Leader Removals

Οι καλύτερες ιδέες φωτισμού βεράντας γιατον εξωτερικό σας χώρο

Το να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους το μεσημέρι δεν ενδείκνυται, εκτός και αν βρίσκεστε μέχρι τον αυχένα σε δροσερό νερό. Μέχρι να δύσει ο ήλιος, είναι η καλύτερη ώρα στην βεράντα. Πιο κρύες θερμοκρασίες, ένα ελαφρύ αεράκι και ίσως ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο χέρι; Υπολογίστε μας. Αλλά αν όλος ο φωτισμός της βεράντας με τον οποίο πρέπει να εργαστείτε είναι το τρεμόπαιγμα των πυγολαμπίδων (όσο γοητευτικό κι αν ακούγεται), μπορεί σύντομα να βρεθείτε στο σκοτάδι. Ο καθορισμός των καλύτερων ιδεών φωτισμού βεράντας για τον χώρο σας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε την αυλή σας σε έναν απόλυτο προορισμό.

Ο καλός φωτισμός της βεράντας μπορεί να δημιουργήσει έναν υπαίθριο χώρο που εμπνέει τη συζήτηση, ανεβάζει τα καλοκαιρινά γεύματα στο ύπαιθρο και ακόμη και να δημιουργήσει τη διαμονή που ονειρευόσασταν, μόλις λίγα βήματα από την πίσω πόρτα σας.

1. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τα Globe String Lights

Για έναν οικονομικό τρόπο ώστε να προσθέσετε τεχνητό φως και ατμόσφαιρα στη βεράντα σας, απευθυνθείτε στα φώτα Globe String Lights. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει εκ των προτέρων το μήκος που θα χρειαστείτε χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κορδόνι, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που σκοπεύετε να χορδίσετε τα φώτα σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείτε ένα μακρύτερο σκέλος από ό,τι φαντάζεστε, ειδικά αν κρεμάτε τα φώτα σας σε ζιγκ-ζαγκ μοτίβο.

Άλλες σκέψεις κατά την αγορά φωτιστικών αυλών περιλαμβάνουν τον τύπο λαμπτήρα (επιλέξτε ποικιλίες LED, οι οποίες προσελκύουν λιγότερα σφάλματα λόγω μειωμένων εκπομπών UV), εάν θέλετε να επιλέξετε ηλιακή ενέργεια ή τροφοδοσία με plug-in και επιλογές που επιτρέπουν τον έλεγχο smartphone, οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να ρυθμίσετε τα φώτα σας να ανάβουν και να σβήνουν με χρονοδιακόπτη.

2. Εγκαταστήστε το Φωτισμό Led Τροχιάς

Εάν διαθέτετε μια μεγάλη βεράντα, ο ενσωματωμένος φωτισμός στο αρχιτεκτονικό πλαίσιο μπορεί να είναι ιδανικός. Οι επιλογές φωτισμού Led τροχιάς, που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε εξωτερικά στοιχεία και είναι σε ροοστάτη μπορούν να εξασφαλίσουν ότι το εξωτερικό δωμάτιό σας έχει πάντα τη σωστή ποσότητα φωτός. Η επιλογή των ενσωματωμένων φώτων βεράντας κρυμμένα πίσω από τα δοκάρια της οροφής διατηρεί την εμφάνιση διακριτική και κάνει την αρχιτεκτονική στο επίκεντρο.

3. Κρεμάστε κρεμαστά φωτάκια από πέργκολα

Είτε το κάνετε μόνοι σας είτε το αγοράζετε, ένα ψάθινο φως καλαθιού κρεμασμένο από μια πέργκολα είναι μια γοητευτική ρουστίκ επιλογή. Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον δύο φωτιστικά πάνω από ένα μακρύ ορθογώνιο τραπέζι για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν είναι στο σκοτάδι μόλις δύσει ο ήλιος. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του κρεμαστό φωτιστικού σας είναι να διασφαλίσετε ότι είναι ασφαλές για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, που σημαίνει ότι έχει βαθμολογηθεί σε εξωτερικό χώρο.

Ακόμα κι αν δεν εκτίθεται απευθείας στα στοιχεία, λόγω υγρασίας, θερμότητας και έκθεσης στον ήλιο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει υλικά που μπορούν να αντέξουν τη φθορά, για να μην αναφέρουμε ότι προστατεύουν επαρκώς την ηλεκτρική λειτουργία του φωτός. τραπεζαρία σε αίθριο στην πίσω αυλή. 

