Leader Removals

Οργάνωση Μετακόμισης

Οι άνθρωποι μετακομίζουν σε νέα μέρη κάθε μέρα. Το κάνουν είτε για επαγγελματικούς λόγους, όπως μια νέα δουλειά είτε για προσωπικούς λόγους, όπως η εμπειρία μιας αλλαγής στο περιβάλλον τους. Ωστόσο, μια οργάνωση μετακόμισης έρχεται με τις προκλήσεις της. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί να ξεχάσετε να συσκευάσετε κάτι ή να μην τοποθετήσετε μια εύθραυστη ετικέτα σε ένα κουτί, με αποτέλεσμα σπασμένα αντικείμενα να φτάνουν στη νέα σας τοποθεσία.

Αν και μια μετακόμιση είναι κάπως δύσκολη, ωστόσο, κάποιοι τρόποι θα επιτρέψουν την διαδικασία σας να πάει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Χρησιμοποιώντας πράγματα που υπάρχουν ήδη στο νοικοκυριό σας ή κάνοντας την καλύτερη χρήση του χώρου, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Σήμερα, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά χρήσιμα tips για οργάνωση μετακόμισης που θα κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορη, πιο ομαλή και χωρίς κανένα άγχος.

Οργάνωση Μετακόμισης με αποτελεσματικό Σχέδιο

1. Χρησιμοποιήστε τσάντες για να εξοικονομήσετε χώρο στις βαλίτσες σας

Ενώ βρίσκεστε στη διαδικασία μεταφοράς όλων των παλιών σας αντικειμένων στο νέο σας μέρος, πιθανότατα θα έχετε μια βαλίτσα ή μια αποσκευή γεμάτη πράγματα στα οποία θα χρειαστείτε πρόσβαση αμέσως ενώ μετακομίζετε. Εάν έχετε πολλά από αυτά τα αντικείμενα, αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση από μόνο του. Όταν ετοιμάζετε βαλίτσες, θα παρατηρήσετε ότι τα ρούχα καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Η λύση?

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε σακούλες για να σας βοηθήσουν να μειώσετε τον χώρο που καταλαμβάνουν τα ρούχα σας, ώστε να έχετε ακόμα περισσότερα απαραίτητα μαζί σας όταν είστε εν κινήσει. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ειδικές συσκευασίες εκτός από σακούλες για να κρατάτε τα πράγματά σας οργανωμένα σωστά. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που διασφαλίζουν την πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα ενώ πηγαινοέρχεστε κατά τη διαδικασία μετακόμισης. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μικρομεταφορά ή μεταφορές λίγων αντικειμένων.

2. Πλαστική Περιτύλιξη

Το πλαστικό περιτύλιγμα θα είναι ένας από τους πιο χρήσιμους και ευέλικτους πόρους σας όταν προετοιμάζεστε για μια μετακόμιση. Έχετε συρτάρια που δεν θέλετε να αποσυσκευάσετε ή να τα χωρίσετε από τη μονάδα αποθήκευσης; Τοποθετήστε πλαστική μεμβράνη από πάνω για να μην χυθεί το περιεχόμενο. Έχετε προϊόντα περιποίησης για τα οποία ανησυχείτε ότι μπορεί να χυθεί το περιεχόμενό τους στα κουτιά σας; Χρησιμοποιήστε πλαστική μεμβράνη από πάνω για να κρατήσετε τα υγρά που περιέχονται.

Έχετε έπιπλα που θέλετε να προστατέψετε από γρατσουνιές ή λεκέδες; Τυλίξτε τα γύρω τους με πλαστική μεμβράνη πριν αρχίσετε να τα μετακινείτε από το σπίτι σας. Η οργάνωση της μετακόμισης είναι πάνω από το 50% της διαδικασίας.

4. Συσκευάστε τα πιο λεπτά αντικείμενα κάθετα στην Οργάνωση Μετακόμισης

Αν και παραδοσιακά συσκευάζουμε αντικείμενα στοιβάζοντάς τα το ένα πάνω στο άλλο σε κουτιά, μερικές φορές μπορεί να είναι πιο ασφαλές να συσκευάζουμε αντικείμενα κάθετα. Για παράδειγμα, τα πιάτα, τα οποία είναι πολύ εύθραυστα και μπορούν να σπάσουν. Εάν δεν είναι σωστά τοποθετημένα σε κουτί, αποθηκεύονται καλύτερα κατακόρυφα με κάποια ελαφριά επένδυση στη μέση για την προστασία τους. Άλλα αντικείμενα, όπως ρούχα, πίνακες και βιβλία, μπορούν να αποθηκευτούν καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Εκτός από την προστασία, η κάθετη συσκευασία θα σας προσφέρει επίσης περισσότερο χώρο μακροπρόθεσμα. Σε πιο High περιοχές όπως σε πολλές μετακομίσεις στη Γλυφάδα που αναλαμβάνουμε τα πολύ ακριβά αντικείμενα χρίζουν μέγιστης προσοχής.

5. Να είστε έξυπνοι με τον χώρο που έχετε στη διάθεσή σας

Έχουμε την τάση να συσκευάζουμε αντικείμενα ξεχωριστά αντί να χρησιμοποιούμε χώρο μέσα σε ορισμένα αντικείμενα ως επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Για παράδειγμα, τα πορτοφόλια είναι ιδανικά για να κρατάτε μικρότερα αντικείμενα που κανονικά θα καταλάμβαναν χώρο σε άλλα μέρη. Το ίδιο ισχύει και για άλλα αντικείμενα με κενό χώρο, όπως παπούτσια, άδεια μπουκάλια, γλάστρες και άλλα αντικείμενα με κενό χώρο.

Όταν πρόκειται για μετακόμιση στην Αθήνα και οργάνωση, το μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας! Οι μεγαλύτερες κινήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν κατά τη διαδικασία μετακόμισης είναι να προσλάβετε μια εταιρεία μετακόμισης που θα κάνει όλη τη βαριά ανύψωση για εσάς. Εάν χρειάζεστε μεταφορική εταιρεία, ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη μετακόμισή σας μια πιο ευχάριστη εμπειρία!

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00