Leader Removals

Δέντρο Χρήματος – Παχίρα

Εσύ τι θέλεις? Υγεία ή πλούτος; Ένα μικρό δέντρο μπορεί να σας βοηθήσει με το τελευταίο. Ένα δέντρο χρήματος θα μετατρέψει την τύχη προς όφελός σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από ποτέ – αρκεί να το φροντίζετε!

Τι είναι το δέντρο χρήματος;

Ένα δέντρο χρημάτων είναι μια μικρή διάταξη φυτών. Το πραγματικό του όνομα είναι Pachira Aquatica. Σε αντίθεση με αυτά που μπορείτε να βρείτε στην άγρια ​​φύση, ένα δέντρο χρήματος είναι στην πραγματικότητα τέσσερα ή πέντε δέντρα πλεγμένα μεταξύ τους. Οι άνθρωποι συχνά αγοράζουν αυτό το είδος φυτού ως γούρι ή για να φέρουν πλούτο στο νοικοκυριό τους.

Αυτό το δέντρο είναι τέλειο για ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν περισσότερο πράσινο μέσα στο σπίτι τους, αλλά γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να το φροντίσουν πολύ. Απαιτεί λίγο νερό και ηλιακό φως για να ευδοκιμήσει.

Γιατί ονομάζεται δέντρο χρήματος;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα δέντρα χρήματος φέρνουν πλούτο σε όποιον τον έχει. Σύμφωνα με έναν μύθο, ένας φτωχός προσευχήθηκε για χρήματα και σύντομα βρήκε ένα δέντρο χρημάτων στο δρόμο. Το πήρε σπίτι, το φύτεψε και χρησιμοποίησε τους σπόρους του για να φυτέψει περισσότερα δέντρα με χρήματα. Στη συνέχεια πούλησε τα επιπλέον δέντρα και έκανε μια περιουσία.

Οφέλη από ένα δέντρο χρημάτων

Τύχη: Πολλοί πολιτισμοί πιστεύουν ότι τα δέντρα του χρήματος είναι καλοί οιωνοί και φέρνουν καλή τύχη. Το να βρεις ένα δέντρο χρήματος στο δρόμο σημαίνει ότι η τύχη σε ευνοεί. Ταυτόχρονα, μπορείτε να το δώσετε σε κάποιον άλλο ως γούρι.

Εμφάνιση: Αυτό το μικρό φυτό θα βελτιώσει την εμφάνιση του δωματίου σας ανεξάρτητα από το πού το βάλετε. Είναι απλό αλλά κομψό.

Πλούτος: Όπως πιθανότατα μπορείτε να πείτε, ένα δέντρο χρήματος είναι να φέρει πλούτο σε όποιον το κατέχει. Οι άνθρωποι συχνά αγοράζουν ή χαρίζουν δέντρα με χρήματα ελπίζοντας να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Πού τοποθετείτε ένα δέντρο χρήματος;

Μπορείτε να τοποθετήσετε το δέντρο των χρημάτων σας οπουδήποτε θέλετε, αρκεί να είναι ένα φωτεινό δωμάτιο μέσα στο σπίτι σας. Εκθέστε το σε έμμεσο ηλιακό φως κοντά σε παράθυρο, εάν είναι δυνατόν. Αποφύγετε να βάζετε ένα δέντρο χρήματος κάτω από το φως του ήλιου γιατί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να κάψει τα φύλλα του. Να θυμάστε ακόμα και σε μεταφορές με ένα μικρό φορτηγό, τα φυτά χρίζουν προσοχής.

Μπορείτε να αφήσετε ένα δέντρο χρήματος έξω, εφόσον δεν είναι πάντα κάτω από τον ήλιο και η θερμοκρασία παραμένει μεταξύ 65 και 80 βαθμών.

Πώς φροντίζετε ένα δέντρο χρημάτων στο σπίτι;

Η φροντίδα ενός δέντρου χρήματος είναι μια προσέγγιση τριών βημάτων:

Ρυθμίστε τα επίπεδα υγρασίας, ποτίστε το και εκθέστε το στο έμμεσο ηλιακό φως. Πρώτον, αυξήστε την υγρασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή της ξηρής περιόδου. Δεύτερον, ποτίστε το λίγο κάθε τόσο και βεβαιωθείτε ότι το χώμα είναι 50 έως 75% στεγνό. Τρίτον, περιστρέψτε το φυτό κάθε φορά που το ποτίζετε – έτσι, μόνο η μία πλευρά είναι στραμμένη προς τον ήλιο.

Είναι εύκολο να φροντίσετε ένα δέντρο χρήματος;

Απολύτως! Ένα δέντρο χρήματος απαιτεί λίγη φροντίδα – και παρέχει πολλά καλά πράγματα σε αντάλλαγμα γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να έχετε πράσινο αντίχειρα για να φροντίζετε αυτό το φυτό. Ένα δέντρο χρήματος απαιτεί έμμεσο ηλιακό φως, νερό κάθε λίγες μέρες και λίπασμα μία ή δύο φορές το χρόνο.

Διατηρήστε τη θερμοκρασία μεταξύ 65 και 80 βαθμών για να ευδοκιμήσει το φυτό. Πόσο μεγάλο θα γίνει ένα δέντρο χρημάτων; Εξαρτάται! Πολλοί άνθρωποι μετά από μια μετακόμιση στην Αθήνα, παίρνουν για γούρι και ένα δέντρο χρήματος,

Τα δέντρα χρήματος μεγαλώνουν σε ύψος μεταξύ έξι και οκτώ ποδιών. Κατά μέσο όρο, μεγαλώνουν σε ύψος επτά πόδια. Και πάλι, υπάρχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης για δέντρα άγριας χρήματος! Στη φύση, αυτά τα δέντρα μπορούν να έχουν ύψος είκοσι έως ογδόντα πόδια! Μην ανησυχείτε. Τα δέντρα χρημάτων που αγοράσατε από το κατάστημα δεν θα μεγαλώσουν για να αγγίξουν την οροφή σας – και θα παραμείνουν σε ύψος κάτω από τα οκτώ πόδια.

Πόσο καιρό ζουν τα δέντρα χρήματος;

Ένα εγχώριο δέντρο χρήματος μπορεί να ζήσει για μια δεκαετία. Μερικές φορές, αυτά τα φυτά μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 15 χρόνια. Ταυτόχρονα, τα άγρια ​​δέντρα χρήματος μπορούν να ζήσουν σχεδόν διπλάσια. Φροντίστε καλά το φυτό σας για να διαρκέσει. Ο πολύς ήλιος, το πολύ νερό ή οι λάθος θερμοκρασίες μπορούν να σκοτώσουν ένα δέντρο χρήματος.

Λειτουργεί πραγματικά ένα δέντρο χρήματος;

Αυτό εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα δέντρα χρήματος φέρνουν καλό πλούτο και καλύτερη τύχη σε όσους το έχουν. Αυτό το φυτό είναι ένα συνηθισμένο δώρο στους πολιτισμούς της Ανατολικής Ασίας, ειδικά μεταξύ ανθρώπων που πρόκειται να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση. Το χειρότερο σενάριο, έχετε ένα φυτό που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον αέρα στο σπίτι!

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00