Leader Removals

10 Ιδέες για διακόσμηση Σαλονιού

Ακόμα κι αν ο συμπαγής χώρος σας φαίνεται στενός, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καθιστικό που να φαίνεται ευρύχωρο και φιλόξενο. Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε 10 ιδέες σαλονιού και διακοσμητικά κόλπα για μικρά διαμερίσματα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας χωρίς καμία επίδειξη ή ανακαίνιση.

Ιδέες σαλονιού για μικρό διαμέρισμα

Μινιμαλιστική Προσέγγιση

Λαμβάνοντας μια μινιμαλιστική προσέγγιση που φιλτράρεται μέσα από τους χώρους διαβίωσης μικρού χώρου για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την αποθήκευση και να αποκτήσετε άφθονο φως. Αυτό συμβάλλει στην αισθητική εμφάνιση και εξαλείφει τον οπτικό θόρυβο στο μικρό σαλόνι του διαμερίσματός σας. Ακόμα και σε ένα διαμέρισμα Δυάρι μπορείτε να κάνετε όμορφα πράγματα.

Έπιπλα πολλαπλών χρήσεων

Έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, όπως τραπεζάκια, καναπέδες και οθωμανοί, είναι ιδανικά για μικρά σαλόνια για να διατηρείτε τον χώρο σας τακτοποιημένο και να κρατάτε μακριά την ακαταστασία, μειώνοντας τον αριθμό των αντικειμένων σε ένα δωμάτιο.

Όχι μόνο τα πολυλειτουργικά έπιπλα εξοικονομούν χώρο, αλλά μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν τόνους χρημάτων μακροπρόθεσμα. Σε όλες τις μετακομίσεις της Αθήνας, που αναλαμβάνουμε η μεταφορά των επίπλων χρίσει μεγάλης προσοχής.

Συνεχές χρωματικό σχέδιο

Η προσκόλληση σε ένα συνδυασμό χρωμάτων σε ολόκληρο τον χώρο διαβίωσής σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο και λιγότερο ακατάστατο. Αυτό βοηθά επίσης στη δημιουργία μιας συνεκτικής παλέτας που συνδυάζεται άψογα σε ολόκληρο το σπίτι σας.

Κουρτίνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Οι κρεμαστές κουρτίνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να αυξήσετε αμέσως το ύψος οποιουδήποτε χώρου. Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ανοιχτόχρωμα διαφανή πάνελ για τη ρύθμιση του ηλιακού φωτός καθώς βελτιώνετε την ομορφιά του σαλονιού σας.

Φωτιστικά

Από μικρούς πολυελαίους μέχρι φωτιστικά δαπέδου, η ύπαρξη καλών φωτιστικών είναι σημαντική για κάθε χώρο διαβίωσης. Δημιουργεί μια φωτεινή και ζεστή ατμόσφαιρα που παίζει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία χαρούμενων και χαλαρών χώρων διαβίωσης για τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αν είστε σε μετακόμιση ακόμα και σε μια μεταφορά με μικρό φορτηγό πρέπει να φωτιστικά να συσκευαστούν σωστά.

Ενσωματώστε καθρέφτες

Η χρήση καθρεφτών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τον μικροσκοπικό χώρο σας να αισθάνεται πιο ανοιχτός και ευάερος. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε πανομοιότυπους καθρέφτες στη στενή διακόσμηση του διαδρόμου σας για να φαίνεται λιγότερο στενό.

Χρησιμοποιήστε γραμμικά διακοσμητικά

Ένας άλλος έξυπνος τρόπος για να αγκαλιάσετε τον μικροσκοπικό σας χώρο είναι να εφαρμόσετε διάφορες γραμμικές και γεωμετρικές διακοσμήσεις στο μικρό σαλόνι του διαμερίσματός σας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια αίσθηση δομής που παρέχει την ψευδαίσθηση πρόσθετου μήκους και πλάτους.

Μονάδες σε Ράφια

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετατρέψετε τον άδειο τοίχο σας σε μια μονάδα ραφιών από πάνω προς τα κάτω για να έχετε πολλές επιλογές αποθήκευσης για εσάς. Μια τέτοια δήλωση επίπλων δίνει επίσης ένα πολυτελές ενσωματωμένο αποτέλεσμα για μια πιο γυαλισμένη και κομψή εμφάνιση push.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Η ενσωμάτωση όμορφων φυτών εσωτερικού χώρου, όπως η φτέρη της Βοστώνης, οι φοίνικες από μπαμπού, τα λαστιχένια δέντρα και οι χουρμάδες νάνων μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο χώρο διαβίωσής σας χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του πολύτιμου δαπέδου σας. Αυτό βοηθάει επίσης στη δημιουργία ενός φιλόξενου χώρου διαβίωσης που φαίνεται σαν το σπίτι.

Χαλιά με υφή

Τέλος, στη λίστα μας με τις ιδέες σαλονιού μικρών διαμερισμάτων, είναι να φέρετε μερικά χαλιά με υφή στο σαλόνι σας για να προσθέσετε κάποιες διαστάσεις στη μονόχρωμη χρωματική σας παλέτα. Αυτές οι υφές και τα σχέδια από το χαλί προσθέτουν επίσης κάποιο οπτικό ενδιαφέρον στο χώρο σας χωρίς υπερβολική ακαταστασία.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00