Leader Removals

Μετακόμιση Συμβουλές – Οδηγός και Τρικ

Μια ομαλή και χωρίς άγχος μετακόμιση μπορεί να γίνει με σκέψη και οργάνωση. Αν και είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να το κάνουμε. Καθώς ετοιμάζεστε να μετακομίσετε, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια φαινομενικά ατελείωτη λίστα υποχρεώσεων. Ορισμένα από τα βασικά στοιχεία είναι βέβαιο ότι θα σας αγχώσουν. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την μετακόμιση πιο εύκολη. Έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό για τους ανθρώπους που ψάχνουν Μετακόμιση Συμβουλές με τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε ώστε να προετοιμαστείτε για την μετακόμιση σας.

1. Μετακόμιση Συμβουλές – Συλλέξτε κουτιά συσκευασίας

Η μετακόμιση μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χαμηλώσετε το κόστος και αυτό ξεκινά με τα κουτιά συσκευασίας. Εξοικονομήστε χρήματα για την αγορά κουτιών συσκευασίας. Μπορεί να βρείτε σούπερ μάρκετ και τοπικά καταστήματα που θα είναι στην ευχάριστη θέση να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα κουτιά τους. Είναι βολικό να έχετε έτοιμα κουτιά πριν τα χρειαστείτε. Είτε είναι λίγα τα αντικείμενα είτε μια μια ηλεκτρική συσκευή όπως ένα ψυγείο όλα θέλουν μεθοδικότητα.

2. Οργανώστε μια λίστα

Η πρόσληψη μιας επαγγελματικής υπηρεσίας μπορεί σίγουρα να ανακουφίσει το άγχος κατά τη μετακόμιση, με ένα επιπλέον χαμηλό κόστος που θα πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν προσπαθείτε να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό πολύ χαμηλά, σκεφτείτε τις προτεραιότητες σας. Το κόστος μετακόμισης θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Αναρωτηθείτε : Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια φίλων και οικογένειας για τη μετακόμιση; Θα μπορείτε να μεταφέρετε μεγάλα έπιπλα; Θα χρειαστεί να νοικιάσετε φορτηγό; Έχετε χρονικούς περιορισμούς για τη μετακόμιση; Εάν δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, η εταιρεία μας θα εξομαλύνει τη διαδικασία για εσάς. Στη Leader Removals, πάντα δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε μετακόμιση. 

3. Μετακόμιση Συμβουλές – Πάρτε αποφάσεις για αντικείμενα που δεν χρειάζεστε

Όταν κοιτάτε τα πράγματα σας, πιθανότατα θα συνειδητοποιήσετε πόσα από αυτά δεν χρειάζεστε και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν θέλετε πλέον παρά όταν σκέφτεστε να τα συσκευάσετε. Θα βρείτε στη διαδικασία τι πρέπει να διατηρήσετε και τι να αφήσετε.

Εάν υπάρχουν αντικείμενα αξίας που σκέφτεστε να διώξετε, μην τα πετάξετε, υπάρχουν πολλά καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών και φιλανθρωπικές οργανώσεις που αναζητούν πάντα δωρεές για όσους έχουν ανάγκη. Είτε αφορά φοιτητή είτε μια οικογένεια.

4. Οργανώστε ένα μέρος για τα κατοικίδια σας

Μετακόμιση με γάτα ή σκύλο; Η μετακόμιση μπορεί να είναι πολύ αγχωτική και για τα ζώα. Εάν έχετε ένα κατοικίδιο, ρωτήστε φίλους ή συγγενείς που είναι ήδη εξοικειωμένοι με το κατοικίδιο ζώο σας εάν μπορούν να τα φροντίσουν για μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Μόλις βρείτε ένα μέρος για να μείνουν, επισκεφτείτε το με το κατοικίδιο ζώο σας μέχρι την μετακόμιση, ώστε ο μικρός φίλος να μπορεί να συνηθίσει τους ανθρώπους και το μέρος στο οποίο θα μείνουν. Το να βεβαιωθείτε ότι το ζωάκι σας αισθάνεται ασφαλές και άνετο κατά τη διάρκεια της μετακόμισης είναι σημαντικό.

Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και ταλαιπωρία κατά τη συσκευασία;

Συγκεντρώστε μεταχειρισμένα κουτιά από τοπικά μαγαζιά ή σούπερ μάρκετ. Αντί να χρησιμοποιείτε ειδικά προστατευτικά, προστατέψτε τα εύθραυστα αντικείμενα με εφημερίδες και περιοδικά. Βάλτε τα ρούχα σας μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών πριν τα συσκευάσετε σε κουτιά. Αυτό θα κάνει την αποσυσκευασία τους πιο απλή. Προτείνουμε τις παρακάτω συμβουλές μετακόμισης και συσκευασίας.

 • Για περισσότερες επιλογές αποθήκευσης, χρησιμοποιήστε καλάθια ρούχων και βαλίτσες. Προστατέψτε τα εύθραυστα αντικείμενά σας τυλίγοντάς τα σε ρούχα και σεντόνια για επιπλέον επένδυση. Κατά την αποσυναρμολόγηση των επίπλων, κρατήστε όλο το υλικό και τις βίδες σε μια πλαστική σακούλα.
 • Βάλτε την τσάντα σε ένα κουτί και στη συνέχεια βάλτε την ετικέτα στο κουτί.
 • Συνδέστε τα ηλεκτρικά καλώδια με ρολά χαρτοπετσέτας για να αποφύγετε τα μπερδέματα.
 • Συσκευάστε τα κουτιά σας ανά δωμάτιο για να αποφύγετε τη σύγχυση. Επισημάνετε όλα τα κουτιά και κάντε μια λίστα αποθέματος.
 • Δημιουργήστε λαβές για τα κουτιά σας χρησιμοποιώντας έναν κόφτη χαρτιού.
 • Τυλίξτε τον οργανωτή των σκευών σας σε μια μεμβράνη, αντί να αφήνετε τα μαχαίρια να ξεκολλήσουν σε ένα κουτί.
 • Αγοράστε διαστημικές τσάντες για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο αποθήκευσης και να ελαχιστοποιήσετε τα κουτιά σας.
 • Για να εξοικονομήσετε χώρο, γεμίστε τηγάνια και κατσαρόλες με πετσέτες πιάτων και άλλα είδη κουζίνας.
 • Ξεπαγώστε εντελώς το ψυγείο σας το βράδυ πριν τη μετακόμισή σας. Πριν μετακινήσετε το ψυγείο σας, τυλίξτε το σε μια μεμβράνη για να μην ανοίξουν οι πόρτες.
Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00