνο και στην ξεκούραση. Μερικά από αυτά τα κρεβάτια προσφέρουν άνευ προηγουμένου λιτότητα, ενώ άλλα τα αγοράζουμε μόνο για την ομορφιά του design. Σε κάθε περίπτωση το κρεβάτι για εσάς είναι ένα πολύτιμο έπιπλο το οποίο θέλετε να μεταφερθεί με απόλυτη ασφάλεια και προστασία από άποψη υγιεινής στο νέο σας χώρο.Είναι επίσης αλήθεια ότι αδιαφορούμε για την προστασία των επίπλων στα σπίτια μας και οι περισσότεροι από εμάς δεν τα εκτιμούμε πραγματικά μέχρι να τα αποχωριστούμε. Τα κρεβάτια μπορούν σίγουρα να κερδίσουν τον διαγωνισμό για τη μεγαλύτερη εφεύρεση στην ανθρώπινη ιστορία, καθώς μας προσφέρουν ξεκούραση μετά από μια δύσκολη μέρα. Είναι υπέροχα, με μία μόνο εξαίρεση.Παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες στη μετακόμιση. Όταν πρέπει να πραγματοποιήσετε μια μετακόμιση κρεβατιού, πιθανότατα προσπαθείτε να βρείτε μια καλή απάντηση στη δύσκολη ερώτηση για το πώς να μεταφέρετε ένα κρεβάτι μόνοι σας. Και προτού μεταφέρετε πραγματικά το τεράστιο και βαρύ έπιπλο σας από το υπνοδωμάτιο μέχρι το φορτηγό, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμάσετε το κρεβάτι σας για μετακόμιση. Η Leader Removals παρέχει ολοκληρωμένες μετακομίσεις σπιτιών σε όλη την Αθήνα στις καλύτερες τιμές.

Πώς να συσκευάσετε ένα κρεβάτι για μετακόμιση

Για να μεταφέρετε ένα κρεβάτι μόνοι σας, θα χρειαστείτε συγκεκριμένα υλικά συσκευασίας και ορισμένα εργαλεία για να προχωρήσει η διαδικασία με ασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα υλικά συσκευασίας προτού ξεκινήσετε να εργάζεστε. Μία τσάντα στρώματος, χαρτοκιβώτια, χαρτί συσκευασίας, περιτύλιγμα φυσαλίδων, ταινία συσκευασίας, ιμάντες ή σχοινί και ορισμένα βασικά οικιακά εργαλεία για να αποσυναρμολογήσετε το κρεβάτι σας στα κύρια εξαρτήματά του. Χρειάζεστε βοήθεια για να αποσυναρμολογήσετε το κρεβάτι σας για μετακόμιση; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα συσκευασίας, τακτοποιημένα με χρονολογική σειρά, για να προετοιμάσετε το κρεβάτι σας να μπει με ασφάλεια στο φορτηγό από τους ειδικούς επαγγελματίες της Leader Removals.

Βήμα 1 – Συσκευάστε το στρώμα για ασφαλή μεταφορά κρεβατιού

Για να ξεκινήσετε να μεταφέρετε το κρεβάτι σας, ξεκινήστε πρώτα συσκευάζοντας το στρώμα. Πρέπει να χειριστείτε προσεκτικά το στρώμα σας, καθώς θα μπορούσε εύκολα να καταστραφεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Χρησιμοποιήστε ένα προστατευτικό κάλυμμα για να τυλίξετε το στρώμα, ώστε να αποφύγετε τυχόν ζημιά από άλλα αντικείμενα. Η Leader Removals μπορεί να προσφέρει ένα προστατευτικό στρώματος με την υπηρεσία συσκευασίας, αλλά μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνοι σας με αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Εάν δεν έχετε προστατευτικό στρώματος, τυλίξτε το με παλιά σεντόνια ή καλύμματα τραπεζιού και ασφαλίστε το με ταινία.

Ένα επιπλέον κάλυμμα θα λειτουργήσει επίσης ως επιπλέον προστασία. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα τοποθετημένο προστατευτικό και στις δύο πλευρές του στρώματος ως πρώτη κάλυψη. Αποφύγετε την κάμψη του στρώματος ώστε να χωράει σε προστατευτικό κάλυμμα. Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψει τα ελατήρια και θα επηρεάσει το σχήμα. Μια οργανωμένη λίστα θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε ένα δομημένο σχέδιο για τη μετακόμιση σας.

Βήμα 2 – Αποσυναρμολόγηση του κρεβατιού

Η εταιρεία μας θα προσφέρει μια υπηρεσία αποσυναρμολόγησης για έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων κρεβατιών, αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε το κόστος ακόμα χαμηλότερο, τότε μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αξίζει να ελέγξετε το κόστος όταν ζητάτε προσφορές για να ξέρετε πώς να σχεδιάζετε τη μετακόμιση σας. Εάν έχετε τις αρχικές οδηγίες που συνοδεύουν το κρεβάτι σας, ακολουθήστε τις.

