Συνεργασίες και Projects της εταιρείας Leader Removals

Μόλις αποφασίσετε για μεταφορική εταιρεία, ήρθε η ώρα να ορίσετε μια ημερομηνία για τη μεγάλη μέρα. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο σας μέρος λίγες μέρες πριν. Αυτό θα σας δώσει μια εικόνα, ώστε να μην έχετε άγχος εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την μετακόμιση σας σε μια μέρα. Θα σας βοηθήσει επίσης να αποφύγετε την ανάγκη για μονάδα αποθήκευσης καθώς μετακομίζετε μεταξύ των μερών.

Προγραμματίστε τη μετακόμιση σας, ώστε να έχετε χρόνο να καθαρίσετε το παλιό σας σπίτι και να παραλάβετε αντικείμενα της τελευταίας στιγμής που έμειναν πίσω.

Δημιουργήστε μια λίστα

Πριν ξεκινήσετε τη συσκευασία, πραγματοποιήστε απογραφή όλων των αντικειμένων σας. Μια λίστα συσκευασίας θα σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και θα διασφαλίσετε ότι δεν θα ξεχάσετε τίποτα. Θα σας βοηθήσει επίσης να προσδιορίσετε τι έχει θέση στο νέο σας σπίτι και τι μπορεί να μείνει πίσω. Πιάστε ένα στυλό και ένα σημειωματάριο και περάστε από το δωμάτιο του σπιτιού σας ανά δωμάτιο. Δημιουργήστε δύο λίστες: Μία για αυτά που παίρνετε μαζί σας και άλλη για αυτά που θα πετάξετε. Κατηγοριοποιήστε τα πάντα ανά δωμάτιο για να απλοποιήσετε τη διαδικασία συσκευασίας. Αν αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε πριν από την μετακόμιση θα κάνετε την αποσυσκευασία στο νέο σας σπίτι εκατό φορές πιο εύκολη.

Leave a comment