4. Φωτίστε τα μονοπάτια

Μην αφήνετε το μονοπάτι προς τη βεράντα σας να είναι εκ των υστέρων. Ο φωτισμός του δρόμου προς τον εξωτερικό σας χώρο είναι απαραίτητος για να δημιουργήσετε με ασφάλεια μια ροή από το εσωτερικό προς το αίθριο σας. Τα χαμηλά φανάρια παρέχουν αρκετή λάμψη για να φωτίσουν ένα μονοπάτι χωρίς να απομακρύνεστε από την βεράντα. Μπορείτε να επιλέξετε κεριά κολόνας που τροφοδοτούνται με μπαταρία, αλλά να χαρείτε μια ποικιλία που μιμείται το τρεμόπαιγμα του πραγματικού φωτός των κεριών για πρόσθετη γοητεία. Σε πολλές μετακομίσεις στην Αθήνα που γίνονται βράδυ ο επαρκής φωτισμός είναι απαραίτητος.

5. Χρησιμοποιήστε String-Light Planters για να χαράξετε έναν χώρο

Η ελκυστικότητα των String-Light Planters δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς, αλλά τι γίνεται αν η αυλή σας δεν έχει τοίχους ή άλλα δομικά στοιχεία για να τα ασφαλίσουν; Οι DIY String-Light Planters είναι η απάντηση και η διαδικασία δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο νομίζετε. Είτε έχετε ένα τεράστιο αίθριο και πρέπει να διαχωρίσετε την τραπεζαρία από το σαλόνι είτε εάν η αυλή σας είναι ένα δοξασμένο κομμάτι σκυροδέματος 8 επί 8, ένα ζιγκ-ζαγκ μοτίβο από String-Light Planters επάνω μπορεί να δημιουργήσει αμέσως έναν ξεχωριστό χώρο.

6. Φωτισμός Βεράντας Επίστρωσης

Δεν υπάρχει ένα ενιαίο μέγεθος όσον αφορά τον φωτισμό της βεράντας. Η ώρα της ημέρας, είτε είναι ξημέρωμα, είτε σούρουπο, είτε έχει περάσει καλά η δύση του ηλίου, θα καθορίσει πόσο τεχνητό φως χρειάζεστε για τη βεράντα σας. Για αυτόν τον λόγο, η ύπαρξη μιας σειράς επιλογών μπορεί να είναι τόσο πρακτική όσο και κομψή. Μια απλίκα ακριβώς έξω από την πόρτα είναι απαραίτητη για λόγους ασφαλείας. Μπορείτε με ένα μικρό φορτηγό να μεταφέρετε όλα τα αντικείμενα της βεράντας άμεσα και εύκολα.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για προβολείς που ενεργοποιούνται με κίνηση που συνήθως κρέμονται ακριβώς κάτω από την οροφή και χρησιμοποιούνται για να φωτίζουν πιο σκοτεινές περιοχές της αυλής ή της βεράντας. Εάν διασκεδάζετε σε εξωτερικούς χώρους και δεν θέλετε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο ζεστό κάθισμα, φροντίστε απλώς να αφαιρέσετε τον αισθητήρα για την περίσταση.

Τα περισσότερα προϊόντα μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από λειτουργία αίσθησης κίνησης σε λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Ακόμη και με πολλές πηγές φωτός, όπως απλίκες και προβολείς, η δυνατότητα μετάβασης σε επιλογές που δίνουν πιο απαλή λάμψη όταν απαιτείται είναι ιδανική. Οι πυρσοί στην άκρη της βεράντας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν ένα τελευταίο στρώμα φωτός περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα απωθούν τα σφάλματα. Οι πυρσοί με πασσάλους πάτους που μπορούν να εισαχθούν απευθείας στο έδαφος ακριβώς πέρα ​​από την άκρη της βεράντας είναι μια άλλη επιλογή.

Τέλος, το φως των κεριών στο τραπέζι είναι απαραίτητο, αλλά φλόγες που τρεμοπαίζουν με το πρώτο απαλό αεράκι; Οχι τόσο πολύ. Ένας τυφώνας είναι η απάντηση και κυκλοφορούν σε μεγέθη που κυμαίνονται από αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν μια συλλογή από κεριά κολόνας έως μικροκαμωμένες ποικιλίες φτιαγμένες για να χωρέσουν σε ένα μόνο ανάθημα.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00