Leader Removals

Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού αναλαμβάνουν έργα ανακαίνισης με σκοπό να ενισχύσουν την αξία μεταπώλησης του σπιτιού. Δυστυχώς, συχνά κάνουν αναβαθμίσεις από προσωπικές προτιμήσεις αντί να σκέφτονται τι θα ήθελαν οι πιθανοί αγοραστές. Για να αποκρυπτογραφήσετε τι αναζητούν οι αγοραστές σε ένα μελλοντικό σπίτι, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε σε ποιον πουλάτε το σπίτι σας και ποια χαρακτηριστικά και ανέσεις θα τους αρέσουν. Η ανακαίνιση σπιτιού ειδικά σε νέους χώρους έχει ευθύνη και χρειάζεται σχέδιο.

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε λογικές προσθήκες στο σπίτι είναι να κάνετε μια γρήγορη έρευνα σε όλα τα σπίτια της γειτονιάς. Δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά με μια φανταχτερή ανακαίνιση σπιτιού που είναι μεγαλύτερη από την τρέχουσα τιμή κατοικίας στην περιοχή σας. Είναι καλύτερο να διατηρείτε τις ανακαινίσεις σπιτιών μικρές αλλά να αυξάνετε τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Εκτός από αυτά, θα πρέπει επίσης να είστε ρεαλιστές ότι δεν θα ανακτήσουν όλες οι ανακαινίσεις σπιτιών το κόστος με τον ίδιο ρυθμό. Αν έχετε λίγα αντικείμενα που πρέπει να μεταφερθούν τότε οι μεταφορές με μικρό φορτηγό είναι η υπηρεσία που ψάχνετε.

Ορισμένοι μπορεί να σας δώσουν περισσότερα από όσα περιμένετε, ενώ άλλα μπορεί να μην σας φέρουν την απόδοση επένδυσης (ROI) που σχεδιάζατε. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να εστιάσετε στις βασικές αναβαθμίσεις για να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές πρόσθετο στην τιμή πώλησής σας στο μέλλον. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, ποιες ανακαινίσεις σπιτιού μπορούν στη συνέχεια να αυξήσουν την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας;

Εδώ, θα σας δώσουμε πολλές υποδείξεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πουλήσετε σε μια αξιέπαινη τιμή. Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού Υπάρχουν πολλά έργα ανακαίνισης που μπορείτε να αντιμετωπίσετε, αλλά τα περιορίσαμε σε έξι βασικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι γρήγορα. Ευτυχώς, είναι εύκολο να τα θυμάστε, καθώς αντιπροσωπεύουν κάθε γράμμα της λέξης «Μεταπώληση». Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τα έργα που σκοπεύετε.

1. Θυμηθείτε τα βασικά

Όταν κάνετε ουσιαστικές αναβαθμίσεις, πρέπει πρώτα να φροντίζετε τα βασικά, καθώς οι αγοραστές θα το περιμένουν από το σπίτι σας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αντικαταστάσεις στέγης μπορούν να ανακτήσουν το 107% του κόστους κατά τη μεταπώληση.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι αγοραστές θέλουν να βεβαιωθούν ότι η οροφή δεν έχει διαρροές. Από την άλλη πλευρά, οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν επίσης ένα σπίτι που να είναι ζεστό και δροσερό τις κατάλληλες περιόδους του χρόνου, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή συστήματα θέρμανσης και ψύξης.

Το HVAC μπορεί να πάρει το 85% του κόστους του κατά τη μεταπώληση. Όσο είστε σε αυτό, μπορείτε επίσης να ξαναφτιάξετε τα ξύλινα δάπεδά σας και να περιμένετε 100% απόδοση κατά τη μεταπώληση. Εάν δεν το έχετε, μπορείτε να τα εξετάσετε, καθώς θα ανακτήσετε το 106% των εξόδων σας.

2. Βελτιώστε το εξωτερικό σας

Το πώς φαίνεται το σπίτι σας έξω είναι μια προεπισκόπηση του τι μπορούν να περιμένουν οι αγοραστές και οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια ενός ανοιχτού σπιτιού. Μπορείτε να βελτιώσετε την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας έως και 7%-14% όταν βελτιώσετε την ελκυστικότητα του σπιτιού σας. Μπορείτε να αρχίσετε να βάφετε το εξωτερικό σας σε ουδέτερους τόνους και στη συνέχεια να προσθέτετε μια χαλύβδινη πόρτα που θα ανακτήσει το 69-91% κατά τη μεταπώληση.

Εκτός από το χρώμα, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τους εξωτερικούς σας χώρους με έναν καπλαμά πέτρας. Όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά μπορεί επίσης να ανακτήσει το 96% του κόστους κατά τη μεταπώληση.

Οι χαλύβδινες πόρτες είναι ενεργειακά αποδοτικές και χαμηλής συντήρησης. Οι δυνάμεις κρύου μπλοκαρίσματος του μετάλλου λειτουργούν καλά για τους χειμερινούς μήνες.

