Leader Removals

Διακόσμηση Τοίχου

Συχνά έχουμε αυτή την προκατειλημμένη ιδέα ότι η επιλογή της τέχνης πρέπει να είναι αρκετά φυσιολογική. Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να επιλέξουν τέχνη, ειδικά όταν πρόκειται να το βάλουν στα σπίτια τους. Και για να λέμε την αλήθεια, η τέχνη μπορεί συχνά να φτιάξει ή να χαλάσει ένα δωμάτιο. Η διακόσμηση Τοίχου είναι για τον κάθε άνθρωπο ένας διαφορετικός κόσμος.

Έτσι δεν θέλετε να βγείτε χαμένοι. Τότε, πώς επιλέγετε έργα τέχνης για το σπίτι σας με σιγουριά όταν δεν ξέρετε πραγματικά τίποτα για την τέχνη; Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έργα τέχνης για έναν συγκεκριμένο χώρο στο σπίτι σας; Αυτές είναι ερωτήσεις που πρόκειται να απαντήσουμε σε όλο αυτό το άρθρο.

Δείξτε την προσωπικότητά σας μέσω της τέχνης στη διακόσμηση τοίχου

Αλλά πρώτα, θα ήθελα να κάνω το θέμα λίγο πιο ελαφρύ και να τονίσω ότι η επιλογή τέχνης πρέπει να είναι πάντα διασκεδαστική και ποτέ τρομακτική. Στο πλαίσιο ενός σπιτιού, η τέχνη αναδεικνύει την προσωπικότητα των κατοίκων της. Προσθέτει χαρακτήρα και είναι, επομένως, η τέλεια ευκαιρία να εκφραστείτε! Κάτι εγγενώς διασκεδαστικό.

1.Γνωρίστε το γούστο σας στην τέχνη

Γνωρίστε το γούστο σας στην τέχνη αντιμετωπίζοντας τον εαυτό σας σε κάποιες εκθέσεις, επισκεφθείτε τοπικές γκαλερί τέχνης ή μουσεία για να δείτε τι σας τραβάει και τι όχι. Κρατήστε σημειώσεις, φωτογραφίες ή αναφορές για να μπορείτε να βρείτε παρόμοια τέχνη όταν θα την αναζητήσετε. Όσο περισσότερες εκθέσεις θα παρακολουθήσετε, τόσο πιο αιχμηρό θα γίνεται το μάτι σας.

Εάν δεν έχετε ιδέα, ξεκινήστε με το προσωπικό σας στυλ

Εάν δυσκολεύεστε να μάθετε τι σας αρέσει όταν επισκέπτεστε μια γκαλερί τέχνης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με κάτι πιο εύκολο, όπως το προσωπικό σας στυλ. Είστε περισσότερο μινιμαλιστής όταν πρόκειται για ρούχα ή φοράτε πολλά χρώματα και υφές;

Οι πιθανότητες είναι ότι το γούστο σας για την τέχνη θα είναι παρόμοιο με το προσωπικό σας στυλ. Σε δεκάδες μετακομίσεις στην Αθήνα που αναλαμβάνουμε καθημερινά, οι πελάτες μας αναφέρουν συχνά ότι θέλουν να αλλάξουν το στυλ της διακόσμησης τοίχου που είχαν στο παλιό.

Μπορείτε λοιπόν να κοιτάξετε με αυτή την έννοια. Λάβετε υπόψη ότι το ότι ντύνεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε έργα τέχνης που σχετίζονται μόνο με το προσωπικό σας στυλ. Αλλά είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης όταν δεν έχεις ιδέα.

2. Κλίμακα και διαθέσιμος χώρος

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε έργο τέχνης, σκεφτείτε το μέγεθος του τοίχου που θέλετε να γεμίσετε. Θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το μέγεθος της τέχνης που θέλετε να αγοράσετε. Εάν έχετε έναν μεγάλο τοίχο, μπορείτε να σκεφτείτε να φέρετε ένα μεγάλο έργο τέχνης. Θα κάνει αμέσως μια εντύπωση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πίνακες που πάνε ανά δύο για να γεμίσουν έναν μεγάλο τοίχο. Ένας άλλος καλός τρόπος για να καλύψετε ένα κενό σε έναν τοίχο, είτε μικρό είτε μεγάλο, είναι να χρησιμοποιήσετε έναν τοίχο γκαλερί.

Ένας τοίχος γκαλερί θα σας επιτρέψει κάθε είδους εκκεντρικότητα. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε διαφορετικά στυλ τέχνης, να παίξετε με συμμετρία ή να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά και απλώς να συγκεντρώσετε πολλά έργα τέχνης του ίδιου τύπου.

Διακόσμηση Τοίχου
Διακόσμηση Τοίχου

Κάντε εντύπωση με έργα τέχνης μεγάλης κλίμακας.

Υπάρχουσα διακόσμηση Τοίχου

Όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού σας, σπάνια ξεκινάτε με την τέχνη. Επομένως, πριν αγοράσετε οτιδήποτε, σημειώστε τι έπιπλα, τύπο υλικών παλέτα χρωμάτων έχετε ήδη για να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Εάν έχετε μάλλον ουδέτερα δωμάτια, η προσθήκη πινελιών χρωμάτων μέσω της τέχνης μπορεί να είναι ωραία. Βέβαια η ψυχολογία αλλάζει και ανεβαίνει όταν βρίσκεστε σε μια αγορά σπιτιού. Οι Ιδέες και η έρευνα ξεκινάνε άμεσα.

Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει μαγική συνταγή, καθώς τα ουδέτερα δωμάτια με ουδέτερους πίνακες μπορούν επίσης να κάνουν ένα πραγματικά υπέροχο αποτέλεσμα, καθώς και πολύχρωμα δωμάτια με πολύχρωμη τέχνη. Στις μεταφορές επίπλων σας στο νέο σπίτι τσεκάρετε με προσοχή τι ταιριάζει και τι όχι.

Εξαρτάται από το στυλ που στοχεύετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια πολύχρωμη πολύχρωμη τέχνη του δωματίου. Μια συνεκτική χρωματική παλέτα, και τα έργα τέχνης να έχουν επιλεγεί σύμφωνα με την υπάρχουσα παλέτα του δωματίου.

Το υπνοδωμάτιο μπορεί να έχει ουδέτερα χρώματα όπως και τα έργα τέχνης που έχουν επιλεγεί επίσης.

4. Αποφασίστε ποιο στυλ θέλετε

Σε αυτό ακριβώς πρέπει να εστιάσετε ώστε να μην πηγαίνετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Έχοντας μια σαφή ιδέα για το είδος του αποτελέσματος που θέλετε, θα σας βοηθήσει πραγματικά να επιλέξετε την τέχνη.

Η κατασκευή ενός πίνακα Pinterest ή οποιουδήποτε είδους moodboard για να σας βοηθήσει να έχετε κατά νου τον στόχο σας, θα σας εμποδίσει να αγοράσετε έργα τέχνης που δεν ταιριάζουν στον χώρο σας. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι μια βασικά διασκεδαστική διαδικασία, οπότε μην φοβάστε να λερώσετε τα χέρια σας δοκιμάζοντας όλα τα είδη διαφορετικών στυλ.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00