Για να αποσυναρμολογήσετε το κρεβάτι σας, καθαρίστε πρώτα και συσκευάστε τα κλινοσκεπάσματα και το στρώμα. Στη συνέχεια, ξεβιδώστε τα πόδια, τις σανίδες, το κεφαλάρι και τοποθετήστε όλες τις βίδες, τα παξιμάδια σε μια πλαστική σακούλα όπου θα πρέπει να είναι προσαρτημένη στο κρεβάτι, ώστε να μην την χάσετε. Αν αφιερώσετε χρόνο για να το κάνετε αυτό, θα μειώσει το άγχος της μετακόμισης. Έτσι η διαδικασία επανασυναρμολόγησης του κρεβατιού θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη. Θα ήταν επίσης χρήσιμο να τραβήξετε φωτογραφίες με το πού θα πάει κάθε μέρος για να το επαναφέρετε όσο πιο απλά γίνεται. Στις περισσότερες μεταφορές λίγων αντικειμένων που έχουμε αναλάβει η αποσυναρμολόγηση είναι βασικό κομμάτι της διαδικασίας.

Βήμα 3 – Συσκευάστε το κρεβάτι

Μόλις αποσυναρμολογήσετε το κρεβάτι, σημειώστε πού πηγαίνουν όλα τα εξαρτήματα και οι βίδες και κρατήστε τα συνδεδεμένα στο κρεβάτι με το αμάξωμα, καθώς αυτό θα κάνει την εργασία της συναρμολόγησης του κρεβατιού σας αρκετά απλή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συσκευάσετε προσεκτικά κάθε μέρος του αποσυναρμολογημένου κρεβατιού. Ξεκινήστε τυλίγοντας κάθε μέρος σε παλιά σεντόνια ή προστατευτικά καλύμματα. Για να προστατεύσετε πλήρως τα μέρη του κρεβατιού, τυλίξτε κάθε αντικείμενο σε περιτύλιγμα φυσαλίδων. Βάλτε επίσης, επιπλέον προστατευτικά καλύμματα αφού τα τυλίξετε.

Εάν το κρεβάτι σας είναι ξύλινο, μην τυλίγετε τα μέρη σε περιτύλιγμα με φυσαλίδες. Χρησιμοποιήστε περιτύλιγμα φυσαλίδας μόνο αφού καλυφθεί σε προστατευτικά σεντόνια. Οποιοδήποτε είδος πλαστικής μεμβράνης θα προκαλέσει ζημιά μόνο στην επιφάνεια του ξύλου. Μετά τη συσκευασία, θα πρέπει να επισημάνετε τα κουτιά, ώστε να είναι ευκολότερη η διαδικασία όταν πρόκειται για αποσυσκευασία. Βρείτε σε καλή κατάσταση κούτες για τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Βήμα 4 – Μεταφορά κρεβατιού

Το κρεβάτι σας θα είναι πιο εύκολο να μεταφερθεί μόλις αποσυναρμολογηθεί και συσκευαστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι δύσκολο να μετακινηθείτε έξω από το δωμάτιο και στον κάτω όροφο. Αφήστε τους ειδικούς μας να αναλάβουν την μετακόμιση του κρεβατιού σας, εάν βλέπετε ότι θα είναι δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας. Είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες και έχουν εμπειρία να μετακινούν μεγάλα και ευαίσθητα αντικείμενα. Προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε για να δώσετε στην εταιρεία μας εύκολη πρόσβαση στο κρεβάτι κατά την μετακόμιση.

Αυτό θα είναι ευκολότερο, καθώς θα έχετε ήδη οργανώσει και συσκευάσει τα πάντα. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για την αποσυναρμολόγηση και αμπαλάζ του κρεβατιού σας τότε κάντε το εξής! Μετακινήστε προσεκτικά τα μέρη του κρεβατιού ένα προς ένα στον κάτω όροφο, ώστε να είναι όλα έτοιμα για μεταφορά. Φροντίστε να επισημάνετε ότι είναι ξύλινα μέρη του κρεβατιού σας. Με αυτό τον τρόπο  η εταιρεία μας θα ξέρει να μην συσσωρεύσει τίποτα στην κορυφή ή να έχει υπόψιν κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο αντικείμενο. Ως μια κορυφαία εταιρεία μετακομίσεων είμαστε δίπλα σας για να αναλάβουμε την μεταφορά του κρεβατιού σας με κάθε ασφάλεια.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00