Αν σας αρέσουν οι ξύλινες πόρτες, μπορείτε να τις βάψετε σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο βουτύρου, μπλε σε σκόνη ή πράσινο του δάσους, καθώς σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή τόσο των περαστικών όσο και των υποψήφιων αγοραστών. Σε μια μετακόμιση σπιτιού ετοιμάστε όλα όσα χρειάζεστε αφού ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

Μπορείτε επίσης να δώσετε στο γρασίδι σας λίγο TLC κουρεύοντάς το, κλαδεύοντας θάμνους και φυτεύοντας πολυετή φυτά. Η βελτίωση της ελκυστικότητας του σπιτιού σας μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού σας τώρα και κατά τη μεταπώληση.

Χώρος Μέσα και Έξω

Στις μέρες μας, οι αγοραστές θέλουν επίσης περισσότερο χώρο μέσα και έξω από το σπίτι. Αυτό προέρχεται από τη συνεχιζόμενη πανδημία, καθώς οι περισσότερες εργασιακές και σχολικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται πλέον στο σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε να γκρεμίσετε μερικούς τοίχους για να ανοίξετε την κάτοψη.

Επίσης, μπορείτε να τελειώσετε το υπόγειο ή να το αναδιαμορφώσετε σε αίθουσα πολυμέσων, γυμναστήριο στο σπίτι ή αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά. Εάν έχετε επιπλέον δωμάτια, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τα μετατρέψετε σε ένα προσβάσιμο δωμάτιο πλυντηρίων ή ένα γραφείο στο σπίτι με επιπλέον τηλεφωνική γραμμή, θύρες δεδομένων και γειωμένες πρίζες. Ο εξωτερικός χώρος μετράει επίσης. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κατάστρωμα με παγκάκια και ένα τζάκι για τα στέκια του Σαββατοκύριακου.

Κατασκευάστε το χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά και θα μπορέσετε να ανακτήσετε το 8% του κόστους του κατά την πώληση. Ένας μίνι κήπος λειτουργεί επίσης καλά στην πίσω αυλή.

Αντιμετώπιση προβλημάτων μπάνιου στην Ανακαίνιση Σπιτιού

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας είναι να αναβαθμίσετε το μπάνιο για να το κάνετε πιο λειτουργικό. Βάλτε εξαρτήματα τουαλέτας χαμηλής ροής, καμπίνα ντους ή μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης. Μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε ράγες ασφαλείας τουαλέτας, πάγκο ντους και αντιολισθητικά χαλάκια για να προσελκύσετε τους μεγαλύτερους αγοραστές που θέλουν να «γεράσουν στη θέση τους».

Κουζίνες

Οι κουζίνες είναι ο βασικός πυλώνας της ανακαίνισης του σπιτιού. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού ξοδεύουν πολύ χρόνο σε αυτό για να προετοιμάσουν γεύματα και άλλες συγκεντρώσεις. Κατά την ανακαίνιση κουζινών, οι ειδικοί συμβουλεύουν να κάνετε μικρές ανακατασκευές, όπως η ενημέρωση των προσόψεων των ντουλαπιών, προσθέτοντας κουτιά ντουλαπιών ή τοποθετώντας φωτισμό ντουλαπιών.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε μια φθηνή αναβάθμιση που μπορεί να πάρει το 77,6% των εξόδων κατά τη μεταπώληση. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε πόμολα και λαβές ντουλαπιού για να του δώσετε μια αναβαθμισμένη εμφάνιση.

Αγκαλιάστε τις ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να συμπεριλάβετε ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για να αυξήσετε την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας. Οι αγοραστές θέλουν να δουν τους εαυτούς τους στο σπίτι σας και θέλουν να δουν αν θα επωφεληθούν από τη διαμονή τους όσον αφορά την εξοικονόμηση πόρων σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα που εμποδίζουν τις επιβλαβείς ακτίνες UV και επιτρέπουν την είσοδο του φυσικού φωτός.

Η αντικατάσταση παλαιών συσκευών με συσκευές Energy-star είναι επίσης ένα πλεονέκτημα στην αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας. Εάν έχετε χρήματα να διαθέσετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα ή ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή σας.

Συμπερασματικά

Η επιλογή για ανακαίνιση σπιτιού για τη βελτίωση της αξίας μεταπώλησης ενός σπιτιού απαιτεί να μάθετε τα δημογραφικά στοιχεία του αγοραστή σας και ποιες ανέσεις θα τους άρεσε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εντυπωσιακά τοπία και εξωτερικούς χώρους, περισσότερους ανοιχτούς χώρους μέσα και έξω από το σπίτι, λειτουργικά φωτιστικά σε κουζίνες και μπάνια και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες.

Στείλτε το αίτημα σας

Επικοινωνία

  Καλέστε μας

  + 30 6984096562

  Στείλτε e-mail

  info@metakomiste.gr

  Νέος Κόσμος

  Πύρρας 19Α & Σμιθ Φρειδερίκου, 117 45 Αθήνα Αττικής

  Ώράριο

  Δευτ - Παρ: 09:00 - 18:00